Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Ιούνιος 2022

Υδροχόε, περισσότερο ανάλαφρος και σίγουρα πιο ερωτικός προμηνύεται ο Ιούνιος για σένα

zarastro.jpg
Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Δυναμικά μπαίνει ο Ιούνιος για σένα, Κριέ μου, έχοντας ήδη φόρα από τη σύνοδο Άρη-Δία που προηγήθηκε στο ζώδιο σου. Η ενέργεια σου θα είναι στα «ύψη» σε όλη τη διάρκεια του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να σε σπρώχνει μπροστά, με διάθεση να ακολουθήσεις τα σχέδια σου, δημιουργώντας σου ωστόσο και αρκετά νευράκια. Από τις 4/6 και μετά που ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία τα πράγματα μπαίνουν σταδιακά σε μια «κανονικότητα» χωρίς τις καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος και από τις 13/6 που θα περάσει στους Διδύμους η καθημερινότητα ανεβάζει κι άλλο «στροφές». Θα είσαι μονίμως «on the go» νοητικά και πρακτικά, ασχολούμενος με επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις, επικοινωνώντας με φίλους και γνωστούς, ενώ από τις 23/6 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, κάνοντας σε πιο ρισκαδόρο και πνευματώδη στο φλερτ. Καλή περίοδος και για την αγορά προϊόντων τεχνολογίας ή μεταφορικού μέσου. Η Πανσέληνος στον Τοξότης (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε βάζει στη διαδικασία να οραματιστείς τους στόχους σου αναφορικά με τις σπουδές και τα επαγγελματικά, ανοίγοντας σου παράλληλα την όρεξη για ταξίδια και διακοπές. Στις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και...it’s officially summer folks! Μπαίνεις σε μια περίοδο που τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας, των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας κ.λπ. θα χρειαστούν την φροντίδα σου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα (29/6) να βγάζει μια υπερβολή στον τρόπο που υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου (1ο δεκαήμερο).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Με τον Άρη στον 12ο οίκο σου να δημιουργεί ένα παραπάνω στρες, κακή ποιότητα ύπνου και χαμηλά επίπεδα ενέργειας, αλλά φυσικά και έναν Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου υποδέχεσαι τον Ιούνιο. Στις 4/6 ωστόσο θα γυρίσει σε ορθή φορά, βγάζοντας σε από το «πέπλο» της νοητικής σύγχυσης, διευκολύνοντας σταδιακά τις επικοινωνίες σου, αλλά και τις μετακινήσεις μέσα στην καθημερινότητα σου. Από τις 13/6 που θα περάσει στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, που αποτελούν τώρα την «καυτή πατάτα». Πρέπει να δεις πιο αναλυτικά το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων σου, να ασχοληθείς με τα φορολογικά σου, να κάνεις σχετικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Στις 23/6 περνά και η Αφροδίτη στους Διδύμους βγάζοντας με τη σειρά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικονομική σου ανάκαμψη, ευνοώντας ρυθμίσεις οφειλών, δανείων κ.λπ. Μέχρι τις 23/6 βέβαια θα βρίσκεται στον Ταύρο οπότε η ανάγκη για καλοπέραση και σπατάλες θα είναι αυξημένη, άρα προσοχή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο σου θα συναντήσει τόσο τον Ουρανό, όσο και τον Κρόνο, δημιουργώντας ενδεχομένως κάποιες δύσκολες ή ανατρεπτικές (θετικές/ αρνητικές) καταστάσεις στις σχέσεις σου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο αναμοχλεύει τα συναισθήματα σου αλλά και οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, καλώντας σε να δεις τι σε βάζει «μέσα» και στους δύο τομείς. