Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18 - 24 Ιουλίου 2022

Λέοντα, το ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 24 Ιουλίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο ως 11/8, βοηθώντας σε να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την αισθητική και τον «καλλωπισμό» του περιβάλλοντος του σπιτιού, του εξοχικού, ενός ακινήτου. Μπορεί αυτό το διάστημα να προχωρήσεις σε κάποιες επισκευές, να έχεις μαστορέματα, να κάνεις αγορές εξοπλισμού και αναβάθμισης της οικοσκευής σου, π.χ. τώρα και με το πρόγραμμα επιδότησης για την αντικατάσταση συσκευών, θέλοντας ίσως να φτιάξεις ένα διαμέρισμα που έχεις στην κατοχή σου για να το εκμισθώσεις στη συνέχεια ή ακόμα να ολοκληρώσεις μια διαδικασία μεταβίβασης ακινήτου, τακτοποιώντας τη μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο κ.λπ. Παράλληλα μπορεί να σου γενννηθεί η ανάγκη να συσφίξεις τους δεσμούς σου με τα άτομα που συγκατοικείς, με κάποιους συγγενείς, ή να συμφιλιωθείς με πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό είχατε ψυχρανθεί ή είχαν «παίξει» σκηνικά που αποτέλεσαν αιτία να δημιουργηθούν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Την Τρίτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα ως 4/8 ενεργοποιώντας το μυαλό σου θετικά σχετικά με ζητήματα ερωτικού ενδιαφέροντος, παιδιών, δημιουργικών σχεδίων και φυσικά διακοπών! Την Παρασκευή θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την περίοδο της καλοκαιρινής άδειας για πολλούς, με τη δράση να εστιάζεται στο πώς θα περάσεις ξέγνοιαστα μέσα στην καθημερινότητά σου. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρεις να φύγεις επί μακρόν, θα μπορέσεις να ενσωματώσεις μικρές αποδράσεις «δροσιάς» στο πρόγραμμά σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, η καθημερινότητά σου έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος με την Άρη στο ζώδιό σου, με την Αφροδίτη όμως να εισέρχεται στην αρχή της εβδομάδας ως 11/8 στον Καρκίνο αυτή μπορεί να αποκτήσει και «τσαχπίνικο» χρώμα σχετικά με ζητήματα φλερτ, νέων γνωριμιών, αλλά φυσικά και καλοκαιριών ταξιδιών. Αυτό το διάστημα θα «φουντώσει» την όρεξή σου για βόλτες, εξόδους, χαλαρά τετ- α- τετ με φίλους, ρομαντικά ραντεβουδάκια με το αμόρε, βοηθώντας παράλληλα σε συζητήσεις, επαφές και εμπορικές διαπραγματεύσεις. Αν δεν είναι στα άμεσα πλάνα σου να φύγεις διακοπές, φρόντισε τουλάχιστον να κλείσεις μικρές αποδράσεις σε παραλίες και κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς για να πάρεις «γεύση» καλοκαιριού. Αυτό θα σου χρειαστεί, καθώς την Τρίτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα ως 4/8, which means ότι με κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά, οι πρακτικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις μάλλον θα σε συντροφεύουν, «στερώντας» λίγη από την ανεμελιά της εποχής. Την Παρασκευή θα προχωρήσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, επομένως θα πατάς ουσιαστικά σε δυο «βάρκες» ταυτόχρονα, προσπαθώντας να συνδυάσεις από τη μία τα καθήκοντα και από την άλλη την ανάγκη για φυγή, μπανάκια και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Το Σ/Κ πάντως είναι θετικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την άδειά τους.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιό σου και να εισέρχεται στον Καρκίνο ως 11/8, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο ζητήματα οικονομικών που χρειάζονται ένα γερό «σουλούπωμα». Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος τομέας σε απασχολεί εντόνως, με τον προβληματισμό να έγκειται και στο πώς θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με εφορίες, περιουσιακά, διατροφές, δάνεια, χρέη και αρρύθμιστες οφειλές, αποζημιώσεις κ.