Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7-13 Φεβρουαρίου 2022

Υδροχόε, αν και όλοι οι πλανήτες έχουν εγκαταλείψει τις ανάδρομες πορείες τους, εσύ μάλλον έχεις μείνει στα «μετόπισθεν» στο ξεκίνημα της εβδομάδας

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 814
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ydroxoos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Φεβρουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι η πρώτη «απαλλαγμένη» από την παρουσία ανάδρομων πλανητών, που το προηγούμενο διάστημα δημιούργησαν μια αίσθηση «συνέχειας» του 2021. Από δω και κάτω οι ρυθμοί αλλάζουν και θα μπορέσεις να δεις περισσότερες εξελίξεις, αρχικά στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, σου δίνει αυτοπεποίθηση και όρεξη για αλλαγές που βελτιώνουν τις συνθήκες στα επαγγελματικά. Είναι μια όψη που προσφέρεται για δυναμικά νέα ξεκινήματα, για πρωτοβουλίες που σε πάνε μπροστά, ακόμα και για την ανάληψη ενός καλά υπολογισμένου ρίσκου που μπορεί να αποφέρει κέρδη, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πρωτοποριακές δημιουργικές ιδέες, που σε κάνουν να σκέφτεσαι out of the box. Η δικτύωση με άτομα που έχουν κάτι (καινούργιο) να πουν και να προτείνουν είναι το κλειδί για να «ψαχτείς» διαφορετικά και να αφήσεις πίσω τη διστακτικότητα. Χρειάζεται μόνο προσοχή σε παρορμητικές αγορές και αψυχολόγητες σπατάλες, ενώ μερικοί μπορεί να έχουν και παραπάνω έξοδα αυτές τις μέρες. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να «συννεφιάσει» λίγο τη σκέψη σου και σίγουρα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες, ανώτερους κ.λπ.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Κάτι αρχίζει να αλλάζει από αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου, καθώς η μη ύπαρξη ανάδρομων πλανητών δημιουργεί ένα πλαίσιο ευνοϊκότερων συνθηκών μέσα στην καθημερινότητα. Στις αρχές της εβδομάδας βρίσκεσαι στις «επάλξεις», έχοντας αρκετό τρέξιμο, με το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιό σου την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να φέρνει επιθυμία για ανανέωση και απελευθέρωση από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της ζωής. Αυτό μπορεί να «παίξει» σε δύο επίπεδα: αρχικά σε πνευματικό, νοητικό επίπεδο, ωθώντας σε να αποβάλεις περιοριστικές, δυσλειτουργικές και αναχρονιστικές πεποιθήσεις που «κλωτσάνε» πλέον με τον νέο και πιο ανοιχτό εαυτό που διαμορφώνει η «σφυρηλάτηση» με τον πλανήτη της αλλαγής Ουρανό που διελαύνει από το ζώδιό σου, με τα αιτήματα να αφορούν και την ανάκτηση της προσωπικής ευεξίας και αισιοδοξίας σε ένα day to day basis, ενώ σε πρακτικό επίπεδο σε κινητοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε νέα σχέδια αναφορικά με τα επαγγελματικά, τις σπουδές και το γενικότερο μελλοντικό πλάνο που έχεις για τη ζωή σου. Αγαπάς τη σταθερότητα και το «προβλέψιμο» των πραγμάτων, το σύμπαν όμως σε καλεί να αφήσεις φοβίες και να εκδηλώσεις τη δράση σου με αποφασιστικό τρόπο, ρισκάροντας και λίγο, προκειμένου να νιώθεις περισσότερη ευτυχία. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα (11/2) σου δίνει σχετικό ωφέλιμο insight.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Το ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας για το 2022 χωρίς παρουσία ανάδρομων πλανητών δίνει το «στίγμα» ότι τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται, οι καθυστερήσεις παύουν και επομένως οφείλεις να ξεδιαλύνεις στόχους και επιθυμίες για να διαμορφώσεις το πλάνο σου για τη νέα χρονιά. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να τα «πεις» λιγάκι με το μέσα σου, κάνοντας ένα διάλειμμα από την εξωτερική φασαρία που τείνει να σε αποπροσανατολίσει, «βραχυκυκλώνοντας» το ένστικτό σου, φορτώνοντάς σου ενδεχομένως παράταιρες με τη φύση σου ανάγκες, που υιοθετείς χωρίς πολλή σκέψη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, έρχεται να σου θυμίσει πως τα προσωπικά θέματα δεν «βολεύονται» με το κρύψιμο κάτω από τα χαλάκι, αλλά θέλουν ουσιαστικότερες λύσεις και ενδεχομένως δραστικές αλλαγές για να υπάρξει «ξαλάφρωμα» σε ψυχολογικό επίπεδο. Ακόμα, σου θυμίζει το περίφημο «νους υγιής εν σώματι υγιή» που οφείλεις να κάνεις μπαντιέρα για το 2022, «ξηλώνοντας» κακές διατροφικές συνήθειες, βρίσκοντας ένα είδος σωματικής άσκησης που σου ταιριάζει for the long run. Η σύνοδος Ερμή -Πλούτωνα (11/2) σε σπρώχνει στα βαθιά των σχέσεων, παίζοντας αρκετά με την συναισθηματική σου ισορροπία (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με «φόρα» μπαίνει η εβδομάδα, αφού η έλλειψη πλανητών με ανάδρομη πορεία σηματοδοτεί επιτέλους μια αλλαγή momentum και ενέργειας, που «υπόσχεται» περισσότερες και γρηγορότερες εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό το κλίμα «υποβοηθείται» από το θετικό τρίγωνο του Άρη απέναντι σου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, Αυτή είναι μια όψη που βοηθά σε συζητήσεις, επαφές, δικτύωση με νέα άτομα στα επαγγελματικά, σε συμφωνίες και συλλογικά πρότζεκτ, δίνοντάς σου ώθηση να πάρεις πρωτοβουλίες αναφορικά με τα σχέδιά σου. Αυτές οι μέρες είναι καλές για να προωθήσεις τη δουλειά σου (και μέσω της τεχνολογίας), να κάνεις μια επιτυχημένη παρουσίαση, να περάσεις ένα interview κ.λπ. Σε προσωπικό επίπεδο σε παρακινεί να κάνεις κάτι «για σένα», κάτι που σου δίνει χαρά, όπως μια έξοδο σε ένα θέατρο, μια περιποίηση της εμφάνισής σου, μια διαφορετική δραστηριότητα από κοινού με τον σύντροφό σου που σας βγάζει από τη ρουτίνα. Για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να παίξουν και ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες ή ερωτικά «φτερουγίσματα» με κάποιον φίλο. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα απέναντί σου την Παρασκευή μπορεί να βάλει πιο «δύσκολα» στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, απαιτώντας ψύχραιμη διαχείριση (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Μια δυναμική και παραγωγική εβδομάδα ξεκινά, με έμφαση στο κομμάτι της εργασίας, απαλλαγμένη από την ύπαρξη πλανητών σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που «απεγκλωβίζει» τη δράση από τα εμπόδια και την ατονία του προηγούμενου διαστήματος. Το τρίγωνο του Άρη από τη θέση έξαρσης του στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο από τον τομέα της καριέρας σου την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, είναι μια συνθήκη που βγάζει μεν πολύ τρέξιμο και αυξημένες υποχρεώσεις, σου δίνει όμως τη δυνατότητα να σημειώσεις progress. Νέες, πρωτοποριακές ιδέες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο που οργανώνεις τη δουλειά και την καθημερινότητά σου, βρίσκοντας συμμάχους και υποστηρικτές σε συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες, ενώ η πιθανότητα καινούργιων προτάσεων και συνεργασιών δεν μπορεί να αποκλειστεί. Στην περίπτωση δε που ψάχνεις για εργασία πρέπει να δραστηριοποιηθείς άμεσα, στέλνοντας βιογραφικά, κλείνοντας interviews, γνωστοποιώντας την κατάσταση σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω (11/2) θα δώσει βάθος στη σκέψη σου, βοηθώντας με τη σειρά της να κατασταλάξεις στις κατάλληλες επιλογές που πρέπει να πάρεις σχετικά με το μέλλον των επαγγελματικών σου, ενώ είναι εξαιρετική για να κάνεις αναλυτική έρευνα ή μελέτη.