Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Ιούλιος 2021

Καρκίνε, με πίεση και μια αίσθηση ανασφάλειας ως προς το οικονομικό κομμάτι μπαίνει ο Ιούλιος

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos.jpg

Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Ιούλιο του 2021, από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Μπορεί ο Ιούλιος να κάνει περίεργo ξεκίνημα, μιας και ο κυβερνήτης σου Άρης «τα βάζει» με τους big guys Κρόνο (1/7) και Ουρανό (4/7) φέρνοντας αναστάτωση και εμπόδια σε συνεργασίες, στόχους και συλλογικά πρότζεκτ, αλλά και στα προσωπικά, στη συνέχεια όμως «το πάει» καλύτερα. Η Νέα Σελήνη (10/7) στον Καρκίνο, που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 2ου δεκαημέρου, λειτουργεί σαν «βάλσαμο» για τη συναισθηματική σου κατάσταση, φέρνοντάς σε σε επαφή τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με τους ανθρώπους που αγαπάς. Μάλιστα με τον Ερμή να περνά την επομένη στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται πως ο τομέας της οικογένειας θα σε απασχολήσει αρκετά από δω και κάτω. Και πάμε στην καλύτερη μέρα του μήνα για την ερωτική σου ζωή με την «απόλυτη» όψη συνόδου Αφροδίτης - Άρη στον φλογερό Λέοντα, μέσα στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας και της απόλαυσης. Η σεξουαλική διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στο φουλ, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Βοηθητική θα είναι και για την απόκτηση απογόνων και με τον Ήλιο να περνά επίσης στο ίδιο ζώδιο στις 22/7, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το θέμα «παιδί»,  πρέπει «να τα δώσεις όλα»! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο την ίδια μέρα, ευνοώντας σε σε θέματα φυσικής κατάστασης και ευεξίας, ενώ η Πανσέληνος στις 24/7 μπορεί να φέρει κάποιες αναταράξεις σε φιλικές σχέσεις, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος «δεν ξηγιέται καλά» στην αρχή του, καθώς με την αντίθεση Άρη - Κρόνου την Πρωτομηνιά και το τετράγωνο Άρη - Ουρανού (που βρίσκεται στο ζώδιό σου) στις 4/7 «προειδοποιεί» ότι αυτές οι μέρες θα έχουν μεγάλη πίεση και αρκετές προκλήσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου. Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί, πρέπει όμως να προστατεύσεις και το κομμάτι της υγείας σου από το υπερβολικό στρες που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Η ένταση θα συνεχιστεί με εναλλαγές αυτή την πρώτη εβδομάδα, μέχρι τις 10/7, όπου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει δυνατότητες να επικοινωνήσεις τη δουλειά σου, να κάνεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, να πας ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις τις φετινές σου διακοπές, επηρεάζοντας πρωτίστως το τέλος του 2ου δεκαημέρου. Σε συνδυασμό με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο από την επομένη, θα έχεις σχετικά πιο ανάλαφρη διάθεση στην καθημερινότητά σου, αλλά και όρεξη για φλερτ. Άλλωστε και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 22/7 ανεβάζει την διάθεσή σου για έρωτες και ρομάντζα μέσα στο Καλοκαίρι, φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα την ίδια μέρα και ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου για να ηρεμείς. Η Πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο (24/7) είναι πιο πιεστική, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες, τονίζοντας τις φιλοδοξίες στο κομμάτι της καριέρας σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Απαιτητική σε επίπεδο καθημερινότητας η πρώτη εβδομάδα (χοντρικά) του Ιουλίου, αφού με τις σκληρές όψεις Άρη - Κρονου (1/7) και Άρη - Ουρανού (4/7) μάλλον θα αναγκαστείς να ασχοληθείς περισσότερο με τα «πρέπει» παρά με όσα σου δίνουν ευχαρίστηση, με έμφαση σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών επαφών και μετακινήσεων, όπου μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή και απογοητεύσεις. Από τις 10/7 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αλλά και με τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο (11/7) εγκαταλείποντας επιτέλους το δικό σου, το κομμάτι των οικονομικών σου θα σε απασχολήσει περισσότερο. Φαίνεται πως θα μπορέσεις να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση, κάνοντας και κάποια ανοίγματα ή κινήσεις στο επενδυτικό κομμάτι. Η 13η Ιουλίου μάλιστα είναι εξαιρετική μέρα για διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες και συνάμα η καλύτερη του μήνα για εξόδους και νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα για το τέλος του 2ου δεκαημέρου. Με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο (22/7) ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες τεχνικές εργασίες στο σπίτι, π.