Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 20-26 Σεπτεμβρίου 2021

Ζυγέ, το ξεκίνημα της εβδομάδας φιλοξενεί την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς (21/9) που για σένα αφορά θέματα επαγγελματικών και υγείας

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 798
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20-26 Σεπτεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στους Ιχθείς (21/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, έντονα συναισθηματική αλλά όχι τόσο αρνητική, αν την αξιοποιήσεις σωστά. Η ψυχολογική της επίδραση έγκειται στο ότι σε καλεί «να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή» στο παρελθόν και στις πληγές που αυτό κουβαλά, αφήνοντάς το να φύγει και να πάει στο καλό, ηρεμώντας σώμα και πνεύμα από τον συνεχή μηρυκασμό των ίδιων και των ίδιων καταστάσεων. Ως πότε θα πληγώνεις και θα θυματοποιείς τον εαυτό σου, προσπαθώντας ασυνείδητα να τον προστατέψεις από παλιές απορρίψεις, τοξικούς ανθρώπους, συναισθηματικές ανωριμότητες κ.λπ. Σταμάτα να δικαιολογείς τους πάντες, συγχώρεσε αυτούς που πρέπει βάζοντας τελεία όπου χρειάζεται, κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Η είσοδος του Ήλιου απέναντί σου στον Ζυγό (22/9) εστιάζει την ενέργειά σου στη διατήρηση μιας εσωτερικής ισορροπίας στις συναναστροφές σου με τους άλλους, γιατί η υπερβολική υποχωρητικότητα δεν σου ταιριάζει και σε καθηλώνει ως προς τη δράση σου. Ταυτόχρονα βέβαια, ίσως ξυπνήσουν μέσα σου ανασφάλειες και συναισθήματα αποδέσμευσης από καταστάσεις που σε ζορίζουν στα ερωτικά με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (23/9), αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν και ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά (2ο δεκαήμερο).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς την Τρίτη είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια ανασκόπηση των στόχων σου στα επαγγελματικά, τσεκάροντας το πού βρίσκεσαι, κάνοντας τροποποιήσεις, θέτοντας ενδεχομένως και καινούργιους, ποντάροντας περισσότερο στις συμμαχίες που μπορούν τώρα να λειτουργήσουν προς όφελός σου. Νέα άτομα μπορούν να σου προσφέρουν στο επόμενο διάστημα τη στήριξή τους, ανοίγοντάς σου πόρτες ή να εξελίξουν τη σκέψη σου αναφορικά με το πώς να κινηθείς μακροπρόθεσμα. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό (22/9) έρχεται να ανεβάσει τις φιλοδοξίες σου στα εργασιακά αλλά και να «απαιτήσει» καλύτερο προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς επαρκώς στην αυξανόμενη πίεση. Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου την Πέμπτη, που έρχεται να ανατρέψει το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες (2ο δεκαήμερο). Εκδηλώνεις μια δυσφορία για ό,τι σε καταπιέζει και σε περιορίζει, αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου ακόμα και με αψυχολόγητες ενέργειες, με πιθανές όμως και τις απότομες απομακρύνσεις από τους απέναντι. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια «ηλεκτρική» νέα γνωριμία από το πουθενά που σε εξιτάρει!


