Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.07.2021

Δίδυμε, ο σωστός προγραμματισμός είναι μονόδρομος για να ανταπεξέλθεις στον χαμό που δημιουργεί στην καθημερινότητα σου ή αντίθεση Άρη - Κρόνου

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© MohammadO Shokoofe on Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός

Καλό μήνα! Προβλήματα και ανταγωνισμοί με τους συνεργάτες σου, εμπόδια σε συλλογικά πρότζεκτ και μακροπρόθεσμους στόχους αλλά και στα προσωπικά μπορούν να υπάρξουν από σήμερα μέχρι την Κυριακή, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Άρη - Κρόνου. Δείξε ψυχραιμία και άκου προσεκτικά και την άλλη πλευρά.

 

Ταύρος

Καλό μήνα! Με Άρη και Κρόνο να κάνουν αντίθεση στον ζωδιακό σου σταυρό, το μόνο που μπορεί να σε σώσει από την «λαίλαπα» της πίεσης στο σπίτι και στα επαγγελματικά είναι το να θέσεις αυστηρά τις προτεραιότητες σου, με βασικό άξονα το να μην «τρελαθείς», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. 

 

Δίδυμοι

Καλό μήνα! Ο σωστός προγραμματισμός είναι μονόδρομος για να ανταπεξέλθεις στον «χαμούλη» που δημιουργεί στην καθημερινότητα σου η αντίθεση Άρη - Κρόνου πρωτομηνιάτικα, ιδιαίτερα στο 2ο δεκαήμερο. Προσοχή στις μετακινήσεις σου και ειδικά στην οδήγηση αυτές τις μέρες.

 

Καρκίνος

Καλό μήνα! Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο, οι πρώτες μέρες του Ιουλίου δεν ευνοούν οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις συνβολαίων, αιτήσεις για δάνεια ή σκεψεις για να ζητήσεις αύξηση από το αφεντικό σου. Προσοχή και σε αλόγιστες σπατάλες.

 

Λέων

Καλό μήνα! Με τον Άρη από το ζώδιο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μάλλον νιώθεις ότι ο Ιούλιος «μοιράζει φάπες» στο ξεκίνημα του, ανακώπτοντας την πορεία των πραγμάτων, δημιουργώντας εμπόδια, σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Μην βιαστείς να απογοητευτείς καθώς η συνέχεια του θα είναι καλύτερη.

 

Παρθένος

Καλό μήνα! «Κούραση ολέ» στα εργασιακά, με σκέψεις ακόμα και να παρατήσεις μια δουλειά ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανωτέρους και συνεργάτες λόγω της πίεσης που βγάζει η αντίθεση Άρη - Κρόνου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την υγεία σου, ρίχνοντας παράλληλα τους τόνους ως λογικός άνθρωπος.

 

Ζυγός

Καλό μήνα! Η ένταση φουντώνει σχετικά με συνεργασίες και ομαδικούς στόχους στα επαγγελματικά, αλλά εν δυνάμει και στην προσωπική σου ζωή, πρωτίστως αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαημερο, ωστόσο απόφυγε να κάνεις αυτές τις μέρες «την συζήτηση» που θέλεις, γιατί τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα. 

 

Σκορπιός

Καλό μήνα! «Βαρύ ποδαρικό» κάνει ο Ιούλιος, με Άρη - Κρόνο να «βγάζουν τα μαχαίρια», με αποτέλεσμα εντάσεις και πίεση στην οικογένεια και τα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννέθλια το 2ο δεκαήμερο. Η αποστασιοποίηση θα αποτελούσε μια κάποια (προσωρινή έστω) λύση.

 

Τοξότης

Καλό μήνα! Μυαλό και σώμα «δουλεύουν» στο φουλ για να ανταπεξέλθουν στην πίεση Άρη - Κρόνου στην καθημερινότητα σου, οπότε σεβάσου το και άσε τα Τοξοτίστικα «μπαϊράκια» στο επικοινωνιακό κομμάτι, έχοντας καλύτερα τα μάτια σου στον δρόμο όταν οδηγεις.

 

Αιγόκερως

Καλό μήνα! Η πίεση σχετικά με τα οικονομικά αλλά και αναφορικά με προσωπικά ζητήματα μέσα στην σχέση σου εντείνεται με την αντίθεση Άρη - Κρόνου, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο 2ο δεκαήμερο, οδηγώντας ίσως στο τέλος τους καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά για την ψυχή σου.

 

Υδροχόος

Καλό μήνα! Δε μας τα λέει καλά ο Ιούλιος πρωτομηνιάτικα, μιας και σήμερα γίνεται η ακριβείας αντίθεση του Άρη στον Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιο σου, με την εσωτερική πίεση να «χτυπάει ταβάνι», ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Η αλήθεια είναι ότι έχουν συσσωρευτεί πολλα μέσα σου και έχεις πλέον κουραστεί, πρόσεξε όμως τα βίαια ξεσπάσματα στον «άμαχο πληθυσμό».

 

Ιχθύες

Καλό μήνα! «Υπερκόπωση alert» με την αντίθεση Άρη - Κρόνου, κυρίως για το 2ο δεκημερο, με τις σκοτούρες και τα άγχη για την δουλειά να περνούν σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να διαφυλάξεις το πολυτιμότερο αγαθό που έχεις for granted: την υγεία σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