Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.08.2021

Σκορπιέ, ποτέ δεν φταίει μόνο ο άλλος. Φταις κι εσύ που κάνεις συνεχώς υπομονή, ανεχόμενος όλο και περισσότερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.08.2021
© Shifaaz shamoon / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η αντίληψη «μόνος μου και όλοι σας, σας έχω» εκτός από παραληρηματική είναι και ασύμφορη. Άσε τις παλικαριές και παίξ’ το και μια φορά λίγο θύμα, για να δεις και ποιος θα τρέξει -ή όχι- να σε βοηθήσει...

Ταύρος
Καλή η λογική τοποθέτηση στα πράγματα και εξυπηρετική μέσα στην καθημερινότητα, απλά μην ξεχνάς ότι έχεις και κάπου ανάγκη το συναίσθημα.

Δίδυμοι
Όταν υπερασπίζεσαι την αρνητική συμπεριφορά του συντρόφου σου στη βάση του ότι πρέπει να κάνεις και συμβιβασμούς, στο τέλος καταλήγεις να την εκλογικεύεις fully.

Καρκίνος
Όποιος δηλώνει σε μια στενή σχέση «αν νιώθεις άσχημα, αυτό είναι δικό σου λάθος, εγώ δεν ευθύνομαι καθόλου» θέλει «ξεπαρεού» με συνοπτικές διαδικασίες.

Λέων
Η «μετονομασία» μιας κατάστασης που βιώνεις δύσκολα, ως κάτι «άλλο», λιγότερο επώδυνο, μόνο προσωρινά καλύπτει το πρόβλημα, το οποίο παραμένει μπροστά σου.

Παρθένος
Όταν το «παιχνίδι» στα εργασιακά δεν παίζεται επί ίσοις όροις, αλλά «μπαμπέσικα», επιβάλλεται να αφήσεις τις ευγένειες -τουλάχιστον- στην άκρη.

Ζυγός
Πρόσεξε απόλυτες σκέψεις (ακόμα και προς τον εαυτό σου) του τύπου «εγώ αυτό το έχω ξεπεράσει», γιατί το σύμπαν μπορεί να δημιουργήσει έτσι τα πράγματα, «τεστάροντας» σε just one more time.

Σκορπιός
Ποτέ δεν φταίει μόνο ο άλλος. Φταις κι εσύ που όταν κάνεις συνεχώς υπομονή, ανεχόμενος όλο και περισσότερα, στο τέλος μηδενίζεις τον εαυτό σου.

Τοξότης
Επικίνδυνο στάδιο σε μια σχέση όταν ο σύντροφός σου, ενώ ξέρει τι σε εκνευρίζει (και δεν μιλάω για light πράγματα), ε-π-ι-λ-έ-γ-ε-ι να το κάνει. Ίσως απλά δεν έχει τα guts να χωρίσει και πετάει το μπαλάκι σ’ εσένα.

Αιγόκερως
Δεκτό να θυμώνεις με τον άνθρωπό σου, αλλά όχι και να τον στέλνεις στη συνέχεια εκδικητικά σε «συναισθηματική Σιβηρία». Είπαμε.

Υδροχόος
Κάνε ένα «εσωτερικό» διάλειμμα, επικεντρώνοντας την ενέργειά σου στη συναισθηματική επιβίωση παρά στο thriving σήμερα.

Ιχθύες
Άλλαξε το σενάριο του Tiramolla στην καθημερινότητά σου για να μπορέσεις να χαρείς και λίγο καλοκαιράκι, ε;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