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο (21/6) σηματοδοτεί και τυπικά την έναρξη του καλοκαιριού, «ανασταίνοντας» τη διάθεσή σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Ξεκινάς τον μήνα με ωραία ενέργεια από τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιό σου, έχοντας ωστόσο ένα «αγκαθάκι» στην όλη εξίσωση, που δεν είναι άλλο από την αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή. Από τις 4/6 ωστόσο θα γυρίσει σε ορθή φορά, οπότε θα «ξελαμπικάρεις» σταδιακά νοητικά, προχωρώντας δυναμικά με τα νέα σου σχέδια χωρίς άλλα μπλοκαρίσματα, ακόμα περισσότερο από τις 13/6 και μετά που θα περάσει στο ζώδιο σου. Η επικοινωνία αποκαθίσταται, η καθημερινότητα ανεβάζει ρυθμούς και νιώθεις ότι πατάς πιο γερά στα πόδια σου. Στις 23/6 θα περάσει και η Αφροδίτη στους Διδύμους, δίνοντας σου χάρη, γοητεία, σπιρτάδα στο φλερτ, επαφές και διασκέδαση με φίλους, βοηθώντας σε να μπεις στο κλίμα του καλοκαιριού αλλά και να ανανεώσεις την εμφάνιση σου. Η Πανσέληνος απέναντι σου στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βάζει στο «μικροσκόπιο» σχέσεις και συνεργασίες, καλώντας σε να δεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πραγματική της διάσταση. Αυτό ίσως δεν είναι τόσο εύκολο λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα, ωστόσο θα πρέπει να διαχωρίσεις την ασφάλεια της συνήθειας, από το τι σου δίνει πραγματικά ευτυχία, διαμορφώνοντας ανάλογα τις αποφάσεις σου. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο στις 21/6 και τα γενέθλια σου ολοκληρώνονται για φέτος. Τα οικονομικά αποτελούν από δω και κάτω το «φλέγον» ζήτημα και πρέπει να εξετάσεις επισταμένως τις κινήσεις σου, έχοντας και μια Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (29/6) που δίνει μεν ευκαιρίες, βγάζει όμως και τάση για ρίσκο (1ο δεκαήμερο).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Η «φάση» στο πρώτο plus μέρος του Ιουνίου είναι ένα μείγμα τρεξίματος και φόρτου στα επαγγελματικά - οικογενειακά, απόρροια της παρουσίας Άρη και Δία στον Κριό, σε συνδυασμό με μια τάση για ενδοσκόπηση, εσωστρέφεια και ψυχικό cocooning εξαιτίας των πλανητών στους Διδύμους, έχοντας ως «buffer» την Αφροδίτη στον Ταύρο που βοηθά στην κοινωνική σου ζωή και στην επαφή σου με άτομα που μπορούν να σε κάνουν να περνάς καλά. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά από τις 4/6 τα πράγματα ξεκολλάνε σταδιακά σε επίπεδο στόχων, συλλογικής δουλειάς και συνεννόησης μέσα σε σχέσεις, από τις 13/6 όμως που θα περάσει στους Διδύμους, ο τρόπος που συλλέγεις και επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες μέσα στην καθημερινότητα σου αλλάζει και γίνεται πιο «υπόγειος», θέλοντας ίσως τώρα περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Στις 23/6 περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας μια ανάγκη για ρομαντισμό και συναισθηματικό δέσιμο μέσα σε ερωτικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σου ζητά να δώσεις λίγη σημασία στις ανάγκες του οργανισμού σου, ακολουθώντας με συνέπεια τις ρουτίνες που σε κρατούν υγιή. Στις 21/6 σχηματίζεται το Θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου και τα γενέθλια σου ξεκινούν επισήμως! Συνοδεύονται μάλιστα και από μια Νέα Σελήνη (29/6) που φέρνει δυνατότητες ανάπτυξης και νέων ξεκινημάτων, εμπεριέχοντας ωστόσο ένα στοιχείο υπερβολής και υπερεκτίμησης των ικανοτήτων σου (1ο δεκαήμερο).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος «υπόσχεται» να μη σε ζορίσει τόσο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που λόγω των Εκλείψεων στον σταθερό σταυρό, «τα χρειάστηκες» ομολογουμένως. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 4/6 εξομαλύνει σταδιακά το τοπίο στα επαγγελματικά, αποκαθιστώντας την επικοινωνία, δίνοντας «χώρο» για να τρέξουν με άλλους ρυθμούς οι εξελίξεις, σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Στις 13/6 θα περάσει στους Διδύμους δίνοντας σου δυνατότητες να εκφραστείς πιο άμεσα μέσα σε φιλικές, κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις, ανοίγοντας την «ομπρέλα» της διασκέδασης και της δικτύωσης με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρα σου, έχοντας ως σύμμαχο και την παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 23/6. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάς ότι υπάρχει και το δίδυμο Άρη-Δία στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, που «αβαντάρειλ θέματα σπουδών -Καλή επιτυχία στα Λιονταράκια που δίνουν Πανελλήνιες!