λπ., αλλά και στο πώς θα μπορέσεις να αυξήσεις το υπάρχον εισόδημά σου. Η Αφροδιτούλα μπορεί να λειτουργήσει θετικά από αυτή τη θέση, βρίσκοντάς σου ενδεχομένως κάποιες λύσεις, αν και υπάρχει ο κίνδυνος να αυξήσει παράλληλα την όρεξή σου για αγορές και σπατάλες παντός είδους για λόγους καλοπέρασης, οπότε θέλει λίγη «αυτοσυγκράτηση» για να μη βγεις εκτός μπάτζετ, κι ας διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. Παράλληλα σε κάνει πιο συναισθηματικό σε ζητήματα καρδιάς, πράγμα που δεν είναι πάντα βοηθητικό στην περίπτωσή σου... Την Τρίτη ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Λέοντα ως 4/8 αυξάνοντας την εξωστρέφεια και την ανάγκη για περισσότερη δικτύωση, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γενικά θα είσαι αρκετά busy στην καθημερινότητά σου, προσπαθώντας να «χωρέσεις» και μερικά ταξιδάκια στο όλο πρόγραμμα, ενώ με την είσοδο και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή είναι μια καλή περίοδος για να διαφημίσεις τη δουλειά σου, να στείλεις βιογραφικά και να περάσεις από συνεντεύξεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καθώς η εβδομάδα ξεκινά, υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως 11/8, συνθήκη απόλυτα θετική και αναζωογονητική για τα προσωπικά σου αλλά και για το γενικότερο «feeling» της καθημερινότητάς σου. Αν τον τελευταίο καιρό ένιωθες μια στασιμότητα ή μια κάποια έλλειψη «νοστιμάδας» για τους Χ λόγους σε ένα day-to-day basis, αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει με την Αφροδιτούλα, που θα σου δώσει νέα «πνοή», βοηθώντας σε να ξαναερωτευτείς sort of τη ζωή και όχι μόνο, αφού σε ζητήματα καρδιάς θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σου μέσα στο καλοκαίρι. Καθώς θα αυξήσει τη δημοτικότητα και το «γκελ» σου στο περιβάλλον σου γενικότερα, θα σου δώσει ευκαιρίες να γνωρίσεις νέο κόσμο, να φλερτάρεις, να βγεις ραντεβουδάκια, να χαρείς το γέλιο και την ανεμελιά στην αισθηματική σου ζωή κοντολογίς, αναθερμαίνοντας επίσης τη σχέση με τον σύντροφό σου. Θα βοηθήσει επίσης σε ζητήματα εμφάνισης, οπότε αν σκόπευες να κάνεις μια αλλαγή στο στιλ σου ή κάτι πιο επεμβατικό beauty wise, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Την Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα ως 4/8, ακολουθούμενος την Παρασκευή από τον  Ήλιο, γεγονός που σημαίνει πως τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται για φέτος, με το focus να πέφτει τώρα στα οικονομικά, σε μια προσπάθεια «συμμαζέματός» τους. Είναι μια καλή περίοδος για να δεις τι σε βάζει «μέσα» να ασχοληθείς με οφειλές, επενδύσεις, δάνεια κ.λπ., αν και θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα για ταξίδια και πράγματα που σε ευχαριστούν.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Χρόνια Πολλά! Το ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 11/8, περίοδο κατά την οποία μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα παρασκήνιο είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στην προσωπική σου ζωή. Αυτή είναι μια θέση που «παίζει» λίγο με τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές σου επενδύσεις, ενώ μπορεί να δείξει και μια υπόγεια κατάσταση, όπως έναν μυστικό παράνομο/έρωτα, κάτι που τέλος πάντων πρέπει να κρατήσεις μακριά από τα «φώτα» για ένα διάστημα, προκειμένου να διαφυλάξεις κάποιες ισορροπίες. Για μερικούς θα είναι ένα διάστημα ψυχικής ανασυγκρότησης από έναν χωρισμό, προσπαθώντας να επουλώσουν τις πληγές τους για να προχωρήσουν μπροστά, ενώ παράλληλα μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο κομμάτι της υγείας σου, κόβοντας ενδεχομένως κακές συνήθεις, βρίσκοντας και πάλι την ευεξία σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την Τρίτη, που σε βγάζει από την όποια αδράνεια και επικοινωνιακή «δυσκινησία» των τελευταίων εβδομάδων. Αποκτάς και πάλι τη γνωστή αμεσότητα και ζεστή προσέγγιση στις επαφές και τις συνδιαλλαγές σου με φίλους, συνεργάτες και σύντροφο, όντας αρκετά πολυάσχολος μέσα στην καθημερινότητά σου, πράγμα που βέβαια μπορεί να βγάλει ώρες ώρες και μια παραπάνω νευρικότητα. Την Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν επισήμως, δίνοντάς σου το «drive» να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για το πού θέλεις να είσαι σε ένα χρόνο από τώρα.


Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην αρχή της εβδομάδας στον Καρκίνο ως 11/8, η ανάγκη για κοινωνικοποίηση και ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα γίνεται βασικό ζητούμενο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ασχέτως με το αν έχεις ή όχι ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σου, θα «πιάνεις» τον εαυτό σου να τεμπελιάζει περισσότερο μέσα στη μέρα, αποζητώντας την παρέα των φίλων, των παιδιών, του συντρόφου σου, ενώ σε περίπτωση που είσαι single και θέλεις να αλλάξεις «στάτους», καιρός να αναλάβεις δράση, βγαίνοντας περισσότερο, φλερτάροντας με άποψη, αφού οι ευκαιρίες θα είναι με το μέρος σου. Αν τώρα είσαι σε σχέση, ωφελείσαι στο να προσπαθήσεις να «αποκαταστήσεις» κομμάτια της που μπορεί να έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό. Θετική θα είναι η συμβολή της και σε θέματα συλλογικής δουλειάς, δίνοντας καλύτερο κλίμα και επικοινωνία στα επαγγελματικά. Την Τρίτη ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Λέοντα και τον 12ο οίκο σου μέχρι τις 4/8, πράγμα που δείχνει πως παρά τα φαινόμενα, θα υπάρχει και μια παράλληλη «μυστική δράση», τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψεων, αυτό το διάστημα, αφού πολλές φορές θα θέλεις να κρατήσεις μια απόσταση από τους άλλους, χωρίς να αποκαλύπτεις 100% τη συλλογική και τα πλάνα σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις ένα παραπάνω άγχος για κάποια θέματα υγείας, δικά σου ή ενός αγαπημένου προσώπου, ενώ από την Παρασκευή που και ο Ήλιος θα περάσει στο ίδιο ζώδιο, η φροντίδα της φυσικής σου κατάστασης καθίσταται προτεραιότητα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως φαίνεται πως τα επαγγελματικά σε απασχολούν ακόμα έντονα και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο ως 11/8 στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορούν να πάνε καλύτερα. Η παραμονή της στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου θα δώσει από τη μια ώθηση στις φιλοδοξίες σου, βοηθώντας σε να κάνεις κινήσεις για να προωθήσεις/ διαφημίσεις τη δουλειά σου, να κλείσεις περισσότερους πελάτες αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνεντεύξεις, ενώ από την άλλη θα γίνεις αυτόματα πιο «ορατός» στον χώρο σου, αποσπώντας καλές κριτικές και επαίνους για τη δουλειά σου, και σε ορισμένες περιπτώσεις και πιο πρακτικές «ανταμοιβές» όπως μια αύξηση, μια προαγωγή, τη δυνατότητα για μια νέα συνεργασία κ.λπ. Ακόμα, είναι μια περίοδος που μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου, ίσως ακόμα και μέσω σχεδίων για μια επισημοποίηση ή γάμο. Ο Ερμής περνά την Τρίτη στον Λέοντα ως 4/8 και ακολούθως την Παρασκευή ο Ήλιος, φέρνοντας εύνοια σε σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, μελλοντικά επαγγελματικά πρότζεκτς, ενώ αν έψαχνες συνεργάτες/υπαλλήλους για την επιχείρησή σου, είναι ένα καλό διάστημα για να βρεις τα κατάλληλα άτομα. Παράλληλα, βέβαια, οι πλανήτες στον Λέοντα εξυπηρετούν ιδανικά και τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας αμεσότητα στην έκφραση του συναισθήματος με τους φίλους και τον σύντροφό σου, όντας σούπερ για να κανονίσεις εξόδους και ταξιδάκια.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι τις 11/8 σου πάει «μούρλια» από πλευράς καλοκαιρινής διάθεσης και «αλέγκρων» συναισθημάτων στην καθημερινότητά σου, άσχετα με τις εκάστοτε τρέχουσες συνθήκες. Έχεις ανάγκη από λίγο ψυχολογικό «stretching», να αφήσεις πίσω σου έγνοιες για τα πρακτικά, να ασχοληθείς περισσότερο με ό,τι σου δίνει χαρά, να δεις φίλους, να βγεις, να φλερτάρεις, να γελάσεις, να ταξιδέψεις. Πολλοί θα πάρουν τώρα την άδεια τους, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές με καλό timing και «προοπτικές» για χαρούμενες αναμνήσεις, όμως και εκείνοι που είναι ακόμα «στο καθήκον» θα μπορέσουν να βρουν διεξόδους μέσα από ολιγοήμερα καλέσματα σε εξοχικά φίλων, κοντινές αποδράσεις κ.