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά δεν έχει επιρροές από ανάδρομους πλανήτες and that’s a first for this year, που ήταν σαν να μπήκε με την «όπισθεν» ένα πράγμα. Από δω και πέρα λοιπόν οι ρυθμοί αλλάζουν, διαμορφώνοντας και ανάλογα τις εξελίξεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό την Τρίτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, να κάνεις μια επιτυχημένη παρουσίαση στη δουλειά, να βάλεις μπρος σε νέα δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια, να φέρεις φρέσκιες ιδέες και να βρεις την έμπνευσή σου αν ασχολείσαι με τον χώρο της τέχνης, οργανώνοντας τους στόχους σου για το 2022. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να «ψαχτείς» με δραστηριότητες που σε γεμίζουν ενέργεια, όπως χόμπι, σεμινάρια αυτοβελτίωσης, να κανονίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλάζοντας παραστάσεις, αλλά και να «τρέξεις» θέματα που αφορούν τα παιδιά, από τις δυνατότητες που δίνει η επιστήμη σε όσους θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι έως τις επιλογές σπουδών για τα ήδη υπάρχοντα «βλαστάρια». Οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται για τους singles, ενώ και οι δεσμευμένοι «οφείλουν» να αναθερμάνουν τον έρωτά τους. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή μπορεί ωστόσο να βγάλει «θεματάκια» σ’ αυτό το κομμάτι, οδηγώντας και σε τελικά ξεκαθαρίσματα προσωπικών σχέσεων για μερικούς (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η πρώτη εβδομάδα χωρίς ανάδρομες πορείες πλανητών για τη νέα χρονιά ξεκινά, πράγμα που σημαίνει πως η δράση βγαίνει πιο «ανεμπόδιστα» και οι ρυθμοί επιταχύνονται. Αυτό όμως σημαίνει επίσης πως θα υπάρχει μπόλικο τρέξιμο, κάτι που άλλωστε «υποδηλώνεται» και από το τρίγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ο φόρτος σε δουλειά και σπίτι βγάζει άγχος, αφού έχουν μαζευτεί πολλά που πρέπει να περάσουν απ’ τα χέρια σου, με τα «τρεχάματα» να αφορούν και πρακτικές αλλαγές που γίνονται μεν «για καλό», όπως μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση κ.λπ., δημιουργούν ωστόσο απαιτήσεις ως προς την υλοποίησή τους. Κάποιοι μπορεί επίσης να τρέχουν να ολοκληρώσουν μεταβιβάσεις ακινήτων προκειμένου να προλάβουν τις νέες προθεσμίες, ενώ η όψη βοηθά και σε οικονομικές τακτοποιήσεις που αφορούν χρέη, τράπεζες, δάνεια, διακανονισμούς σε εφορίες, ασφάλειες κ.λπ. Μερικοί δεν αποκλείεται να έχουν και νέες συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις, οι συζητήσεις όμως είναι καλύτερα να γίνουν «εν κρυπτώ» προς το παρόν. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω (11/2) μπορεί να βγάλει κυκλοθυμία και ένταση αναφορικά με θέματα οικογένειας και σπιτιού, οδηγώντας ίσως και σε αποφάσεις «απεγκλωβισμού» από καταπιεστικές προσωπικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με «σύμμαχο» την απουσία ανάδρομων πλανητών στο ουράνιο στερέωμα, γεγονός που διαμορφώνει ένα tempo vivace στην καθημερινότητα και στη δράση σου από δω και κάτω. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό απέναντί σου στον Ταύρο (8/2), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, τονίζει την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων τόσο στην καθημερινότητα, μέσα από δραστηριότητες που ψυχαγωγούν αλλά και σε «μπουστάρουν» πνευματικά, όπως η εγγραφή σε κάποιο course αυτοβελτίωσης, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ο προγραμματισμός μικρών αποδράσεων με την παρέα, όσο και αναφορικά με προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, εμπορικών συμφωνιών, αλλά και νέες προτάσεις για συνεργασία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού τώρα έχεις την ενέργεια να υποστηρίξεις τα σχέδιά σου. Φυσικά υπάρχει και άγχος, αλλά παράλληλα και μια «αποστροφή» για τη μιζέρια, την τοξικότητα και τη μονοτονία, πράγμα που ίσως δημιουργήσει τάσεις απελευθέρωσης από σχέσεις που έχει χαθεί η «σπιρτάδα». Αυτό φυσικά μπορεί να έρθει ως αίτημα και από την άλλη πλευρά, αν και η συμβουλή είναι προς την κατεύθυνση της «τροφοδότησης» της σχέσης μέσω νέων ερεθισμάτων. Οι αδέσμευτοι πάντως ευνοούνται περισσότερο με ευκαιρίες νέων γνωριμιών, οπότε πες «ναι» σε εξόδους, κοινωνικότητες κ.λπ. Με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα (11/2) χρειάζεται να εμπιστευθείς μεν το ένστικτό σου, αλλά να μην το μπερδέψεις με την συνήθη καχυποψία σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η πρώτη εβδομάδα για το 2022 χωρίς ανάδρομους πλανήτες ξεκινά και αυτό πρακτικά σημαίνει less troubled συνθήκες για να βάλεις μπρος σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Με το τρίγωνο μάλιστα του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά μπορεί να πάρουν μια ξαφνική ώθηση. Γίνεσαι πιο διεκδικητικός και δεν διστάζεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να προτείνεις ιδέες, να συζητήσεις με νέα άτομα προοπτικές συνεργασίας, ενώ μπορεί κάλλιστα να υπάρξει και ένα ανάλογο ενδιαφέρον/πρόταση συνεργασίας από την απέναντι πλευρά για μερικούς. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας μη χάνεις χρόνο, ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά, ενώ αν έχεις ήδη προγραμματισμένο interview οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Εξαιρετική η συγκεκριμένη όψη και για να φροντίσεις το κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης και μάλιστα μπορεί να γίνει ένα ξαφνικό «κλικ» μέσα σου και να θελήσεις να μπεις στον «καλό δρόμο» nutrition wise, αλλάζοντας βλαβερές συνήθειες με πιο healthy choices, όπως homemade νόστιμα και υγιεινά γεύματα (θα πέσει πολύ ταπεράκι!) που «ξεσήκωσες» από το ίντερνετ κ.λπ. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα (11/2) επαναφέρει προβληματισμούς και «σκοτούρες» για τα οικονομικά, αν και πλέον έχεις αποκτήσει μια «σοφία» ως προς τη διαχείρισή τους.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Βαδίζοντας χωρίς το «βάρος» των ανάδρομων πλανητών, για πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα από την αρχή του χρόνου, θα αρχίσεις να βλέπεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται με λιγότερα εμπόδια από ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Το δυναμικό τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια για νέα πρότζεκτς στα επαγγελματικά, ακόμα και νέες προτάσεις συνεργασίας για μερικούς, που εμπεριέχουν ίσως και μια δόση ρίσκου. Μολονότι δεν είσαι «τζογαδόρος» από φύση, ωστόσο μπορεί να λειτουργήσεις πιο παρορμητικά υπό την «επήρεια» αυτής της όψης, η οποία έχει και δυναμική ανανέωσης για τα ερωτικά, μέσα από κοινές δραστηριότητες που σπάνε τη γνώριμη ρουτίνα. Οι προοπτικές για τους αδέσμευτους δεν αποκλείουν νέες