- επαγγελματικών αλλά και ταξιδιών, οπότε ξεκίνα με το σχεδιασμό των διακοπών σου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, αφορά την ερωτική ζωή αλλά και τα οικονομικά σου, ζητώντας μια «εξισορρόπηση» και στους δύο τομείς. Ο Ήλιος εισέρχεται στις 21/6 στον Καρκίνο και τον 12ο οίκο σου, βάζοντάς σε σε μια περίοδο «προετοιμασίας» για τα γενέθλια σου, κατά την οποία οφείλεις να προσέχεις περισσότερο την σωματική και ψυχική σου υγεία, μένοντας μακριά από προβληματικές και αγχωτικές καταστάσεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Στο ξεκίνημα του Ιουνίου (4/6) ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, «ξεμπλέκοντας» σταδιακά το κουβάρι των καθυστερήσεων σε θέματα συμφωνιών, συμβολαίων, δημοσίου, νομικών υποθέσεων, των «αναποδιών» σχετικά με θέματα τεχνολογίας, ίντερνετ, μετακινήσεων αλλά και της ασυνεννοησίας με τους γύρω σου. Στις 13/6 θα περάσει στους Διδύμους, όπου βρίσκεται ήδη ο Ήλιος, ενώ στις 23/6 περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, επομένως ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών σου έχει μεγάλη έμφαση καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Είσαι τώρα πιο «ορατός» στους άλλους και μπορείς καταφέρεις περισσότερα μέσα από επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις με συνεργάτες, πελάτες, ανωτέρους κ.λπ. Η φιλοδοξία σου είναι τονισμένη και ίσως υπάρξει και κάποια πρακτική εξέλιξη με οικονομικό όφελος, όπως μια προαγωγή, μια αύξηση, μια αναγνώριση της προσφοράς σου, ή μια καινούργια πρόταση για δουλειά σε περίπτωση που είσαι στο ψάξιμο (ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά). Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια που σε οδηγούν σε χωροταξικές αλλαγές, επαναφέροντας ίσως και παρελθοντικά ζητήματα που συντηρούν μια συναισθηματική σύγχυση. Στις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο σηματοδοτώντας και τυπικά την έναρξη του Καλοκαιριού και έτσι αρχίζει ένα πιο εξωστρεφές, αισιόδοξο και κοινωνικό διάστημα για σένα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούνιος είναι ένας πιο κοινωνικός μήνας, που σου δίνει αρκετές δυνατότητες για εξωστρέφεια αλλά και ταξίδια. Από τις 4/6 με την επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο σε ορθή πορεία μπορείς να ασχοληθείς με μεγαλύτερη ευχέρεια με ζητήματα οικονομικών, όπως φορολογικά, κληρονομικά, δάνεια, διατροφές, χωρίς τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος. Στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκεται βέβαια και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, κάνοντας σε πιο σπάταλο, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να «μαζέψεις» λίγο την καταναλωτική σου μανία, για το καλό σου. Στις 13/6 και 23/6 αντίστοιχα, Ερμής και Αφροδίτη περνάνε στον φιλικό Δίδυμο και η καθημερινότητα σου είναι φουλ από επαφές, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά, βοηθώντας σε θέματα σπουδών, εξωτερικού αλλά φυσικά και ταξιδιών και νέων γνωριμιών. Είναι μια καλή περίοδος για να προχωρήσεις στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή ενός μεταφορικού μέσου, αλλά και να σχεδιάσεις μια μακρινή απόδραση ή γιατί όχι και τις διακοπές σου! Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βγάζει άλλωστε τάσεις φυγής, άρα φρόντισε να κανονίσεις έστω κάτι μικρό για να αλλάξεις παραστάσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο - Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 την προσοχή σου απορροφούν τώρα περισσότερο υποχρεώσεις των επαγγελματικών (ή της οικογένειας για μερικούς) και θα πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα, χωρίς να παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις, ιδίως κάτω από την επιρροή της θετικής αλλά και «επιπόλαιης» Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο στις 29/6 (1ο δεκαήμερο).