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θέματα της καριέρας σου, δημιουργώντας πιθανές θετικές εξελίξεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το τέλος του ζωδίου. Επιδιώκεις την άνοδο και τη σταθεροποίηση της φήμης σου, κάνοντας ενέργειες που προωθούν τα σχέδιά σου και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να αποδείξεις την αποτελεσματικότητά σου, ενδεχομένως σε ένα άλλο πόστο, ενώ αν είσαι στο ψάξιμο για δουλειά, χρειάζεται να δράσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βέβαια αυτό το φεγγάρι μπορεί να επηρεάσει και τα οικογενειακά, με την έννοια ότι το focus στα επαγγελματικά ίσως προκαλέσει δυσαρμονία και παράπονα στο σπίτι, είτε γιατί νιώθεις πιεσμένος και βγάζεις ένα attitude ότι όλα αφορούν εσένα χωρίς να τους συμπεριλαμβάνεις, είτε γιατί σε πιάνει το ενοχικό σου, σκεφτόμενος ότι τους παραμελείς. Κανείς δεν είναι τέλειος, φίλε Δίδυμε, και εκεί κοντά στην Πέμπτη χρειάζεται να το θυμίσεις στον εαυτό σου, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) σε βγάζει εκτός προγραμματισμού, με απρόοπτα που φέρνουν σπασμένα νεύρα. Το θετικό είναι ότι η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό (22/6) σε ανανεώνει και σε γεμίζει ενέργεια και δημιουργικότητα, ώστε να αντιμετωπίσεις τα πάντα όλα πιο χαλαρά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Τον τελευταίο καιρό, ενώ ίσως δεν συμβαίνει κάτι «τραγικό», έχεις πέσει κάπως ψυχολογικά, βλέποντας τα πράγματα μάλλον βαρετά και χωρίς όρεξη. Θάρσει όμως τέκνον Καρκίνε, καθώς με την Πανσέληνο στους Ιχθείς (21/9) σαν να ξυπνά και πάλι η διάθεσή σου για περιπέτειες, ταξίδια και πνευματικές προκλήσεις, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου ακόμα και στο εξωτερικό, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αρκεί να το πιστέψεις και να αρχίσεις να δουλεύεις με σχέδιο τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τις σπουδές σου, τους γενικότερους στόχους ζωής σου, αλλά και κάποια νομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντικό να κρατήσεις δίπλα σου συνοδοιπόρους μόνο αυτούς που σε στηρίζουν και σε ενθαρρύνουν, κάνοντας στην άκρη τη μιζέρια. Ιδιαίτερα την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) μπορεί να σου βγει κάπως απότομα όλο αυτό, παίρνοντας αποστάσεις από φιλίες ή σχέσεις που σε καταπιέζουν, αντιμετωπίζοντας παράλληλα ενδεχομένως και ακρότητες από την άλλη πλευρά. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό (22/9) σηματοδοτεί και τυπικά το Φθινόπωρο, φέρνοντας διάθεση για «Home, sweet home» καταστάσεις και μαζώξεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Αρκετά κουραστική η εβδομάδα που ξεκινά, φίλε Λέοντα, σε πολλά επίπεδα. Αρχικά, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς (τέλος 3ου δεκαημέρου) τα ξημερώματα της Τρίτης έχεις μια εσωτερική υπερένταση που σε κάνει πιο «μη μου άπτου» του συνηθισμένου. Σε απασχολούν σημαντικά τα προσωπικά σου, μπαίνοντας στη διαδικασία να εξετάσεις την ποιότητα της σχέσης σου, την ικανοποίηση (και τη σεξουαλική) που εισπράττεις από αυτήν και το πόσο εμπιστεύεσαι τον άλλο, προχωρώντας ίσως και σε συζητήσεις που αποσαφηνίζουν τα πράγματα. Ακόμα, οικονομικά ζητήματα που αφορούν τράπεζες, κληρονομικά, επενδύσεις, επιχειρήσεις κ.λπ. χρειάζονται προσοχή και πιθανώς αλλαγή πλεύσης ως προς την διαχείρισή τους. Και αν και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό (22/9) σε «σπιντάρει» περισσότερο επικοινωνιακά, φαίνεται πως τα οικογενειακά και τα θέματα σπιτιού θα σε βγάλουν ενδεχομένως «έξω απ’ τα ρούχα σου» εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο). Σε «τρελαίνει» το γεγονός ότι κοντινά σου άτομα αδυνατούν να σεβαστούν τα όριά σου και όσα επανειλημμένως έχεις τονίσει ότι σε ενοχλούν, σαν να το κάνουν επίτηδες ένα πράγμα, ενώ εντάσεις μπορεί να προκύψουν και λόγω των επαγγελματκών, π.χ. αν νιώθεις ότι δεν στηρίζουν τις επιλογές σου, δεν καταλαβαίνουν την κούρασή σου κ.λπ.