Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25 - 31 Ιουλίου 2022

Λέοντα, είσαι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας και αρκετά πιεστικής εβδομάδας του μήνα

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 - 31 Ιουλίου 2022

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία βδομάδα του Ιουλίου περιλαμβάνει ένα πλήθος αστρολογικών γεγονότων, «mixed» ως προς την επιρροή τους, ξεκινώντας με ένα τετράγωνο Ερμή-Άρη την Τρίτη, που μπορεί να σε κάνει αρκετά παρορμητικό τόσο με τις οικονομικές, όσο και τις συναισθηματικές σου επενδύσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Επίσης, δεν είναι μια μέρα που ευνοεί οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεννοήσεις με τράπεζες κ.λπ., ενώ μπορεί να βγάλει και παρεξηγησιάρικες συμπεριφορές με τον σύντροφό σου, ίσως και εξαιτίας οικονομικών θεμάτων. Η γενναιοδωρία σου πάντως –σε όλα τα επίπεδα– παίρνει ένα γερό «boost» στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται την Πέμπτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Πρόκειται για ένα εξωστρεφές φεγγάρι που ευνοεί τη διασκέδαση, τη χαρά, τις ανέμελες στιγμές και που ουσιαστικά σε καλεί να βρεις αυτό που σε παθιάζει, που σε κινητοποιεί, αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός μέσα σου. Φυσικά αυτό αφορά την προσωπική σου ζωή και τις πιθανές «προοπτικές» σου σ’ αυτό τον τομέα, αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδια, αφού κάνει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου, ο οποίος την ίδια μέρα γυρνά ανάδρομος για να σου δώσει τον χρόνο να σκεφτείς προτού προχωρήσεις με τυχόν δεσμευτικές αποφάσεις. Αν είσαι γονιός μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες με τα παιδιά σου αυτές τις μέρες, ενώ αν δεν σκοπεύεις να γίνεις άμεσα, πρέπει να είσαι «προσεκτικός» για να αποφύγεις μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Ο Ιούλιος μάλλον μας το «φύλαγε» για το finale, δίνοντας μια αρκετά νευρική επιρροή throughout the week, με το δικό σου ζώδιο να είναι από αυτά που θα τη «νιώσουν» περισσότερο. Αρχικά, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη από το ζώδιό σου την Τρίτη καθώς και με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την Πέμπτη, που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, θα είναι λιγάκι δύσκολο να διαχειριστείς τα όποια θεματάκια προκύπτουν στην καθημερινότητα, τη δουλειά, την οικογένεια με τακτ και κομψούς τρόπους, αφού η τάση θα είναι να «λούσεις» τον πρώτο εύκαιρο απέναντί σου για να «ξεθυμάνεις», σοκάροντας κόσμο. Η συμβουλή φυσικά είναι να ελέγξεις με κάποιον τρόπο τον εκνευρισμό σου, αποφεύγοντας να σπαταλήσεις άσκοπα την ενέργειά σου. Ένας άλλος παράγοντας πίεσης είναι φυσικά και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Λέοντα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Μολονότι μπορεί να φανεί βοηθητική σε περίπτωση που βρίσκεται σε φάση αναζήτησης στέγης, αν π.χ. θέλεις να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, αλλά και να αξιοποιήσεις ενδεχομένως ένα ακίνητο, δεν αποκλείεται παράλληλα να δημιουργήσει «θέματα», πρακτικά, όπως σχετικά με μαστορέματα και επισκευές στον χώρο του σπιτιού, αλλά και αναφορικά με μέλη της οικογένειας ή ακόμα και σχετικά με απρόοπτες αλλαγές στα επαγγελματικά που «ξυπνούν» παλιές, ριζωμένες ανασφάλειες.