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Πιο «εσωστρεφής» συναισθηματικά και με focus σε πρακτικά θέματα των οικονομικών και της δουλειάς θα είναι ο Ιούνιος, απομακρυνόμενος ωστόσο αρκετά από το «βάρος» των Εκλείψεων που προηγήθηκαν στον άξονα σου. Στις 4/6 ο Ερμής απέναντι σου στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία βάζοντας σταδιακά ένα στοπ στο «χαλασμένο τηλέφωνο» στις επικοινωνίες σου, ανοίγοντας τον δρόμο για να διεκπεραιώσεις τα σχέδια σου χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Απέναντι σου βρίσκεται και η Αφροδίτη, βοηθώντας σε να γίνεις πιο εύκολα «αρεστός» στον περίγυρο σου και να φλερτάρεις, όμως στην πορεία της θα συναντήσει τους συνήθεις υπόπτους Ουρανό και Κρόνο δημιουργώντας ενδεχομένως κάποιες «αναταράξεις» μέσα σε σχέσεις. Όσο πηγαίνουμε προς το δεύτερο μισό του μήνα τα οικονομικά και η διαχείριση τους σε απασχολούν περισσότερο με τον Ερμή (13/6) και την Αφροδίτη (23/6) να περνούν στους Διδύμους. Είναι η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείς με όλα τα βαρετά αλλά απαραίτητα που άπτονται των οικονομικών σου, ιδίως όσα αφορούν τρίτους, όπως φορολογικά, περιουσιακά, λογιστικά της επιχείρησης, δάνεια, οφειλές, αποζημιώσεις κ.λπ. οργανώνοντας τα, έχοντας επαφές, διαπραγματεύσεις αλλά και consultations με ειδικούς. Η Πανσέληνος στον Τοξότη που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο αφορά και πάλι τα οικονομικά σου, όμως θέλει λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 ξεκινά ένα πιο κοινωνικό διάστημα, που σου ανοίγει την όρεξη για καλοκαιρινές διακοπές.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! «Καραμπαμπάμ» για τα ερωτικά σου, αλλά με αρκετό τρέξιμο σε κάθε περίπτωση προβλέπεται ο Ιούνιος για’ σένα Τοξότη μου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/6 θα μπορέσεις σταδιακά να συνεννοηθείς με κάναν άνθρωπο στη δουλειά, ξεμπλοκάροντας πρότζεκτς, «φεύγοντας» από την αίσθηση στασιμότητας του τελευταίου διαστήματος σε περίπτωση που είσαι στο «ψάξιμο» εργασιακά. Άρης και Δίας θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον Κριό, δίνοντας σου τρελή «πέραση» στο φλερτ -ενδέχεται βέβαια εσύ να είσαι στην «κοσμάρα» σου, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα- οπότε αν θέλεις «μια αγάπη για το Καλοκαίρι» ή και κάτι περισσότερο ενδεχομένως, βγες, κυκλοφόρησε και η επιτυχία είναι δεδομένη! Για όσους πάλι θέλουν ένα αποκτήσουν ένα μωράκι, είναι καιρός...«να τα δώσουν όλα» αφού η γονιμότητα θα είναι ανεβασμένη. Από τις 13/6 και από τις 23/6 αντίστοιχα θα περάσει ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντι σου στους Διδύμους, βάζοντας σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Όλοι τώρα κάτι θέλουν από’ σένα και μπορεί όλο αυτό να το εισπράττεις σαν μια «κατάσταση πολιορκίας» ιδίως αν πρέπει να αναλάβεις και το ψυχολογικό τους «ντάντεμα». Η Πανσέληνος όμως στο ζώδιο σου (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να ρίξεις το focus στον εαυτό σου, αφήνοντας πίσω συμπεριφορές του τύπου «καταπιέζομαι εγώ για να είναι οι άλλοι -σύντροφος, συνεργάτες, οικογένεια- χαρούμενοι». Στις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα οικονομικά σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Εργασία και υγεία είναι οι σημαντικότεροι τομείς για σένα στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, με την Αφροδίτη στον Ταύρο ως 23/6 να φέρνει ωστόσο ουκ ολίγες στιγμές δροσιάς, έρωτα, διασκέδασης και κοινωνικότητας εκεί που το ‘χεις παραπάνω ανάγκη. Στις 4/6 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ομαλοποιώντας σταδιακά παρεξηγήσεις και επικοινωνίες με παιδιά, συντρόφους, φίλους, συνεργάτες, που πιθανώς διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και με το πέρασμα του Ερμή (13/6) και της Αφροδίτης (23/6) στο ίδιο ζώδιο η καθημερινότητα σου γίνεται έντονη και αρκετά απαιτητική, με τα επαγγελματικά να λαμβάνουν «τη μερίδα του Λέοντος». Φυσικά και μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, όπως μια νέα πρόταση για δουλειά, -αν είσαι σε διαδικασία ψαξίματος οφείλεις να κινητοποιηθείς-, μια αύξηση στην πελατεία αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, νέα πρότζεκτς που βάζεις μπρος κ.