Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.02.2022

Υδροχόε, αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι λίγο «στην απ’ έξω» μέσα στη σχέση σου, αναλογίσου αν αυτό είναι απόρροια της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σου.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Τετάρτη είναι μια καλή μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά, αφού οι «μούσες» θα είναι στο πλευρό τους. Όσο για τους υπόλοιπους, οφείλουν και αυτοί να αναζητήσουν τη δική τους έμπνευση...

Ταύρος 
Όταν «βαλτώνεις» είναι χρήσιμο να μη μένεις μόνο στη δική σου οπτική, κάνοντας χώρο για ιδέες και γνώμες τρίτων, που μπορεί να αποδειχθούν «χρυσός».

Δίδυμοι 
Η βοήθεια των συνεργατών σου μπορεί να σου κερδίσει παραπάνω χρόνο και ενέργεια, αρκεί να ξέρεις πως να την ζητήσεις, κάνοντας έτσι και τη δουλειά σου να «φανεί» περισσότερο.

Καρκίνος
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σήμερα κι αύριο, φροντίζοντας να κυκλοφορήσεις περισσότερο αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να προσελκύσεις έναν έρωτα στη ζωή σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Αν αισθάνεσαι μονίμως κουρασμένος, εξέτασε αρχικά μήπως οφείλεται στο χρόνιο στρες που «φωλιάζει» ύπουλα στον οργανισμό, μειώνοντας τα ενεργειακά σου αποθέματα. Ο διαλογισμός μπορεί αποδεδειγμένα να βοηθήσει.

Παρθένος
Οι συνθήκες ευνοούν τα ερωτικά σου σήμερα κι αύριο, φέρνοντας ευκαιρίες φλερτ και νέων γνωριμιών στους αδέσμευτους (3ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ ο ρομαντισμός θα είναι πιο έκδηλος και στα ζευγάρια. 

Ζυγός
Μπορεί να αισθάνεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφο σου σήμερα και αύριο και δεν αποκλείεται έτσι να ωριμάσουν πλάνα για μια συγκατοίκηση (3ο δεκαήμερο κυρίως). Απλά make sure ότι είναι και δική σου απόφαση.

Σκορπιός
Ένα πιο amiable disposition θα μπορούσε να λειτουργήσει περισσότερο υπέρ σου σε επαφές και συζητήσεις στα επαγγελματικά, ακόμα κι αν δεν πέρα για πέρα αληθινό, αλλά ίσως λίγο «facade».

Τοξότης
Δε λέω, καλά τα cat videos στο ίντερνετ για να φτιάξει η διάθεση, ωστόσο ακόμα καλύτερη είναι η ανθρώπινη συναναστροφή με κάποιον που μπορεί να σε ακούσει χωρίς να σε κρίνει. Δύσκολο; Oh, well, το «The Dodo» είναι ανεξάντλητο.

Αιγόκερως
Η διαίσθηση σου σε βοηθά να αντιδράς σωστά σε επίπεδο επαφών και συνεννοήσεων για νέες συμφωνίες στα επαγγελματικά, που μπορεί να γίνονται και λίγο «εν κρυπτώ».

Υδροχόος
Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι λίγο «στην απ’ έξω» μέσα στη σχέση σου, αναλογίσου αν αυτό είναι απόρροια της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σου.

Ιχθύες
Καλές μέρες η σημερινή και η αυριανή για τα ερωτικά σου, αφού τα εξάγωνα του Ποσειδώνα από το ζώδιο σου με Άρη και Αφροδίτη μπορούν να φέρουν προοπτικές για αρκετούς, με το συναίσθημα να βρίσκει πιο εύκολα διέξοδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