χ. ανακαινίζοντας το μπάνιο ή την κουζίνα, ενώ η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα αυξάνει τη δημοφιλία σου και την κοινωνικότητά σου. Με την Πανσέληνο του μήνα στον Υδροχόο (24/7), που επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, μπορεί να σε πιάσουν έντονες τάσεις φυγής, ιδιαίτερα αν σε πετύχει ακόμα στην πόλη.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Με πίεση και μια αίσθηση ανασφάλειας ως προς το οικονομικό κομμάτι μπαίνει ο Ιούλιος, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη στον Λέοντα με τους πλανήτες στον σταθερό σταυρό (αντίθεση με τον Κρόνο την 1/7 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 4/7), φέρνουν δυσκολίες σε προϋπολογισμούς και όχι μόνο. Ίσως κάποιες αυταπάτες που έτρεφες για βοήθειες από τρίτους ή την οικογένεια να γκρεμιστούν, βγάζοντας πικρία και άγχος. Ωστόσο σιγά-σιγά το πράγμα θα φτιάξει και με τη θετική Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου (10/7), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, θα μπορέσεις να «ανασυντάξεις» τον εαυτό σου, βάζοντας νέους στόχους και κάνοντας καινούργια ξεκινήματα, ενώ και το πέρασμα του Ερμή επίσης στο δικό σου ζώδιο από την επομένη, θα σου δώσει την αντίληψη που χρειάζεσαι για να οργανωθείς καλύτερα. Στις 22/7 ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του Ιουλίου στον Υδροχόο στον ίδιο άξονα στις 24/7 δείχνει πως τα οικονομικά, τα δικά σου, του συντρόφου ή της επιχείρησής σου, είναι φλέγον ζήτημα εν μέσω Καλοκαιριού, με ανάγκη για μια πιο προσεκτική διαχείριση, συνειδητοποίηση «παθογενειών» και εξεύρεση νέων πόρων. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (22/7) θα λειτουργήσει θετικά για την επικοινωνία με φίλους και συγγενείς, αποκαθιστώντας και τυχόν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος σε πιάνει λίγο «απ’ τα μούτρα» μιας και ο Άρης που βρίσκεται (και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα) στο ζώδιό σου κάνει κόντρες με τους «μεγάλους». Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο την 1/7 και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στις 4/7 ενεργοποιούν την όψη της χρονιάς, δηλαδή το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού. Οι δυσκολίες, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, εντοπίζονται στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών. Γεγονότα πέρα από τον έλεγχο σου σε αναγκάζουν ίσως να δεχτείς μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που θα ήθελες. Παρ’ όλ’ αυτά μην τα βάψεις και μαύρα, μιας και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) μπορεί να δώσει μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, όμως με τον Ερμή στη ίδια θέση (11/7) θα χρειαστεί να βρίσκεις χρόνο μέσα στη μέρα για να «αδειάζεις» τουλάχιστον εγκεφαλικά από το όλο τρέξιμο της καθημερινότητας. Now, save the date 13/7 καθώς Αφροδίτη και Άρης έρχονται σε σύνοδο στο ζώδιό σου και το πάθος εκδηλώνεται με ένταση στα ερωτικά, οπότε και είναι η στιγμή να κάνεις κίνηση, αν είσαι ελεύθερος. Τα γενέθλιά σου ξεκινάνε στις 22/7 και για κάποιους θα συνοδευτούν από σημαντικές αποφάσεις στο κομμάτι των σχέσεων, αφού και με την Πανσέληνο στον άξονα σου (24/7), που επηρεάζει τις πρώτες μέρες, έρχονται εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 22/7 μπορεί να δώσει το «κάτι τις» στα οικονομικά σου, αν βέβαια δεν το «κάψεις» από την άλλη με τις σπατάλες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος στο ξεκίνημά του φέρνει έντονο στρες και κούραση, σωματική και ψυχολογική, στο κομμάτι που αφορά τα εργασιακά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου με τις σκληρές όψεις του Άρη με τον Κρόνο (1/7) και τον Ουρανό (4/7). Οι ευθύνες και οι γενικότερες συνθήκες αυτές τις μέρες με συναδέλφους, ανωτέρους και συνεργάτες θα είναι τέτοιες που ίσως σε οδηγήσουν σε αψυχολόγητες αντιδράσεις που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σου, προκειμένου να «γλιτώσεις» από την πίεση. Η Νέα Σελήνη όμως στον Καρκίνο στις 10/7 και ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο (11/7) μπορεί να σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις μπρος στόχους και όνειρα, με τη βοήθεια και προσώπων από τον φιλικό σου κύκλο, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα (22/7) δείχνει πως αυτό το διάστημα ένα μέρος της δράσης σου μπορεί να είναι κάπως «κρυφό» προετοιμάζοντας τα επόμενά σου βήματα, ενώ σημασία πρέπει να δοθεί και στο κομμάτι της υγείας σου που χρειάζεται φροντίδα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου (22/7) η γοητεία σου αυξάνεται και σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς κόπο, ενώ η Πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο (24/7) εφιστά εκ νέου την προσοχή σου σχετικά με τα θέματα της υγεία και της φυσικής κατάστασης, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του ζωδίου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! «Άτσαλα» κάνει είσοδο ο Ιούλιος, δημιουργώντας πιθανώς κλίμα πόλωσης σε συνεργασίες, προσωπικά ή και σχέσεις με παιδιά αν είσαι γονιός, εξαιτίας της αντίθεσης Άρη - Κρόνου (1/7) και του τετραγώνου Άρη - Ουρανού (4/7), που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά ή και ανατροπές στον σχεδιασμό τους, καθώς και εντάσεις με τον σύντροφό σου στα ερωτικά σε «φέρνουν στο αμήν». Προσπάθησε πάντως να δείξεις χαρακτήρα, ελέγχοντας τις αντιδράσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει νέες προτάσεις και σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, ενώ και ο Ερμής από τις 11/7 στο ίδιο ζώδιο «σιγοντάρει» τις φιλοδοξίες σου, βοηθώντας σε να κάνεις πιο εύκολα focus. Με τον Ήλιο στον Λέοντα από 22/7 μπορείς μάλιστα να προχωρήσεις σε «διερευνητικές επαφές» για τη δουλειά, ψάχνοντας νέα πρότζεκτ ή και νέους συνεργάτες για να στελεχώσεις την ομάδα σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (22/7) μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε «παράνομες» καταστάσεις στα αισθηματικά, ενώ η Πανσέληνος του Ιουλίου (24/7) στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μια εξέλιξη στη σχέση σου ή μια σημαντική νέα γνωριμία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με «άγριες διαθέσεις» καθώς, ο Άρης κάνει επικίνδυνα «παιχνίδια» με τον Κρόνο στον Υδροχόο (1/7) και τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντί σου (4/7) καθιστώντας την πρώτη εβδομάδα το πιο απαιτητικό διάστημα του μήνα, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Τα επαγγελματικά απορροφούν όλη σου την ενέργεια, δίχως να αφήνουν χώρο και χρόνο ουσιαστικά για κάτι άλλο, γεγονός που μπορεί να ξινίσει έντονα άτομα στα προσωπικά σου ή στην οικογένεια και εσύ από ένα σημείο και μετά να βγεις εκτός ελέγχου. Η δίκη σου όμως ψύχραιμη αντιμετώπιση θα κρίνει κατά πολύ τα πράγματα. Στις 10/7 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Καρκίνο που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και μαζί και με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο (11/7) θα δώσουν ανάσα στην καθημερινότητά σου, αυξάνοντας την αισιοδοξία σου, την όρεξη για ταξίδια, ευνοώντας παράλληλα και θέματα επαγγελματικών και σπουδών που σχετίζονται και με το εξωτερικό. Ο τομέας της καριέρας σου τονίζεται με τον Ήλιο στον Λέοντα (22/7), ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο (22/7) σε βοηθά στο να «ξεδίνεις» μέσα από τις φιλίες σου και την ερωτική σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/2) σε βάζει στη διαδικασία να κλείσεις οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος κάνει «άχαρο» ξεκίνημα με τον Άρη να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο (1/7) και «στα καπάκια» τετράγωνο με τον Ουρανό (4/7), δημιουργώντας πολλή κούραση σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας, αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Το κατά πόσον θα μπορέσεις να μαζέψεις τα λόγια σου, όσο κι αν πιέζεσαι να «speak the truth», π.χ. αναφορικά με μια κατάσταση στη δουλειά, είναι ένα ζήτημα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7) επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας θετικά ανοίγματα για τα οικονομικά σου, μέσα και από συμφέρουσες συμφωνίες με τρίτους: εταιρίες, επιχειρήσεις, οργανισμούς κ.λπ. Βοηθητικά ως προς αυτό θα λειτουργήσει και η παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο (11/7). Η σύνοδος Άρη - Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13/7 είναι μια εξαιρετική επιρροή, τόσο για νέες γνωριμίες, όσο και για θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικών, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Η νέα θέση του Ήλιου στον Λέοντα από 22/7 λειτουργεί επίσης ενισχυτικά για να ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες (αλλά και για να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές!) και συνδυαστικά με το πέρασμα της Αφροδίτης (22/7) στο Μεσουράνημά σου, μπορεί να σε κάνει πιο ορατό στον χώρο όπου δραστηριοποιείσαι. Η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται στον Υδροχόο (24/7), επηρεάζοντας πρωτίστως τους γεννημένους των πρώτων ημερών, ίσως βγάλει μια ένταση στο κομμάτι της επικοινωνίας με τα κοντινά σου πρόσωπα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Με πίεση στα οικονομικά