Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.07.2022

Καρκίνε, εκμεταλλεύσου την χαλαρή ενέργεια της Κυριακής για να κάνεις όλα τα «χατίρια» στον εαυτό σου.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι σε έναν βράχο.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η καλή ενέργεια συνεχίζεται και σήμερα, αφού μάλλον πρόκειται για το πιο χαρούμενο Σ/Κ του Ιουλίου, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να κανονίσεις έστω ένα ταξιδάκι με το αμόρε.

Ταύρος
Άνετη και χαλαρή η Κυριακή σου, ό,τι πρέπει δηλαδή για μπανάκι, ουζάκι, βόλτες με την παρέα και διασκέδαση ακούγοντας καλοκαιρινές μουσικάρες.

Δίδυμοι
Με ανάλαφρο και άκρως καλοκαιρινό mood και η σημερινή μέρα, αξίζει να την περάσεις με φίλους σε κάποιον παραθαλάσσιο κοντινό προορισμό για να «ξορκίσετε» τον καύσωνα. 
Καρκίνος
«Self pampering is caring» και το χρειάζεσαι όσο ποτέ, επομένως εκμεταλλεύσου την χαλαρή ενέργεια της Κυριακής για να κάνεις όλα τα «χατίρια» στον εαυτό σου.
Λέων
Έιπαμε, το καλύτερο Σ/Κ του μήνα είναι εδώ, άρα και σήμερα «δώσε πόνο» με εκδρομές, ταξίδια, μπάνια κ.λπ, ενώ αν ξεκινάς officially τις διακοπές σου well done, έχεις τέλειο timing! 
Παρθένος
Με περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση για κοινωνικότητες σήμερα, πες σίγουρα «ναι» σε προσκλήσεις φίλων και γνωστών για καλέσματα και εξόδους για χαλαρά ποτάκια.
Ζυγός
Ντάξει, καλές οι εκδρομούλες και τα μπανάκια, αλλά αν δεν παίζει και κάτι ερωτικό, ε δεν έχει «νοστιμάδα». Για κάνε την κίνηση σου και που ξέρεις... 

Σκορπιός
Φαίνεται πως παρά τις όποιες έγνοιες θα καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και για «ραχάτι» ή καμιά συνάντηση με τα κολλητάρια στην κοντινότερη παραλία today. Έλα μπράβο.
Τοξότης
Τα είπαμε και τα ξαναλέμε, έτσι για να το «εμπεδώσεις»: make good use αυτού του Σ/Κ για να διασκεδάσεις αλλά και για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να βρεις ακόμα ακόμα και έναν έρωτα...
Αιγόκερως
Το θέμα «παραλία - ξαπλώστρα - κοκτέιλ» όχι ότι δεν σε νοιάζει, απλά να, υπάρχουν και κάτι επαγγελματικά που πρέπει να τακτοποιήσεις και μάλιστα ευνοείσαι αρκετά, οπότε... δίλημμα!
Υδροχόος
Ναι, ναι αυτό είναι το καλύτερο weekend του μήνα by far και το να κάνεις «προγραμματάκι» έτσι που το σπίτι σου να μη σε δει και το δερματάκι σου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα είναι «ταμάμ».
Ιχθύες
Με πιο σπιτίσιο/ οικογενειακό χρώμα η Κυριακή σου, σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