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στον άξονά σου, στους Ιχθείς, που κάνει focus στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αποτελώντας το turning point για ορισμένες από αυτές, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Εξετάζεις πώς λειτουργεί το «εμείς» σε συνάρτηση με το προσωπικό σου equilibrium και αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, με τη σχέση να μη στηρίζεται σε γερές βάσεις και εσένα να κοντεύεις να χάσεις τον εαυτό σου, μπορεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, που τερματίζουν την όλη κατάσταση, ανοίγοντας χώρο για το καινούργιο. Αν πάλι νιώθεις ότι tout va bien, αισθάνεσαι πληρότητα, συναισθηματική σύνδεση και ισορροπία, τότε μια επισημοποίηση της σχέσης σου, μια συγκατοίκηση ή μια θετική εξέλιξη σε μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών. Θα υπάρχει ακόμα ανάγκη για να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς λίγο πιο φανατικά με το κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης. Αναστάτωση, ωστόσο, στην επικοινωνία σου μπορεί να φέρει η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού την Πέμπτη (2ο δεκαήμερο), δημιουργώντας νευρικότητα και τάση για λογομαχίες με κοντινά σου άτομα, φίλους και συγγενείς, μαζί με μια τάση για απρόοπτα στις μετακινήσεις και τις συναντήσεις σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Χρόνια Πολλά! Το ξεκίνημα της εβδομάδας φιλοξενεί την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς (21/9) που για σένα αφορά θέματα επαγγελματικών και υγείας. Πρέπει να ρυθμίσεις έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στον χρόνο που απομένει για ξεκούραση, γιατί οι αντοχές του οργανισμού, αν και αυξημένες λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου, έχουν ωστόσο και τα όριά τους, τα οποία πρέπει να σεβαστείς. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν ωστόσο σε συζητήσεις και συμφωνίες, αλλά και σε θέματα παιδιών με το τρίγωνο Ερμή-Δία (3ο δεκαήμερο). Την Τετάρτη το βράδυ ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας τα φετινά σου γενέθλια, ενεργοποιώντας σε περαιτέρω σε επίπεδο πρωτοβουλιών, με την αυτοπεποίθηση να σε βοηθά να διεκδικήσεις με δυναμικότητα την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών και επιθυμιών. Ωστόσο η μέρα μπορεί να βγάλει ζόρι σε θέματα σχέσεων στο σπίτι ή στα επαγγελματικά, ενώ και η Πέμπτη είναι απαιτητική λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο). Τα οικονομικά μπορεί να προκαλέσουν άγχος εξαιτίας απρόοπτων εξόδων ή να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, χωρίς πάντως να αποκλείεται και μια ξαφνική bonanza για μερικούς.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς (21/9) να στέλνει το μήνυμα της αγάπης. Πράγματι, είναι ένα ωραίο φεγγάρι για να ερωτευτείς, να παραδοθείς στο πάθος με τον σύντροφό σου, ερχόμενος πιο κοντά και στα δικά του θέλω, να διασκεδάσεις περισσότερο, ενώ ίσως υπάρξει και μια εγκυμοσύνη, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου. Η συνέχεια ωστόσο είναι πιο απαιτητική, με την Τετάρτη να βγάζει άγχος για τη δουλειά και καλό θα ήταν να αποφύγεις τους εγωισμούς και την εριστικότητα στην επικοινωνία σου. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, ξεκινώντας την προπαρασκευαστική περίοδο πριν τα γενέθλιά σου, όπου θα χρειαστεί να φροντίσεις πιο εντατικά την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, καθώς θα κουράζεσαι πιο εύκολα και θα έχεις ανάγκη από περισσότερο προσωπικό χρόνο μέσα στην καθημερινότητα. Και η Πέμπτη χρειάζεται προσοχή, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό (2ο δεκαήμερο) φέρνει απρόβλεπτες συμπεριφορές στις σχέσεις, με ξεσπάσματα θυμού από το ταίρι σου, αλλά και ένταση από τη δική σου πλευρά, που μπορεί να οδηγήσουν σε ρίξεις. Για τους αδέσμευτουςπάντως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ενδεχομένως να έρθει εντελώς απρόσμενα ένας έρωτας «μπαμ και κάτω»!


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η εβδομάδα βγάζει μια κυκλοθυμία στο ξεκίνημά της, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς (21/9) να δείχνει ενδεχομένως και αλλαγές σε σχέση με το σπίτι και τα επαγγελματικά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Αισθάνεσαι πιο ευάλωτος συναισθηματικά, ίσως εξαιτίας καταστάσεων του παρελθόντος που αναμοχλεύονται μέσα σου, αλλά και συμπεριφορών που σε θυμώνουν, ζητώντας ακόμα και απομάκρυνση από ορισμένα άτομα του περιβάλλοντός σου. Μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση ή μια εγκυμοσύνη είναι επίσης κάποια από τα πιθανά σενάρια με αυτό το φεγγάρι. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό το βράδυ της Τετάρτης ανοίγεσαι περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο, απολαμβάνοντας την παρέα και τις εξόδους με φίλους, όντας και έτοιμος για νέες περιπέτειες στα αισθηματικά. Όλο τον επόμενο μήνα θα υπάρχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και δυνατότητα για δημόσιες σχέσεις, ωστόσο η Πέμπτη είναι tricky, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) να πιέζει στη δουλειά, βγάζοντας και άβολες καταστάσεις σε σχέσεις με συναδέλφους, πελάτες κ.λπ., ενώ αν εμπλέκεσαι σε «ύποπτες δραστηριότητες» στα προσωπικά, προσοχή σε αποκαλύψεις...