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με έναν βαθμό υπερέντασης υποδέχεσαι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και πώς αλλιώς, αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής συμμετέχει σε μια σειρά απαιτητικών όψεων τετραγώνου με Άρη (26/7), Ουρανό (28/7) και αντίθεσης με Κρόνο (31/7) αντίστοιχα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το επικοινωνιακό σου «στιλ» θα είναι αρκετά ευέξαπτο και κατά βάση απρόβλεπτο, χωρίς να γνωρίζεις κι εσύ ώρες ώρες από πού πηγάζει τόσος εκνευρισμός, με το άγχος ωστόσο για διάφορα προσωπικά και επαγγελματικά θέματα που έχουν μαζευτεί να φαίνεται ως the main cause. Επειδή αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές και mentally αλλά και πρακτικά, είναι σημαντικό να δίνεις στον εαυτό σου τον κατάλληλο χρόνο για να ξεκουράζεται, άσχετα με το αν βρίσκεσαι ή όχι σε άδεια. Την Πέμπτη πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα στον Λέοντα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, ενεργοποιώντας τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, τη διαφήμιση και την προβολή της δουλειάς σου, αλλά και τις σχέσεις με τα κοντινά σου άτομα. Θα είσαι επομένως αρκετά engaged με επαφές, τηλεφωνήματα, αλλά και ενδεχόμενα κλεισίματα συμφωνιών το επόμενο διάστημα, ενώ όταν οδηγείς η προσοχή σου θα πρέπει να είναι εστιασμένη στο τιμόνι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Τα οικονομικά και η διαχείρισή τους είναι «πρώτο θέμα» γι’ αυτή την εβδομάδα και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με «ξανοίγματα», ξοδέματα και σπατάλες για «αρώματα και λουλούδια» από παρορμήσεις της στιγμής, αφού μπορεί να προκύψουν νέες ανάγκες και έξοδα από το πουθενά, η κάλυψη των οποίων θα σε αγχώσει αρκετά. Αιτία για όλα αυτά οι σκληρές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής μέσα από τον οίκο των οικονομικών αλλά και των εν γένει «ασφαλειών» σου με τον Άρη (26/7), τον Ουρανό (28/7) και τον Κρόνο (31/7), που επηρεάζουν πρωτίστως το 2ο και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντάς σε καταρχάς αντιμέτωπο με τον εαυτό σου και τις επιλογές του. Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, που δεν σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τα δημιουργικά σου ταλέντα και που on top of that δεν σε καλύπτει από άποψη απολαβών, η ερώτηση είναι σαφής, «τι κάνω εγώ εδώ, οέο;» Φυσικά αυτό προκύπτει και ως «απόρροια» της Νέας Σελήνης στον Λέοντα την Πέμπτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, οι οποίοι παρόλα αυτά μπορεί να έχουν και κάποια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά τους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως π.χ. μια πρόταση για δουλειά, μια νέα συνεργασία, την εξασφάλιση μιας χρηματοδότησης για την επιχείρησή τους κ.λπ. Σε γενικές γραμμές, πάντως, αυτές οι μέρες θέλουν προσοχή και «χαμηλά την μπάλα» σχετικά με πληρωμές, λογαριασμούς, οφειλές, διακανονισμούς, καθώς και συνεννοήσεις με συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, για να μην προκύψουν «παρατράγουδα».

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας και αρκετά πιεστικής ομολογουμένως εβδομάδας του μήνα, για τον κύριο λόγο ότι την Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Επειδή σχηματίζεται πάνω στα γενέθλιά σου, η επιρροή της για όσους έχουν γεννηθεί αυτές τις μέρες αφορά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Και αυτό είναι προς όφελός σου, αφού πρόκειται για ένα θετικό New moon, έχοντας τις «ευλογίες» του Δία από τον φιλικό Κριό, που σε βοηθά να θέσεις στόχους με πίστη και θάρρος στον εαυτό σου, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Πού θέλεις να βρίσκεσαι σε ένα χρόνο από τώρα στην καριέρα σου; Θεωρείς ότι το επάγγελμα που κάνεις αποτελεί όντως το δικό σου vocation ή έχεις «επαναπαυτεί» σε μια δουλειά που «it pays the bills for the time being» αδιαφορώντας για το αύριο αλλά και τις βαθύτερες δημιουργικές σου ανάγκες; Η προσωπική σου ζωή σε ικανοποιεί, ή «υπομένεις» καταστάσεις και άτομα που δεν σε ενδιαφέρουν ουσιαστικά, από φόβο μοναξιάς ή απλά επειδή έχεις βολευτεί; Food for thought σε κάθε περίπτωση, με τη συμβουλή να τολμήσεις ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. That being said, όμως, οι μέρες αυτές δεν θα είναι εύκολες, καθώς ο Ερμής από το ζώδιό σου «κονταροχτυπιέται» με Άρη (26/7), Ουρανό (28/7) και Κρόνο (31/7) δημιουργώντας κλίμα έντασης και απροόπτων στην καθημερινότητά σου. Ψυχραιμία, λοιπόν, και μακριά από ξεσπάσματα.

Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Σε πιο «μυστικά και αθέατα νερά» κινείσαι αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο, με την αποστασιοποίηση να αποτελεί την καλύτερη τακτική για να προστατέψεις –κατά περίπτωση– επαρκώς τον εαυτό σου από κάθε είδους «υπερφόρτωση». Κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής, που βρίσκεται στον 12ο οίκο του χάρτη σου σχηματίζει μια σειρά σκληρών όψεων με τον Άρη (26/7), τον Ουρανό (28/7) και τον Κρόνο (31/7) αντίστοιχα, βγάζοντας πίεση σε δουλειά και καθημερινότητα και μια σειρά «εμπλοκών» στην ομαλή επικοινωνία με το περιβάλλον σου. Η αίσθηση του ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει και το συναισθηματικό «ουφ πια» από τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σε περίπτωση που δεν είσαι διακοπές, μπορεί να δημιουργήσουν έντονες τάσεις φυγής, αλλά και δυνητικά ξεσπάσματα νεύρων και θυμού «αδιακρίτως». Ακόμα όμως κι αν είσαι αδειούχος, μια κάποια «μελαγχολική υποψία» μπορεί να την αισθανθείς, ανάλογα και με το βαθμό ευαισθησίας σου βέβαια. Το κομμάτι της υγείας είναι επίσης ένα από τα «hot topics» της εβδομάδας και λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα την Πέμπτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Αυτό μπορεί να αφορά ένα δικό σου θέμα ή ένα θέμα ενός αγαπημένου προσώπου, όμως αυτό το φεγγάρι μπορεί να αποτελέσει το κίνητρο για να απαλλαγείς από κακές συνήθειες ετών, αλλάζοντας τον τρόπο που φέρεσαι συστηματικά στον εαυτό σου, προς το (πολύ) καλύτερο.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να εξασκήσεις στο ακέραιο τα «balancing skills» σου αναφορικά με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, προκρίνοντας κατά προτίμηση τον ειλικρινή διάλογο από την «άτσαλη κατσάδα». Βλέπεις ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Άρη (26/7), τον Ουρανό (28/7) και τον Κρόνο (31/7), που μπορούν να δυναμιτίσουν εύκολα το κλίμα με τον σύντροφό σου, έναν συνεργάτη, κάποιο φίλο ακόμα και αν δεν το συνηθίζεις ως άνθρωπος. Πιθανόν να γίνουν μέσα σου ορισμένες συνειδητοποιήσεις που σε βάζουν στη διαδικασία να ζητήσεις τα «ρέστα» από αυτούς που θεωρείς υπεύθυνους για την «κατάστασή» σου, ενώ διάφορα απρόοπτα που προκύπτουν επίσης θα ωφεληθούν από μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Τα οικονομικά θα αποτελέσουν ένα πεδίο πίεσης και άγχους, ιδίως αυτά που σχετίζονται με φορολογικά, αποζημιώσεις, κληρονομικά, περιουσιακά, συνεταιρισμούς, δάνεια ή αφορούν και τον σύντροφό σου αν έχετε κοινό πορτοφόλι, χωρίς να αποκλείονται ίσως και κάποια αυξημένα έξοδα. Την Πέμπτη πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, φέρνοντας διάθεση για κοινωνικότητες, εξόδους και ταξιδάκια μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι ένα New Moon που μπορεί να φέρει ευκαιρίες στους αδέσμευτους να γνωρίσουν νέο κόσμο, ενώ ίσως προκύψει και μια θετική εξέλιξη σχετικά με μια νέα πρόταση συνεργασίας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Αρκετά νευρική και απρόβλεπτη στο κομμάτι της επικοινωνίας κατά βάση είναι η τελευταία βδομάδα του μήνα, αφού ο Ερμής στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα «άτακτος», σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Άρη την Τρίτη και τον Ουρανό την Πέμπτη, καθώς και μια αντίθεση με τον Κρόνο την Κυριακή, μέρες απαιτητικές, ιδίως για τους γεννημένους στο 2ο και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, όπου η ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα και η βασική γνώση της ψυχολογίας των σχέσεων θα «κρίνει» το αν ή όχι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ρήξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η ροπή προς την κόντρα, τα «ξινισμένα μούτρα» και τις αντιδράσεις ως άλλο πνεύμα αντιλογίας θα είναι for real βέβαια, περισσότερο ίσως στον χώρο της δουλειάς, με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, ανωτέρους, υπαλλήλους κ.