Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Αύγουστος 2021

Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό υπόσχεται περισσότερες μετακινήσεις για ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς

zarastro.jpg
Zarastro
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Εβδομάδας

Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Αύγουστο του 2021, από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, η αρχή του μήνα δίνει το μήνυμα πως κάτι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο χαλαρά με τον σύντροφο ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός και απαιτούνται δραστικές λύσεις για να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο (12/8) η σκέψη σου γίνεται πιο πρακτική και οργανωμένη, εστιάζοντας στην εξεύρεση λύσεων τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε ζητήματα καθημερινότητας. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται βέβαια και ο κυβερνήτης σου Άρης, βγάζοντας περισσότερες απαιτήσεις στο κομμάτι της υγείας και στις ρουτίνες που έχεις προκειμένου να διατηρείσαι fit. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σου στον Ζυγό (16/8) φέρνει μια ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία να διορθώνουν «άχαρα» σημεία στην επαφή με τον άνθρωπό σου. Για τους αδέσμευτους είναι σαφώς μια πολύ θετική επιρροή, που πρέπει να αξιοποιήσουν για να βρουν το ταίρι και όχι απλά ένα φλερτ για το καλοκαίρι. Μάλιστα η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι πλέον τη σημασία που παίζει μια συντροφική σχέση ως πυλώνας εξέλιξης του ίδιου σου του εαυτού, με την προϋπόθεση να υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ των δύο μελών για να εξασφαλίζεται η επιθυμητή ηρεμία. Θετική και για φιλικές σχέσεις αλλά και για μακροπρόθεσμους στόχους. Η παρουσία του Ήλιου στην Παρθένο από 23/8, σημαίνει τη λήξη των φετινών διακοπών για πολλούς και την επιστροφή στους γνώριμους ρυθμούς.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Ο Αύγουστος ξεκινά «ιδιοσυγκρασιακά», καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, πιέζοντάς σε αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο. Η ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί με άτομα της οικογένειας, όπως οι γονείς, είναι ικανή για να σε ταρακουνήσει γερά, φέρνοντας νεύρα και προς τον ίδιο σου τον εαυτό εάν ενδώσεις και πάλι στην καταπίεση. Ευτυχώς τα πράγματα είναι γενικά βατά στη συνέχεια, και μάλιστα η είσοδος του Ερμή στη φιλική Παρθένο (12/8) σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή επικοινωνιακά, με διάθεση για διασκέδαση και διακοπές, δίνοντάς σου και περισσότερη αυτοπεποίθηση στο φλερτ. Τα ερωτικά σου είναι ήδη ευνοημένα, αφού εκεί βρίσκεται και ο Άρης αλλά και η Αφροδίτη, που φροντίζουν ώστε να διατηρείται «καυτή» η σεξουαλική σου επιθυμία μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) δείχνει πως αφιερώνεις τώρα και τον απαραίτητο χρόνο μέσα στην καθημερινότητα στον άνθρωπό σου, προχωρώντας και σε πράξεις που βελτιώνουν τη σχέση σας. Από τις 23/8 που και ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, ακόμα κι αν είσαι από αυτούς που επιστρέφουν σιγά-σιγά από τις διακοπές, φαίνεται πως θα διατηρήσεις τα θετικά vibes και την ανεμελιά για πολύ περισσότερο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), η δεύτερη μέσα στο Καλοκαίρι σε αυτό το ζώδιο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, αφορά τα επαγγελματικά σου. Ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει κοντά στην Πανσέληνο στα τέλη Ιουλίου μπορεί να επανέλθουν, φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, βγάζει μια αναστάτωση στο ξεκίνημα του μήνα. Χωρίς να συμβεί κάτι «συνταρακτικό», θα υπάρχει μια αγωνία που δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις όπως θα ήθελες, ενώ χρειάζεται να προσέχεις τι λες, σε ποιον το λες και πώς το λες. Ίσως πάλι αυτή η ανησυχία να οφείλεται σε αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια μέσω συγγενικών προσώπων. Βεβαίως ο τομέας της οικογένειας αποτελεί ούτως ή άλλως σημαντικό κομμάτι πίεσης μέσα στην καθημερινότητά σου τον Αύγουστο, καθώς εκεί βρίσκεται ο Άρης από την Παρθένο, που δεν φημίζεται για τη δημιουργία κλίματος ομόνοιας, κατανόησης και θαλπωρής. Η είσοδος δε του κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο (12/8) μπορεί να κάνει τη σκέψη σου πιο κλειστή και εσωστρεφή, ίσως και για λόγους διατήρησης εύθραυστων ισορροπιών στο σπίτι. Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) σου «υπενθυμίζει» πως, τι στον κόρακα, Δίδυμος είσαι, καλοκαίρι έχουμε (ακόμα), οπότε πρέπει και να διασκεδάσεις και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή συντροφιά. Ξεκινά έτσι ένα καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σου, καθώς και περισσότερη σαγήνη εκπέμπεις και πιο «χαριτωμένα» παίζεις το παιχνίδι του φλερτ, σε μια πιεστική γενικά περίοδο. Αυτή «πιστοποιείται» και από την παρουσία του Ήλιου στην Παρθένο από 23/8, που φανερώνει πως έχει αρκετές υποχρεώσεις στα οικογενειακά αλλά και με το σπίτι ως ακίνητο, που χρήζουν φροντίδας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει κυρίως το τέλος του ζωδίου, είναι θετική για τους στόχους σου, για θέματα σπουδών και για νομικές υποθέσεις, «σπρώχνοντάς» σε και στην υιοθέτηση πιο απελευθερωμένων αντιλήψεων για το μέλλον της ζωής σου γενικότερα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο Αύγουστος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που έχει τη δυναμική να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας σχετικά με τα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Μπορεί να υπάρξουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που σε αναγκάζουν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, ίσως ετοιμάζεις κάτι νέο επιχειρηματικά και διαπιστώνεις ότι «τρώει» συνεχώς περισσότερα λεφτά από τον προϋπολογισμό σου ή μπορεί να πρέπει να φροντίσεις εκκρεμότητες που έρχονται μαζεμένες. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός ο μήνας έχει θετικό πρόσημο, με μεγάλη ενεργητικότητα αλλά και κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, η οποία σίγουρα δεν είναι βαρετή. Η έμφαση είναι φυσικά στα ταξίδια, στις αποδράσεις και στις διακοπές, οι οποίες μάλλον φέτος θα είναι «διασκορπισμένες» λίγο από’ δω και λίγο από κει, με όρεξη να εξερευνήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Σύμμαχοί σου σε όλο αυτό ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο και από τις 12/8 που και ο Ερμής θα περάσει σε αυτό το ζώδιο, θα είσαι όπου φύγει-φύγει στην κυριολεξία! Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) φέρνει και μια πολυπόθητη ηρεμία σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και μέσα στον χώρο του σπιτιού, βοηθώντας και τυχόν «πλάνα καλλωπισμού» του. Το πέρασμα και του Ήλιου στην Παρθένο (23/8) «επιβεβαιώνει» την επιθυμία σου για αλλαγή τοπίων και παραστάσεων, ενώ η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει κυρίως τις τελευταίες μέρες, «δείχνει» και πάλι τα οικονομικά σου, με άλλες προοπτικές όμως. Μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους βοήθεια για να διευθετήσεις χρέη, μια εύνοια για να πάρεις κάποιο δάνειο, μια επιχορήγηση κ.