αναπάντεχες γνωριμίες που ενθουσιάζουν, ενώ για μερικούς που κάνουν προσπάθειες για ένα μωράκι, είτε με τον «παραδοσιακό» τρόπο, είτε με τη βοήθεια της επιστήμης, μπορεί να υπάρξουν «εξελίξεις». Βέβαια, επειδή Ουρανός είναι αυτός και «δεν πιάνεται φίλος» ακόμα και σε θετικές όψεις, κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσουν και unexpected καταστάσεις στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα (11/2) στο ζώδιό σου, αν και μπορεί να βγάλει χειριστικά παιχνίδια στα προσωπικά, δίνει βάθος στη σκέψη σου και είναι perfect να ασχολείσαι με το κομμάτι της έρευνας.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Αν και όλοι οι πλανήτες έχουν εγκαταλείψει τις ανάδρομες πορείες τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αλλαγή ταχύτητας και εξελίξεων από δω και κάτω, εσύ μάλλον έχεις μείνει στα «μετόπισθεν» στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αιτία το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Η διάθεσή σου θα είναι μάλλον εσωστρεφής, νιώθοντας ένα απροσδιόριστο άγχος μαζί ίσως με ένα mixture παλιών φόβων και ανασφαλειών που «αναδύονται ακάλεστα», σχεδόν από το πουθενά, επομένως το να μείνεις λιγάκι μόνος για να ανασυνταχθείς, να χαλαρώσεις, αλλά και να φροντίσεις το σώμα και την ψυχή σου μέσα από μια δραστηριότητα, όπως ένα τριαντάλεπτο πρόγραμμα tai chi στο YouTube, θα σου κάνει καλό. Το μυαλό σου αδυνατεί να συγκεντρωθεί στα πρακτικά της καθημερινότητας και της δουλειάς, οπότε προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, αφού δεν αποκλείεται να «παίξουν» και απρόοπτα στα επαγγελματικά ή στο σπίτι που σε πετάνε εκτός προγράμματος. Οι μέρες από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή είναι πιο ευνοϊκές, οπότε άσε για τότε τα πιο «δύσκολα». Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή μπορεί να προσπαθήσει να σε παρασύρει στον φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων ή αντίθετα να σε οδηγήσει σε μια απόφαση για ολικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Not bad σε γενικές γραμμές η εβδομάδα που ξεκινά, η πρώτη χωρίς ανάδρομους πλανήτες για το 2022, με ένα ωραίο τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος που αντανακλάται τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σου «προσεγγίσεις». Συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στη δουλειά, πρωτοβουλίες για νέα σχέδια και συλλογικά πρότζεκτ, νέες προτάσεις συνεργασίας για μερικούς είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της όψης business wise, ενώ το πράγμα στα προσωπικά είναι ίσως πιο «ζουμερό και πιπεράτο», καθώς εκτός από τη διάθεση για αλλαγή και ανανέωση με τον σύντροφό σου, μέσα π.χ. από ένα ταξιδάκι που κανονίζετε ή μέσω εγκεφαλικών παιχνιδιών που ανακαλύπτετε για να ενεργοποιηθείτε ξανά στο ερωτικό κομμάτι, υπάρχει η πιθανότητα για ξαφνικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ακόμα και από ένα φιλικό πρόσωπο. Προσοχή μόνο μη «διαβάσεις» από την ανάποδη τις «οδηγίες χρήσεις» του Ουρανού και αναλωθείς σε αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και λόγια με το περιβάλλον σου. Θετική όψη πάντως για να κάνεις αγορές μεταφορικού μέσου ή και προϊόντων τεχνολογίας. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή σε βοηθά να κατασταλάξεις σχετικά με τα πλάνα που έχεις για τη νέα χρόνια, αλλά και για τους ανθρώπους, φίλους, συνεργάτες, συντρόφους, που αξίζουν να σε πλαισιώνουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