λπ., αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ αξίζει να κάνεις την προσπάθειά σου για «ομόνοια και γαλήνη» ανάμεσά σας. Άλλωστε το κυρίαρχο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Πέμπτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, φέρνοντας εύνοια για θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου, λόγω του τριγώνου που σχηματίζει με τον πλανήτη της τύχης Δία. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν το επόμενο διάστημα ευκαιρίες για μια νέα δουλειά –ώρα να ενεργοποιηθείς στέλνοντας βιογραφικά, περνώντας από συνεντεύξεις–, μια καινούργια πρόταση για κάποιο πρότζεκτ, μια προαγωγή κ.λπ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η εβδομάδα που «ρίχνει αυλαία» στον Ιούλιο περιλαμβάνει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Πέμπτη που αξίζει να της δώσεις σημασία, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία που διελαύνει τώρα από τον φιλικό Κριό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Ο πρώτος τομέας εύνοιας επομένως δεν είναι άλλος από αυτόν των ταξιδιών, των χαλαρών μετακινήσεων, των καλοκαιρινών αποδράσεων εν γένει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, είτε σε κόνσεπτ official διακοπών είτε σε φάση «κλείνω όποια διήμερα έχω εύκαιρα και πάλι καλά, σημασία έχει η καλή παρέα». Και πράγματι τo μείζον είναι να βγεις λίγο από την ρουτίνα σου, να δεις άλλες εικόνες –πιο exotic–, να δοκιμάσεις διαφορετικές εμπειρίες, π.χ. kite surfing, ξαναβρίσκοντας την τρέλα που έχεις για τη ζωή. Βοηθητική όμως μπορεί να είναι και σε σχέση με νέα ξεκινήματα για τα επαγγελματικά σου σχέδια ή το μέλλον των σπουδών σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, αλλά ακόμα και για τη δικτύωση με το εξωτερικό ή ακόμα και για κάποιες εκκρεμείς νομικές υποθέσεις που σε αφορούν. Εκεί βέβαια που το πράγμα «στραβώνει» κάπως είναι το γεγονός ότι παράλληλα με το New Moon, ο Ερμής δημιουργεί ένα πλήθος δύσκολων όψεων με Άρη (26/7), Ουρανό (28/7) και Κρόνο (31/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας αναστάτωση στην καθημερινότητα, στα πλάνα σου, αλλά και δυσκολίες στην επικοινωνία με τα άτομα στη δουλειά.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η οικονομική σου πραγματικότητα και η καλυτέρευσή της δεν φεύγει από τις προτεραιότητές σου και στο τέλος του Ιουλίου, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα αυτή την εβδομάδα (28/7) να σου κλείνει το «μάτι» με τσαχπινιά –ελέω Δία που συμμετέχει με τρίγωνο–, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «οργανωθείς» σχετικά με το ποσό των συνολικών οφειλών σου, των πιθανών διακανονισμών που πρέπει να διεκδικήσεις για έναν λογαριασμό που «δεν μαζεύεται», π.χ. ΔΕΗ, να ελέγξεις τα υπόλοιπα των καρτών σου, να «ξεσκονίσεις τα φορολογικά σου, να δεις μαζί με το ταίρι σου αν κάτι από τις δαπάνες σας μπορεί, έστω προσωρινά, να περικοπεί λιγάκι, ώστε να πάρετε μια «ανάσα», να δεις τι σε βάζει «μέσα» στην επιχείρησή σου, να συμφωνήσεις σε θέματα διατροφών, κληρονομικών, περιουσιακών κ.