λπ., καθώς και εξελίξεις σε κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Αύγουστος κάνει αρχή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (8/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας μια βαθιά επιθυμία για αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Όπως έχεις ήδη διαπιστώσει βρίσκεσαι σε μια έντονη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Στο ίδιο μοτίβο «παίζει» και αυτό το φεγγάρι, με πιέσεις που μπορούν να κορυφωθούν απότομα στις σχέσεις σου και σε καμία περίπτωση να αγνοηθούν. Κατά τα άλλα, ο μήνας έχει έμφαση και σε οικονομικά ζητήματα, με την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο, αλλά και του Ερμή από 12/8 να σε βάζουν στη διαδικασία να βρεις νέους πόρους, να καλύψεις εκκρεμότητες και χρέη αλλά και να είσαι προσεκτικός με το ξόδεμα για την καλοπέρασή σου, γεγονός που δεν σου αρέσει και πολύ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) «ζωντανεύει» τα πράγματα στην καθημερινότητά σου και υπόσχεται περισσότερες μετακινήσεις για ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς, αλλά και ευκαιρίες για φλερτ στις διακοπές. Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο, ολοκληρώνοντας τα γενέθλιά σου, κάνοντας πλέον «και με τη βούλα» τα οικονομικά βασική προτεραιότητα. Πριν από αυτό όμως έρχεται η Πανσέληνος στον άξονά σου, στον Υδροχόο (22/8), η δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι, που δείχνει μια συνέχιση ή μια ολοκλήρωση θεμάτων που σε είχαν απασχολήσει με την Πανσέληνο της 24ης Ιουλίου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνοντας και πάλι τα θέματα των σχέσεων στο προσκήνιο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) στην αρχή του μήνα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, τονίζει την ανάγκη να απεμπλακείς από δύσκολες καταστάσεις που σε αναστατώνουν συναισθηματικά και να  χαράξεις νέα πορεία, έχοντας φυσικά σύμμαχό σου τον Άρη αλλά και την Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου. Και μολονότι ο Αύγουστος δεν θα είναι «παιχνιδάκι» καθώς και αυξημένες υποχρεώσεις θα υπάρχουν και αρκετή δουλειά για πολλούς που μπορεί να φέρει και νεύρα, καθώς θα αισθάνεσαι ότι επωμίζεσαι δυσανάλογο φορτίο, αναλαμβάνοντας και αγγαρείες άλλων, σε ζητήματα καρδιάς μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Το φλερτ γίνεται πιο «αβίαστα» και με μεγαλύτερη δυνατότητα επιτυχίας, όσοι όμως βρίσκονται σε σχέση θα πρέπει να μετριάσουν την τάση να κάνουν πράγματα «με το έτσι θέλω». Στις 12/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, φορτίζοντας το μυαλό σου επικοινωνιακά, δημιουργώντας μεγαλύτερο πάρε-δώσε στην καθημερινότητά σου με μετακινήσεις και επαφές, αυξάνοντας παράλληλα και την παραγωγικότητά σου αν είσαι από εκείνους που δουλεύουν. Στις 16/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και αναζητάς πλέον τη σταθερότητα που μπορεί να προσφέρει η ικανοποίηση των αναγκών σου αλλά και των μικρών χαρών της ζωής, ενώ στις 23/8 ξεκινούν τα γενέθλιά σου για φέτος. Το γεγονός ότι ο Άρης θα σε συντροφεύει μέχρι τις 15/9, δείχνει πως παρά την κούραση έχεις το «σθένος» να ξεπεράσεις προβλήματα αλλά και να βγεις μπροστά στα επαγγελματικά, κάνοντας σωστή διαχείριση δυνάμεων. Μάλιστα η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει κυρίως τις τελευταίες μέρες, είναι θετική για τη δουλειά, φέρνοντας ευκαιρίες εξέλιξης, όπως π.