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα, με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς (21/9) να προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, αλλά και σχεδιασμό για το μέλλον των σπουδών σου. Υπάρχει ανάγκη να βρεις τη φωνή και τον προορισμό σου, να μοιραστείς και να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να δεις ίσως την αλήθεια γύρω από μια προσωπική σχέση, αφού μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις με αυτό το φεγγάρι που σε βγάζουν από το σκοτάδι. Η Τετάρτη ωστόσο χρειάζεται προσοχή, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο) φέρνει παρορμητικές αντιδράσεις και χειριστικά παιχνίδια στα επαγγελματικά, οπότε άσε τους εγωισμούς και τις δηκτικότητες και απόφυγε αποφάσεις που δεν έχεις επεξεργαστεί αναλυτικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό (22/9) επικεντρώνει το ενδιαφέρον στην καριέρα σου και έτσι για ολόκληρο τον επόμενο μήνα ασχολείσαι πλέον «φανατικά» με τα επαγγελματικά. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού την Πέμπτη (2ο δεκαήμερο) μπορεί να φέρει ένταση με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν υπάρχει καταπίεση μέσα στη σχέση, αλλά ενδεχομένως και με κάποιον φίλο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν είσαι single, μια ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι μέσα στο παιχνίδι!


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα, αφού το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία από το ζώδιό σου σε βοηθά σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, ενώ με την Πανσέληνο στους Ιχθείς (21/9) μπορεί να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Χρηματοδοτήσεις, διακανονισμοί οφειλών, φορολογικά της επιχείρησής σου, αγοραπωλησίες κ.λπ. σε απασχολούν περισσότερο, μπορεί όμως και να αξιοποιήσεις π.χ. μια ευνοϊκή ρύθμιση ή να προκύψει μια πρόταση για δουλειά που αυξάνει το εισόδημά σου, αν και τα έξοδα δεν θα λείψουν. Η Τετάρτη θέλει λεπτούς χειρισμούς και ήρεμους τόνους σε επικοινωνίες στα εργασιακά, αποφεύγοντας αυθάδειες και εξυπνάδες που κοστίζουν ακριβά, ενώ η είσοδος του Ήλιου το βράδυ στον Ζυγό σε καλεί να δεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στη ζωή σου, βοηθώντας σε να κοινωνικοποιηθείς, να ταξιδέψεις, να προωθήσεις σχέδια και επαφές με το εξωτερικό και να ασχοληθείς με το πλάνο των σπουδών σου. Απαιτητική ωστόσο η Πέμπτη, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) να προκαλεί ανισορροπία σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, με την υπερένταση να οδηγεί σε ακρότητες και «επαναστατικά» ξεσπάσματα, απαιτώντας ψυχραιμία.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Πρωταγωνιστείς αυτή την εβδομάδα, αφού τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, φέρνοντας όπως είναι φυσικό και μια συναισθηματική αναμόχλευση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Το μήνυμα της ξεκάθαρο: κάνε ένα στοπ καρέ στον εαυτό σου και ξεκίνα την ανασκόπηση των πραγμάτων στη ζωή σου. Είσαι ευτυχισμένος στα προσωπικά σου; Παίρνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου; Νιώθεις άνετα με την εμφάνισή σου και τη φυσική σου κατάσταση; Οι απαντήσεις θα κατευθύνουν και τις αποφάσεις σου, δρομολογώντας και τις σχετικές αλλαγές, όπου είναι απαραίτητο, πάντα με γνώμονα το καλό σου. Λίγο κουραστική η Τετάρτη σε επικοινωνίες με φίλους και συνεργάτες, ενώ η Φθινοπωρινή Ισημερία με το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό το ίδιο βράδυ αυξάνει τη σεξουαλικότητα αλλά ταυτόχρονα και την καχυποψία σου στα ερωτικά. Καλύτερα δες πώς μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα σε αυτό τον τομέα, αφήνοντας αμφιβολίες και ζήλιες στην άκρη, εστιάζοντας παράλληλα και στα οικονομικά για τον επόμενο μήνα, αναλύοντας με σαφήνεια έσοδα-έξοδα. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) την Πέμπτη μπορεί να φέρει εντάσεις αλλά και απρόοπτα στα εργασιακά και τις σπουδές, οπότε δείξε αυτοσυγκράτηση και άσε τις κόντρες με τον περίγυρό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