Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.07.2022

Δίδυμε, μήπως να ακολουθούσες κι εσύ γι’ αλλαγή τις συμβουλές που δίνεις απλόχερα στους άλλους;

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Τις μικρές ευχάριστες στιγμές της καθημερινότητας δεν πρέπει να τις υποτιμάς, ούτε να τις θεωρείς αυτονόητες. Γι’ αυτά τα «little joys of life» ζούμε.

Ταύρος
Η οργάνωση των διακοπών είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, επομένως αν πιάνεις τον εαυτό σου να «ξεφυσά» από βαρεμάρα στην πόλη, ασχολήσου με το packing της βαλίτσας σου.

Δίδυμοι
Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να κάνεις compliance με τις συμβουλές που τόσο απλόχερα δίνεις σε όλους τους άλλους; Μήπως να τις ακολουθούσες κι εσύ γι’ αλλαγή;

Καρκίνος
Το σημαντικο σ’ αυτή τη ζωή είναι ν’ αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με χιούμορ και θετικό attitude. Έτσι και θα είσαι πιο αποτελεσματικός στη διαχείριση τους και δεν θα «γονατίσεις» από το στρες.

Λέων
Προσπάθησε να «χωρέσεις» μέσα στη μέρα όσο περισσότερο χρόνο μπορείς για δραστηριότητες έξω, κατά προτίμηση στο ύπαιθρο, στη φύση, κοντά στη θάλασσα κλπ.

Παρθένος
Αν σκεφτείς και επαναλάβεις μέσα σου κάτι αρκετές φορές, τείνεις στο τέλος και να το πιστέψεις. Αυτό ισχύει τόσο για τα θετικά, όσο και για τα αρνητικά «σενάρια» που κάνεις. Think wisely λοιπόν.

Ζυγός
Ο ρεαλισμός για όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σου δώσει χρήσιμα «insights», εξισορροπώντας καλύτερα προσδοκίες και δεδομένα.

Σκορπιός
«Όσοι μου λένε φίλε όπως είσαι μείνε, είναι όσοι χάψαν τον αντικατοπτρισμό...» γιατί και λίγη αυτογνωσία σχετικά με την «αυλή» που υπάρχει στη ζωή σου χρειάζεται που και που.

Τοξότης
No rushing today, σε τίποτα όμως, για να είσαι σε θέση να εντοπίσεις την μ@!@κ#@ πριν συμβεί παίρνοντας τα μέτρα σου. Στα προσωπικά και όχι μόνο.

Αιγόκερως
Δώσε έμφαση στα αισθηματικά σου και στη σχέση με τα παιδιά σου today, χωρίς να φορτωθείς προβλήματα άλλων ή ακόμα χειρότερο να αναλάβεις ρόλο «πυροσβέστη». Not today.

Υδροχόος
Να φροντίζουμε και λίγο τη διατροφή μας τώρα και με τον καύσωνα, αφού ο οργανισμός σου έχει περισσότερη ανάγκη από φρουτάκια και σαλατούλες, παρά από τυροκαυτερή. Βρες το balance λιγάκι.

Ιχθύες
Δημιουργικές δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές που έχουν να σου δώσουν κάτι καινούργιο, από «ερεθίσματα» μέχρι διασκέδαση, προτείνονται ανεπιφύλακτα σήμερα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