λπ., η κούραση όμως θα είναι for real. Είναι σημαντικό λοιπόν να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και το πρόγραμμα σου, κάνοντας χώρο για τη γυμναστική σου, ακολουθώντας πιστά το ωράριο ύπνου-αφύπνισης που σου ταιριάζει, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στην υγιεινή διατροφή, έχοντας ως -υπαρκτή μεν- δικαιολογία το «δεν προλαβαίνω». Άλλωστε η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να βάλεις σε προτεραιότητα την υγεία σου, «χωρίς αστερίσκους». Στις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται απέναντι σου στον Καρκίνο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Περισσότερο ανάλαφρος και σίγουρα πιο ερωτικός προμηνύεται ο Ιούνιος για  σένα, Υδροχόε μου, αν και η συνάντηση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια αναπάντεχα γεγονότα σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις που δυσλειτουργούν, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο. Στις 4/6 ωστόσο ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να διαχειριστείς καλύτερα το συναίσθημα σου, αλλά και να ασχοληθείς ανεμπόδιστα με θέματα σπιτιού, ακινήτων και κληρονομικών. Η παρουσία του Ήλιου που βρίσκεται από την αρχή του μήνα στους Διδύμους, αλλά και το σταδιακό πέρασμα τόσο του Ερμή (13/6) όσο και της Αφροδίτης (23/6) στο ίδιο ζώδιο δίνουν και πάλι χαρά στη ζωή σου, δείχνοντας πως μπορείς να ασχοληθείς τώρα με δημιουργικές δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν, με χόμπι και αθλήματα που είχες αφήσει τον τελευταίο καιρό, βγάζοντας πιο «αγαπησιάρικη» και τρυφερή διάθεση με τα παιδιά σου. Θα θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη και αυτό αφορά όλο το πεδίο της κοινωνικής σου ζωής, αλλά φυσικά και τα ερωτικά σου, που μπορούν να αναζωογονηθούν μετά στον Ιούνιο, δίνοντας ευκαιρίες για καλοκαιρινά je t’ aime στους αδέσμευτους, αλλά και πιο ρομαντική διάθεση με το σύντροφο σου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να βγεις από τη ρουτίνα στα προσωπικά, αλλά μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά «μπλεξίματα» μέσα σε φιλικές σχέσεις. Στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και το Θερινό Ηλιοστάσιο, η φυσική σου κατάσταση θέλει περισσότερη φροντίδα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Στην αρχή του μήνα ο Ερμής (4/6) επιστρέφει σε ορθή φορά, επαναφέροντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας σε πιο «λειτουργικά» πλαίσια, ομαλοποιώντας επικοινωνίες με συνεργάτες, σύντροφο, φίλους, αδέρφια αλλά και δημόσιες υπηρεσίες σε περίπτωση που «πάλευες» εις μάτην με την γραφειοκρατία. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βοηθά σε θέματα σπουδών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στα επαγγελματικά, ανοίγοντας το δρόμο για τυχόν υπογραφές συμφωνιών, αν και στον τομέα των οικονομικών τα χρήματα μπορεί να φεύγουν γρηγορότερα απ’ ό,τι έρχονται. Παράλληλα, δίνει εύνοια στο φλερτ αλλά και σε σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις. Όμως στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας και εξ αντανακλάσεως επαγγελματικών θα σε απασχολήσουν έντονα με την παρουσία των πλανητών στους Διδύμους. Ήδη εκεί βρίσκεται ο Ήλιος, ενώ από τις 13/6 και τις 23/6 αντίστοιχα θα περάσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη βοηθώντας σε να ασχοληθείς με τυχόν επισκευές, βαψίματα, μαστορέματα, βολέματα, decluterring σαβούρας κ.λπ. που πρέπει να γίνουν. Ίσως αυτά αφορούν το εξοχικό ή ένα διαμέρισμα που θέλεις να εκμισθώσεις, ενώ αρκετοί θα μπουν στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, αφορά τα επαγγελματικά σου, θέλει όμως λίγη προσοχή καθώς συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, θολώνοντας την κρίση σου. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 σε βοηθά να ξαναβρείς τη διάθεση σου στα ερωτικά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