λπ. Παράλληλα ευνοούνται και οι επαφές με το εξωτερικό, αλλά και τα μελλοντικά πλάνα σχετικά με τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σου. Εδώ πάνω έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη παράγοντας, από την Τρίτη και ως 4/8, που λέγεται Ερμής στον Λέοντα και εν συνεχεία ο Ήλιος από 22/7, επομένως σε κάθε περίπτωση, είτε πας, είτε δεν πας διακοπές, η εξέλιξη της καριέρας σου θα βρίσκεται πρώτη πρώτη στις σκέψεις σου, δημιουργώντας «εμπλοκές» συχνά πυκνά με την επιθυμία για ξεκούραση και ανάπαυλα. Είμαι όμως κάτι που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, από το να μιλάς με συνεργάτες στο τηλέφωνο while on the beach, συζητώντας για τα σχέδιά σας, αναλύοντας το τι πρέπει να γίνει από δω και κάτω, μέχρι και να δουλεύεις actually.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η τακτοποίηση των οικονομικών σου βρίσκεται και πάλι στο forefront των προτεραιοτήτων σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο ως 11/8, δίνοντάς σου ωστόσο δυνατότητες να βρεις ορισμένες λύσεις. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να βάλεις κάτω τα πράγματα με χαρτί και μολύβι, βάζοντας μια τάξη στο «χάος» σχετικά με φορολογικές εκκρεμότητες, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, τα οικονομικά του συντρόφου σου, αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι, διακανονίζοντας ένα παλιό χρέος κ.λπ. Μπορεί επίσης να προκύψει και κάτι θετικό αναφορικά με δανεικά ή χρήματα που σου οφείλονταν από άλλες πηγές και να δεις π.χ. τώρα αυτά τα ποσά να πιστώνονται στον λογαριασμό σου, ή να καταφέρεις να κλίσεις μια επικερδή συμφωνία ή έναν καλό πελάτη στη δουλειά. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις είναι να μπλέξεις τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν «δράματα» χωρίς λόγο, ενώ καλό είναι να είσαι εγκρατής σχετικά με αγορές και γενικά ξοδέματα λόγω διακοπών. Αυτό βέβαια δεν θα είναι απλό, γιατί με τον Ερμή να περνά την Τρίτη στον Λέοντα ακολουθούμενος από τον Ήλιο την Παρασκευή, «θα πετάς τη σκούφια σου» για εξόδους, τραπεζώματα, βόλτες, ταξίδια και φυσικά διακοπές. Αν δεν έχεις κανονίσει ήδη τις σχετικές λεπτομέρειες ξεκίνα asap, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση αφορούν μικρές κοντινές αποδράσεις.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η προσωπική σου ζωή μπαίνει στο «κάδρο» στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να περνά απέναντί σου στον Καρκίνο ως 11/8, βοηθώντας σε να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν υπήρχαν δυσκολίες και κάποια αποστασιοποίηση τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα έντασης, χειρισμού και σε ορισμένες περιπτώσεις διασπάσεων και ρήξεων, ειδικά για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Αν αισθάνεσαι ότι έχει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος δεν πρέπει τώρα να υπαναχωρήσεις δεχόμενος «συμβιβασμούς» που δεν τιμούν αλλά και δεν ωφελούν ούτε εσένα, ούτε την απέναντι πλευρά, πόσο μάλλον καθώς οι ευκαιρίες για να βρεις κάτι που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου θα είναι με το μέρος σου εξαιτίας της Αφροδιτούλας, που σε κάνει πιο αρεστό και γοητευτικό