χ. μια προαγωγή ή μια νέα συνεργασία, που σε βοηθούν να ξεχωρίσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Αποκαλύψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις ακόμα και με απότομο τρόπο φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο ξεκίνημα του μήνα (8/8) σχετικά με προσωπικές, φιλικές ή και επαγγελματικές σχέσεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Το γεγονός ότι «παίζει» και παρασκήνιο είναι δεδομένο καθώς τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται στην Παρθένο, δείχνοντας πως υπάρχει μια υπόγεια δράση που ίσως δημιουργήσει σοκ όταν έρθει στην επιφάνεια. Το καλύτερο πάντως που έχεις να κάνεις τον Αύγουστο είναι να ξεκουράσεις το σώμα σου και το μυαλό σου, αποβάλλοντας περιττά δράματα και σκοτούρες που δεν σου «αναλογούν», ιδανικά κάνοντας διακοπές διαρκείας με την ησυχία σου. Ο Ερμής στην Παρθένο (12/8) θα εντείνει την ανάγκη για χαλάρωση και εσωτερική γαλήνη, ενώ καθώς θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο (23/8) σκέψεις αλλά και συζητήσεις που τυχόν γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο, καλύτερα να μην τις μοιραστείς ακόμα με άλλους, κρατώντας τα χαρτιά σου κλειστά προς το παρόν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης (16/8) στο ζώδιό σου θα σε «ξυπνήσει» στα αισθηματικά, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο κοκτέιλ νωχελικής γοητείας καλοκαιριάτικα, βοηθώντας σε να απολαύσεις χαρούμενες στιγμές με τον άνθρωπό σου χωρίς «τυμπανοκρουσίες», νιώθοντας καλύτερα με το μέσα σου, φλερτάροντας και περισσότερο αν είσαι ελεύθερος. Και η αυγουστιάτικη Πανσέληνος (22/8) είναι εξαιρετική για τα προσωπικά σου, με τον ρομαντισμό να γλυκαίνει την ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) ανοίγει ο Αύγουστος, ένα φεγγάρι που φέρνει την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Ανατροπές στον σχεδιασμό και αλλαγή πορείας δεν μπορούν να αποκλειστούν, καθώς ενεργοποιείται ξανά το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, η κυρία όψη του 2021. Από την άλλη, είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (12/8) αλλά και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα (23/8) μπορεί να ευνοήσει πλάνα και συνεργασίες στη δουλειά, ιδιαίτερα αν ανήκεις σε μια ομάδα και ασχολείσαι με ένα πρότζεκτ τον τελευταίο καιρό. Τα επαγγελματικά δηλαδή θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και τον Αύγουστο, όχι με αρνητικό πρόσημο, καθώς θα υπάρχουν και συνθήκες εξέλιξης και προβολής των ταλέντων σου, μέσα και από σωστές δημόσιες σχέσεις. Εκεί άλλωστε βρίσκεται και ο Άρης, στηρίζοντας νέα σχέδια και μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά και η Αφροδίτη μέχρι 16/8. Παράλληλα όμως θα υπάρχει και μια εξωστρέφεια στην κοινωνική σου ζωή, με τα ταξίδια και τις διακοπές με φίλους και σχέση να μη λείπουν, δίνοντάς σου το απαραίτητο «οξυγόνο» σε μια πιεστική περίοδο. Το παν είναι ο προγραμματισμός και η σωστή οργάνωση για να «χωρέσει» και η δουλειά και η διασκέδαση! Η μετακίνηση μάλιστα της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) θα λειτουργήσει καταπραϋντικά για τη σωματική και ψυχική σου ευεξία. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, η δεύτερη για φέτος το καλοκαίρι, φέρνει μια κορύφωση των γεγονότων που διαδραματίστηκαν κοντά σε εκείνη της 24ης Ιουλίου, δείχνοντας το σπίτι και την οικογένεια, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Αν και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) συνήθως σχετίζεται με νέα ξεκινήματα για το δικό σου ζώδιο, στην προκειμένη περίπτωση έχει λίγο τα «νεύρα» της, καθώς «μπλέκει» με τους συνήθεις υπόπτους στον σταθερό σταυρό, δηλαδή Κρόνο και Ουρανό. Το μήνυμα ωστόσο είναι «Ξεμπέρδευε με τα κολλήματα και οραματίσου το μέλλον χωρίς φόβο». Η είσοδος τόσο του Ερμή (12/8), όσο και του Ήλιου στην Παρθένο (23/8) σε συνδυασμό φυσικά με την παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως αυτός ο Αύγουστος δεν θα είναι ο πιο ανέμελος, ξεκούραστος ή πιο ερωτικός που έχεις περάσει. Το τρέξιμο αφορά τα επαγγελματικά και την καριέρα, με τον Άρη να είναι ο βασικός επιβαρυντικός παράγοντας που βγάζει υποχρεώσεις και άγχη, αν και φυσικά αυξάνει παράλληλα τις φιλοδοξίες και τις δυνατότητες για να εδραιωθείς στον χώρο σου, κυνηγώντας ευκαιρίες. Αποδέξου αυτό το timing μέσα στο κατακαλόκαιρο, παρά τον κόπο και τις θυσίες που απαιτεί, φροντίζοντας όμως να μη βγάζεις όλη την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, χαλώντας τη διάθεση των υπολοίπων που δεν φταίνε σε τίποτα. Βάλε προτεραιότητες και φτιάξε το πρόγραμμά σου, ξεκλέβοντας και χρόνο για αποδράσεις και μπάνια. Αρωγός σου σε αυτό, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό από 16/8, που θα απαλύνει την πίεση, αυξάνοντας την όρεξη για κοινωνικότητες, ταξίδια και συναναστροφή με παρέες και φίλους, κάνοντας το διάστημα μετά της Παναγίας σαφώς καλύτερο για διακοπές και φλερτ. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες, είναι επίσης θετική, φέρνοντας αισιοδοξία και λαχτάρα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) στο ξεκίνημα του Αυγούστου, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, δημιουργεί μια αναμόχλευση σε συναισθηματικό επίπεδο, που μπορεί να βγάλει καχυποψία στα ερωτικά, βασισμένη σε προσωπικές ανασφάλειες. Ωστόσο ο μήνας είναι στο σύνολό του πολύ θετικός για να εξερευνήσεις νέες καταστάσεις στα αισθηματικά, όχι απαραίτητα δεσμευτικές ή «σοβαρού χαρακτήρα», αλλά περισσότερο στο μοτίβο του «περνάω καλά, κι ό,τι βγει επιπλέον why not», κάνοντας το «χειλάκι» των αδέσμευτων να χαμογελάσει ύστερα από καιρό. Το κέφι και η χαρούμενη διάθεση θα συντροφεύει και τους δεσμευμένους, που θα κάνουν «τα πάντα» για να ανανεώσουν την σχέση τους μέσα από αλλαγές παραστάσεων, εξόδους και φυσικά καλοκαιρινές αποδράσεις! Αιτία όλων αυτών η παρουσία του Άρη (έως 15/9) και αλλά και Αφροδίτης (έως 16/8) στη φιλική Παρθένο, με την είσοδο του Ερμή (12/8) και του Ήλιου (23/8) στο ίδιο ζώδιο να ενισχύουν αυτή τη δυναμική. Πραγματικά ο Αύγουστος «εγγυάται» ότι θα περάσεις όμορφα, ξεφεύγοντας από τα γνωστά μοτίβα της καθημερινότητας, αποτελώντας το τέλειο διάστημα για τις φετινές σου διακοπές! Εύνοια θα υπάρχει και σε ζητήματα προγραμματισμού σπουδών, αλλά και σε επαγγελματικά ανοίγματα, εμπορικές δοσοληψίες και επαφές με το εξωτερικό, διευρύνοντας τις δραστηριότητές σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) στηρίζει τις υψηλές βλέψεις σου, αλλά και τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) αφορά τα οικονομικά σου, φέρνοντας μια τάση για σπατάλες και υπερβολές για καλό σκοπό.