Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.08.2022

Δίδυμε, σήμερα μπορείς να πείσεις σχετικά πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλεις

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Συζητώντας και κουβεντιάζοντας πλάνα και θέλω για τα προσωπικά / ερωτικά σου με κάποιο άτομο που έχει ουσιαστική γνώση της ζωής σου μπορείς να καταλήξεις σε χρήσιμα «clues».

Ταύρος
Ίσως η μέρα βγάλει κάποια ανησυχία σχετικά με τη δουλειά και το πρόγραμμα της καθημερινότητας, λογικό βέβαια αν αναλογιστείς το σταδιακό rehabilitation μετά τις διακοπές.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς να πείσεις σχετικά πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλεις, οπότε αν έχεις να προτείνεις κάτι, π.χ. σε επίπεδο δημιουργικής ιδέας κ.λπ, προχώρα με αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος
Σήμερα δεν θέλεις να αποχωριστείς το κρεβατάκι σου, το σεντονάκι σου, το σπιτάκι σου ακόμη, αδιαφορώντας που πιάνεις και πάλι δουλειά. Oh, f#€k.

Λέων
Να θυμάσαι ότι το χιούμορ πάντα σώζει ζωές, ιδιαίτερα όταν έχεις χίλια δυο να διαχειριστείς και η επικοινωνία «υπολειτουργεί» sort of.

Παρθένος
Αρκετά βοηθητική η Δευτέρα για να καταπιαστείς με τα θέματα των οικονομικών σου, π.χ. να κλείσεις εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, φορολογικά πριν το τέλος του μήνα κ.λπ.

Ζυγός
Το «συγγνώμη δεν ξέρω ή δεν θα μπορέσω» είμαι απείρως καλύτερο από το να πιέζεσαι και να παλεύεις να τα χωρέσεις όλα και όλους στο πρόγραμμά σου.

Σκορπιός
Δεν το ’χεις πολύ με το κοινωνικό σήμερα, δεν γουστάρεις ιδιαίτερα και το concept «ξαναπιάνω δουλειά». Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και μην πιάνεις τα άκρα ψυχολογικά.

Τοξότης
Η Δευτέρα βοηθάει σε επαγγελματικές συνεργασίες, προκειμένου να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις «θολά» σημεία και διάφορες που τυχόν υπάρχουν, κατανοώντας και την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως
Πρακτικές και καθημερινές έγνοιες είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα, κυρίως αναφορικά με τα επαγγελματικά, απλά μην παρασύρεσαι και «πέφτεις» χαζά συναισθηματικά.

Υδροχόος
Η κουβέντα, το «μοίρασμα», η κοινωνικότητα και η επικοινωνία σου πάνε σαφώς περισσότερο από την απομόνωση σήμερα, οπότε πήγαινε προς τα ’κει χωρίς πολλή σκέψη.

Ιχθύες
Συζητήσεις σχετικά με τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή της δικής σου επιχείρησης ευνοούνται σήμερα, όπως και τακτοποιήσεις σχετικά με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