Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.05.2022

Σκορπιέ, σόρρυ, αλλά οι σχέσεις δεν λειτουργούν «στον αυτόματο»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Λοιπόν, δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Καθένας μας έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, έναν διαφορετικό συναισθηματικό «δρόμο» κ.λπ, που ο άλλος μπορεί να μην καταλαβαίνει. Τόσο απλά.

Ταύρος
«Φύγε να σωθώ, σε παρακαλώ» η φάση, τώρα από τι και από ποιον, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα, σίγουρα όμως μια ουσιαστικότερη ιεράρχηση βασικών σου προτεραιοτήτων θα μπορούσε να βοηθήσει.

Δίδυμοι
Βεβαίως και να κρατάς τις επιλογές σου ανοιχτές στα επαγγελματικά, αρκεί να παραμένεις σε δημιουργική και «ευδιάθετη» κατάσταση και όχι απλά να κάθεσαι περιμένοντας το...δεν ξέρω και’ γω τι.

Καρκίνος
«Monna Lisa sai, Monna Lisa non dirmelo mai» και γιατί δηλαδή να μη βρίσκεσαι και’ συ στο Portofino, έτσι, τώρα δα καλή ώρα. Δηλαδή η Kourtney Kardashian καλύτερη είναι; 

Λέων
Μεγάλη παγίδα το να «εθιστείς» στην ανησυχία για τα οικονομικά και τα προσωπικά these days. Και δε σου πάει κιόλας...Μπες λίγο πιο «επιθετικά» στο κομμάτι συναισθηματική διαχείριση.

Παρθένος
Step back και αναρωτήσου, αν ο τροπος που σχετίζεσαι στα προσωπικά όντως σε εκφράζει ή απλά αναπαράγεις ένα καλά μαθημένο μοτίβο, που όμως δεν σου ταιριάζει πια.

Ζυγός
Μπορεί να πρέπει να τρέξεις διάφορες εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί στη δουλειά ή στην καθημερινότητα, αλλά δεν χρειάζεται και να «πνίγεσαι σε μια στάλα νερό». Είπαμε.

Σκορπιός
Σόρρυ, αλλά οι σχέσεις δεν λειτουργούν «στον αυτόματο». Χρειάζονται συνεπή προσπάθεια για να «φτουρήσουν». Α, και λίγη γλυκύτητα επίσης.

Τοξότης
Τελείωνε με ό,τι πρακτικό και «εποχικό» έχεις αφήσει σχετικά με το σπίτι -κατέβασμα καλοκαιρινών, συντήρηση κλιματιστικών κ.λπ- καθώς «η ζέστη γαρ εγγύς» και φέτος θα φωνάξουμε «Μπιρ Αλλάχ».

Αιγόκερως
Δεν είναι κακό το ποζάρισμα, απλά λίγο «παιδικό» και προδίδει επίσης μια ανασφάλεια για τον εαυτό σου. Που φαίνεται. Πολύ εύκολα.

Υδροχόος
Οικονομικά «ντέρτια και καημοί», και να’ σουν και ο μόνος δηλαδή, μην το παρατραβήξεις όμως με το «αχ, βαχ», γιατί καταντά κουραστικό ακόμα και για’ σένα.

Ιχθύες
Το να αποφεύγεις συνειδητά και να αρνείσαι να παραδεχτείς μέσα σου μια δυσκολία που αντιμετωπίζεις, να ξέρεις ότι σου κάνει μεγαλύτερο «κακό», εκτοξεύοντας το άγχος. Be brave.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