Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.04.2022

Παρθένε, συναισθηματικά είσαι so-so, καθώς ενδεχομένως σου «σκάνε» διάφορες ανασφάλειες παρελθοντικής αιτιολογίας

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Πρωταγωνιστείς στο ξεκίνημα του μήνα, με την Πρωταπριλιάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου να δίνει «νεύρο» και όρεξη για να κινητοποιηθείς αναφορικά με τους στόχους σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Για όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες (+ - δύο) η επιρροή αφορά ολόκληρη τη γενέθλια χρόνια. Go, go, go!

Ταύρος
Καλό μήνα! Να αναλάβεις την ευθύνη και την φροντίδα του εαυτού σου σωματικά και ψυχολογικά σε προτρέπει το Νέο Φεγγάρι του Απριλίου στον Κριό, παίρνοντας «τα πάνω σου» με υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών. Άκουσε το, είναι για το καλό σου.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση για να προωθήσεις τα πρότζεκτ που έχεις κατά νου, διαλέγοντας και τους σωστούς συμμάχους σου δίνει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις to be expected as well μέσα στο επόμενο διάστημα.

Καρκίνος
Καλό μήνα! «Δώστα όλα» για την καριέρα προτάσσει το New Moon στον Κριό, παραμερίζοντας ανασφάλειες, συμπεριφερόμενος πιο «στακάτα» με συνεργάτες. Μια προαγωγή, μια νέα πρόταση, μια καινούργια δουλειά δεν αποκλείεται για μερικούς μέσα στις επόμενες βδομάδες (αρχές 2ου κυρίως).

Λέων
Καλό μήνα! Αν ήθελες να φωνάξεις προς το σύμπαν ένα «δώσε και μένα μπάρμπα», με τη Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να πάρεις θετική απάντηση, αν και ίσως συμπεριλαμβάνει ένα «ok, αλλά κούνα κι εσύ τον...». You get the point, οπότε ασχολήσου  με «φόρα» αναφορικά με σχέδια σπουδών, επαγγελματικών και ταξιδιών που σε συναρπάζουν.

Παρθένος
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται να «νοικοκυρέψει» τα οικονομικά σου, δίνοντας εύνοια σε ρυθμίσεις χρεών, νέες συμφωνίες ή προτάσεις για δουλειά για μερικούς (αρχές 2ου κυρίως). Συναισθηματικά είσαι so-so, καθώς ενδεχομένως σου «σκάνε» διάφορες ανασφάλειες παρελθοντικής αιτιολογίας.  

Ζυγός
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη απέναντι σου «κλείνει το μάτι» σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, θέτοντας σου ερωτήματα για την χρησιμότητα ή όχι της ύπαρξης τους. Το ξεκίνημα ενός νέου έρωτα μέσα στις επόμενες βδομάδες είναι πιθανό για ορισμένους (αρχές 2ου κυρίως).

Σκορπιός
Καλό μήνα! «Βάλε τα αθλητικά και ξεκίνα» σου λέει η Νέα Σελήνη στον Κριό, αφού η φυσική σου κατάσταση θέλει λίγο «ανανέωση», ενώ παράλληλα φέρνει και νεες προτάσεις στα εργασιακά για μερικούς μέσα στις επόμενες βδομάδες (αρχές 2ου κυρίως).

Τοξότης 
Καλό μήνα! «L’ amour, ooh la la» μονολογείς με «αναστεναγμό πόθου» με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που σε καλεί να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες σ’ αυτό το κομμάτι ιδίως αν είσαι single, ενώ μπορεί να φέρει και την «υπόσχεση» της απόκτησης ενός απογόνου (αρχές 2ου κυρίως).

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Τακτοποιήσεις και αλλαγες στον χώρο του σπιτιού φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό, με τα σενάρια να ποικίλουν: επισκευές/ ανακαινίσεις, μετακομίσεις, συγκατοικήσεις αλλά και νέες επαγγελματικές ενάρξεις για μερικούς είναι πιθανές (αρχές 2ου κυρίως), ενώ ίσως χρειαστεί να ρυθμίσεις κάποια οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Καιρός να θέσεις τους στόχους σου αναφορικά με τα επαγγελματικά και τις σπουδές σου με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, προχωρώντας στη συνέχεια και με την υλοποίηση τους. Ταξίδια και αγορές μεταφορικών μέσων ευνοούνται επίσης με αυτό το φεγγάρι.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Ώρα να δεις την πραγματικότητα του «κουμπαρά» σου με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης στον Κριό που είναι υποστηρικτική για ρυθμίσεις χρεών, για να βρεις μια νέα δουλειά ή να επεξεργαστείς άλλους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου, π.χ. μέσω μιας αγοραπωλησίας/ εκμίσθωσης ακινήτου, μιας επένδυσης κ.λπ (αρχές 2ου κυρίως).
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