στους άλλους, δίνοντάς σου extra πόντους σαγήνης. Παράλληλα θα βοηθήσει και στα επαγγελματικά, σχετικά με ζητήματα συνεργασιών και ενδεχομένως νέων συμφωνιών. Ο ερωτικός τομέας, καθώς και εκείνος των οικονομικών σου ενεργοποιείται έντονα από την Τρίτη με την παρουσία του Ερμή στον Λέοντα ως 4/8 και κατ’ επέκταση με την είσοδο και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή, αυξάνοντας τη λίμπιντό σου και τη ανάγκη σου για βαθιά συναισθητική σύνδεση με τον σύντροφό σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην αρχή της εβδομάδας στον Καρκίνο ως 11/8, οι συνθήκες στη δουλειά και οι σχέσεις με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους σου αποκτούν θετικότερα «vibes», με την έννοια ότι όλοι λίγο πολύ δεν θέλουν να δημιουργούν εντάσεις και μικροπροβλήματα, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η όλη φάση στο γραφείο και στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές μπορεί να κυλά πιο αρμονικά, ενώ ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές σχετικά με τα ωράρια και τις υποχρεώσεις σου, μάλλον ως προς το ευνοϊκότερο ωστόσο. Το φλερτ στο χώρο της δουλειάς δεν μπορεί επίσης να αποκλειστεί, καλό όμως είναι να έχεις «διάκριση», για να μη προκληθούν άβολες καταστάσεις στη συνέχεια. Αυτή η θέση είναι βοηθητική και για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου μέσω αισθητικών παρεμβάσεων (ή και επεμβάσεων περί ορέξεως), θέλει όμως λίγη προσοχή με τις γευστικές απολαύσεις, γιατί μπορείς εύκολα να παρασυρθείς, «τσιμπώντας» κιλάκια. Την Τρίτη ο Ερμής περνά απέναντί σου στον Λέοντα ως 4/8 και το μυαλό σου απασχολούν τώρα περισσότερο ζητήματα προσωπικής ζωής, ένα θέμα που θα «τραβήξει» ουσιαστικά μέχρι τις 22/7 μετά και την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή. Η εξωστρέφεια σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και για να κοινωνικοποιηθείς, κάνοντας νέες γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτος.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο ως 11/8 στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι great news για την ερωτική σου διάθεση και «δράση» μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Η ενέργεια σου και η επιθυμία σου να απολαύσεις τη χαρά του έρωτα, τη διασκέδαση, τα χόμπι, τις όμορφες στιγμές διακοπών με τα φιλαράκια σου, θα είναι στα φόρτε της, γεμίζοντάς σε με αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου, οποίες κι αν είναι οι υπόλοιπες «συνιστώσες» αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Εξαιρετικό διάστημα για να κλείσεις έστω ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι με την αγάπη σου, αναθερμαίνοντας τη σχέση σας, αφού και η σεξουαλικότητά σου θα είναι sky high this time round, ενώ σε περίπτωση που κάνατε σχέδια για ένα μωράκι, ευνοείστε big time, μιας και η γονιμότητα σου θα είναι τώρα αυξημένη. Οι αδέσμευτοι πάλι θα έχουν πλείστες όσες ευκαιρίες για να βγουν, να φλερτάρουν και να ξεκινήσουν ίσως μια καινούργια σχέση. Την Τρίτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα ως 4/8 βοηθώντας σε να βάλεις σε μια σειρά πρακτικές εκκρεμότητες σχετικά με τη δουλειά, αλλά και με υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια, τα οικονομικά σου κ.λπ., αν και μπορεί να σε πιάνει το άγχος σου ώρες ώρες. Παράλληλα, καθώς και ο Ήλιος θα περάσει στο ίδιο ζώδιό στις 22/7, η βελτίωση της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης θα σε απασχολήσει περισσότερο. Το κολύμπι προτείνεται ανεπιφύλακτα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