λπ. Δεν θα ήταν μάλιστα κακή ιδέα να ζητήσεις τη γνώμη και τη βοήθεια ενός ειδικού για να βάλεις τάξη στο χάος. Ακόμα, μπορεί να σου «αποκαλυφθεί» ένα insight για τον τρόπο που σχετίζεσαι και υπάρχεις μέσα στις πολύ βαθιές ερωτικές σου σχέσεις, θέλοντας να αλλάξεις ίσως κάποια πράγματα (είτε και πρόσωπα) που δεν σε εξελίσσουν πλέον. Η πολύ ενεργή όμως παρουσία του Ερμή στον Λέοντα this week σχηματίζοντας κατά βάση αρνητικές όψεις με Άρη (26/7/, Ουρανό (27/7) και Κρόνο (31/7) μπορεί να εντείνει προσωρινά το άγχος και την ανασφάλεια για το οικονομικό σου αύριο, όμως αυτό φαίνεται να φτιάχνει στη συνέχεια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Αρκετή κινητοποίηση και αυτή την εβδομάδα στον άξονά σου, με ανάμεικτες ωστόσο «αποχρώσεις», αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντί σου στον Λέοντα την Πέμπτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, μπορεί να δώσει μια «νότα» ανανέωσης μέσα σε προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις, ανάλογα με την κατάσταση που τις «βρίσκει». Έτσι, αν τον τελευταίο καιρό τα συναισθήματα είχαν ατονήσει με το ταίρι σου, μπορεί τώρα να σκεφτείτε κάποιες δραστηριότητες που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά, be it whatever, από ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ταξιδάκι μέσα στις επόμενες βδομάδες, μέχρι ένα course κεραμικής together (why not) που σας επιτρέπει να δείξετε και τη δημιουργική πλευρά σας, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί, όχι απλώς «λιώνοντας» στον καναπέ, χαζεύοντας με τις ώρες Netflix. Αν πάλι είσαι single, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε ενεργοποιήσει κοινωνικά, δίνοντάς σου θετικά «vibes» σε προσεγγίσεις προς την άλλη πλευρά, ενώ μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για μια νέα συνεργασία. Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι» που πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί ώστε όλα αυτά να πάρουν τον δρόμο τους, namely οι σκληρές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής απέναντί σου με τον Άρη (26/7), τον Ουρανό (28/7) και τον Κρόνο (31/7), creating havoc at times στις επικοινωνίες, τη συμπεριφορά και την καθημερινότητά σου με συνεργάτες, συντρόφους, οικογένεια, ιδίως για το 2ο και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ψυχραιμία, λοιπόν.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η τελευταία βδομάδα του μήνα είναι το λιγότερο… «πολυάσχολη» για να το θέσω ευγενικά, αφού ο Ερμής, ο πλανήτης-δείκτης των ρυθμών και των ροπών της καθημερινότητάς μας, σχηματίζει τρεις σκληρές όψεις τετραγώνου και αντίθεσης με τον Άρη (26/7), τον Ουρανό (28/7) και τον Κρόνο (31/7) αντίστοιχα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Αυτό σημαίνει πως κατά το μάλλον ή ήττον θα επικρατεί αρκετή «τρέλα» και ένταση στην ατμόσφαιρα, οπότε ετοιμάσου «ψυχολογικά» για παν ενδεχόμενο, ιδίως αν πρόκειται να φύγεις για διακοπές αυτές τις μέρες και έχεις κανονίσματα με εισιτήρια, ωράρια μαγαζιών, ψώνια, τακτοποίηση λογαριασμών, μετακινήσεις και εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, για να μη «σπάσουν» τα νεύρα σου. Ο εκνευρισμός θα είναι «παρών» και στις επαγγελματικές σου δοσοληψίες, με τις συνεννοήσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους κ.λπ., ενώ στο κομμάτι της φροντίδας του οργανισμού σου είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός με ενοχλήσεις και θεματάκια που τυχόν προκύπτουν τώρα, απευθυνόμενος χωρίς αναβολές στους ειδικούς, αποφεύγοντας να το παίξεις «ξερόλας» με τα γιατροσόφια. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Πέμπτη πάντως, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες, είναι βοηθητική για να κάνεις μια δραστική αλλαγή στις ρουτίνες σου, κόβοντας κακές συνήθειες, εντάσσοντας την άσκηση στο καθημερινό σου πρόγραμμα, δείχνοντας έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη που αξίζει στο σώμα σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