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Με «ανατρεπτική» διάθεση μπαίνει ο Αύγουστος, με μια Νέα Σελήνη απέναντί σου στον Λέοντα (8/8), που δημιουργεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και αιφνιδιαστικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, καθώς ενεργοποιεί εκ νέου το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την κυρία όψη που διαμορφώνει τις δυναμικές μέσα στο 2021. Η μετακίνηση του Ερμή στην Παρθένο (12/8) εσωτερικεύει τις σκέψεις σου, βγάζοντας και μια ψυχαναγκαστική σχεδόν διάθεση χειρισμού στα προσωπικά. Στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Άρης αλλά και η Αφροδίτη (έως 16/8), συνθήκες που αυξάνουν το πάθος και την σεξουαλικότητα, αλλά που συνάμα μπορούν να δημιουργήσουν θυμό και εμμονές, αν δεν υπάρχει πεδίο για την ομαλή «διοχέτευση» τους. Θα υπάρχει μια ορμητική ανάγκη να εκφραστείς σωματικά και συναισθηματικά, προκειμένου να αποσυμπιεστείς από ζόρικες καταστάσεις που συνεχίζουν τη «δράση» τους. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) θα παίξει τον ρόλο της στην ψυχολογική αποφόρτιση, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου μέσα στην καθημερινότητα, δίνοντας περισσότερες προοπτικές για διακοπές, ταξίδια και διασκέδαση. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο (23/8) σου θυμίζει την ανάγκη εξεύρεσης ισορροπιών στα οικονομικά, που ούτως ή άλλως σε απασχολούν έντονα όλο τον μήνα, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, εταιρίες, εφορίες, κληρονομικά, επιχειρήσεις κ.λπ. Η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιό σου για το φετινό Καλοκαίρι (22/8), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, πυροδοτεί εξελίξεις στα προσωπικά, επαναφέροντας ή ολοκληρώνοντας και θέματα που είχαν ξεκινήσει με εκείνη της 24ης Ιουλίου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο ξεκίνημα του μήνα (8/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει διαφοροποιήσεις  στον προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου, εξαιτίας αλλαγών που δημιουργούνται στη δουλειά. Το στρες και το τρέξιμο είναι «στανταράκια» με τις υποχρεώσεις να διαμορφώνουν την εξέλιξη της δράσης σου, που μπορεί όμως να έχει και θετικά αποτελέσματα. Το πέρασμα του Ερμή απέναντί σου στην Παρθένο (12/8) ευνοεί την υιοθέτηση ενός πιο λειτουργικού μοντέλου επικοινωνίας μέσα στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Εκεί βρίσκεται ήδη και η Αφροδίτη μέχρι 16/8, προκρίνοντας κι εκείνη με τη σειρά της τη συνεννόηση, αλλά από την άλλη και ένας Άρης, που χρειάζεται ειδικό χειρισμό για την αποφυγή αχρείαστων εντάσεων και καβγάδων, που μπορούν να «φορτίσουν» το κλίμα, μέσα από επικρίσεις και γκρίνιες που «κάνουν την τρίχα τριχιά». Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων, συντρόφων, φίλων, συνεργατών, μπορεί να σε κουράζουν σε σημείο εξάντλησης μέχρι 15/9, είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, για να απολαύσεις και συ κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς αυτό το καλοκαίρι. Από τις 23/8 που θα περάσει και ο Ήλιος απέναντί σου, ίσως κάνεις σχέδια για το μέλλον μιας σχέσης που έχει περάσει από αρκετά «τεστ», ενώ θα έχεις εύνοια και σε επαγγελματικές επαφές. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ανοιχτό ορίζοντα και από τις 16/8, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό, το πάθος θα δώσει περισσότερη ένταση στην έκφραση των συναισθημάτων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8), που επηρεάζει όσους έχουν γενέθλια τις τελευταίες μέρες, είναι θετική για τα εργασιακά, αλλά και για το κλείσιμο προσωπικών υποθέσεων που εκκρεμούν από το παρελθόν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