και στα προσωπικά κάνει «πρεμιέρα» ο Ιούλιος, με τον Άρη σε αντίθεση με Κρόνο (1/7) και τετράγωνο με Ουρανό (4/7) να κλονίζει τις σταθερές σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Εμπόδια και καθυστερήσεις σχετικά με τον οικονομικό σου προγραμματισμό αλλά και απογοητεύσεις στα αισθηματικά σε ξεβολεύουν, μπορεί όμως εν τέλει να λειτουργήσουν «αφυπνιστικά». Καταρχάς, η Νέα Σελήνη απέναντί σου (10/7), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι θετική για συμφωνίες και νέα ανοίγματα σε συνεργασίες αλλά και για να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα που αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο (11/7) δημιουργώντας με τη σειρά του ευνοϊκές προϋποθέσεις. «Σούπερ» ημερομηνία για την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είναι η 13η Ιουλίου με τη σύνοδο των «αιώνιων εραστών» Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα να τονίζει τη σεξουαλικότητά σου, απογειώνοντας την απόλαυση με τον σύντροφό σου. Το θέμα «σεξ» σε καίει ούτως ή άλλως καθώς και ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Λέοντα από 22/7. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα σε κάνει πιο «τσαχπίνη» και στο φλερτ, οπότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου αν είσαι single. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες στα οικονομικά, επηρεάζοντας κυρίως τις αρχές του ζωδίου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Ιούλιος δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο «με το Καλημέρα» καθώς την 1/7 πραγματοποιείται η ακρίβειας αντίθεση του Άρη που βρίσκεται απέναντί σου στον Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και εν συνέχεια το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/7. Η πίεση, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων, επαγγελματικών, οικογενειακών και προσωπικών. Μπορεί να νιώθεις ότι όλοι στέκονται απέναντί σου, αποτελώντας εμπόδιο για την εξέλιξή σου και όλο αυτό το «πνίξιμο» να οδηγήσει με τη σειρά του σε ρήξεις ή σε ορισμένες περιπτώσεις σε ξαφνικές «εξόδους». Ωστόσο, με την εξαιρετική σύνοδο Αφροδιτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/7, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, η σχέση σου μπορεί να ανανεωθεί ή να περάσει στο επόμενο στάδιο, ένα πρόσωπο ίσως έρθει στη ζωή σου αν είσαι ελεύθερος, ενώ και στο κομμάτι των συνεργασιών μπορεί να καταφέρεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε και ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα στις 22/7 δείχνοντας πως αυτός ο τομέας θα σε απασχολήσει σημαντικά από δω και κάτω. Και η Πανσέληνος του μήνα (24/7) σε αφορά προσωπικά, αφού πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές, δείχνοντας με τη σειρά της εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες με μια δόση έντασης. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (10/7), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι ευνοϊκή για ζητήματα υγείας και εργασιακών.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Με απαιτήσεις στη δουλειά και πολλή πίεση στην καθημερινότητα μπαίνει ο Ιούλιος, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, αφού ο Άρης θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο (1/7) και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο (4/7). Το στρες λόγω των ευθυνών στα εργασιακά σε φέρνει στα όρια σου, με αποτέλεσμα να μην έχεις αντοχές για να ανταποκριθείς σε ξαφνικές αναποδιές ή προκλήσεις που χρειάζονται ετοιμότητα. Γενικώς η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα σε ζορίσει αρκετά. γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχεις και την υγεία σου, βρίσκοντας χρόνο για ανάπαυλα μέσα στο όλο τρέξιμο. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 μπορεί να βοηθήσει τα επίπεδα ζωτικότητας σου, δίνοντάς σου και το drive να φροντίσεις καλύτερα το σώμα σου. Το να αποβάλεις από τη ζωή σου τοξικές καταστάσεις θα βοηθούσε επίσης την γενική σου ευεξία και αυτό είναι το ζητούμενο της Πανσελήνου στον Υδροχόο (24/7), που αφορά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Η Νέα Σελήνη πάλι (10/7) επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετική για την ερωτική σου ζωή μέσα στην «καρδιά του Καλοκαιριού», με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο να σε κάνει πιο εφευρετικό στο κομμάτι του φλερτ. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντί σου είναι ακόμα μια θετική συγκυρία, βοηθώντας σε να «δραστηριοποιηθείς» περισσότερο σχετικά με την προσωπικά σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς το ταίρι σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