Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.06.2021

Ταύρε, μην το παραξηλώνεις με αγορές και λούσα, διότι υπάρχει και μια έκλειψη σε αυτόν τον τομέα αύριο που μπορεί να σε «ζορίσει» περισσότερο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-09-06-2021.jpg
© Ahmed Carter / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η μέρα σού βγάζει μια τεμπελιά από τη μία και μια διάθεση εριστικότητας από την άλλη, που φέρνει ίσως και αντιδράσεις από τους γύρω σου.

Ταύρος
Μην το παραξηλώνεις με αγορές και λούσα, διότι υπάρχει και μια έκλειψη σε αυτόν τον τομέα αύριο που μπορεί να σε «ζορίσει» περισσότερο.

Δίδυμοι
Εν αναμονή της αυριανής έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σου το νευρικό σου σύστημα είναι «τσίτα τα γκάζια», με τις αντιδράσεις σου να έχουν μια δόση υπερβολής γενικότερα.

Καρκίνος
Νιώθεις μια μεγαλύτερη κούραση και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς όπως πρέπει στις υποχρεώσεις της ημέρας. Take a step at a time και «άκου το σώμα σου».

Λέων
Αν σου βγαίνει να βοηθήσεις και άλλους μέσα στη μέρα έχει καλώς, απλώς φρόντισε να μην γίνει εις βάρος των δικών σου επιδιώξεων.

Παρθένος
«Κούραση το Erasmus» είναι η φάση στα επαγγελματικά, με το άγχος να σιγοντάρει τις κινήσεις σου στη δουλειά.

Ζυγός
Απόφυγε να βάλεις «πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη» σήμερα και στόχευσε καλύτερα στο να ασχοληθείς με λίγα και καλά για να μην εκνευριστείς.

Σκορπιός
Move aside οτιδήποτε σου δημιουργεί πίεση και αφιέρωσε λίγο χρόνο σε me-time γιατί η αυριανή Ηλιακή έκλειψη «δεν σηκώνει πολλές μαγκιές» με την ψυχολογία σου.

Τοξότης
Έχεις μια αναστάτωση λόγω της αυριανής Ηλιακής έκλειψης στον άξονά σου που μπορεί όμως να σου βγαίνει και σε παραπάνω «γκάζωμα» μέσα στην μέρα, έτσι για «ξεκάρφωμα».

Αιγόκερως
Τα προγράμματα είναι για να τηρούνται, ωστόσο δεν χάλασε κι ο κόσμος αν αφήσεις και μια φορά κάτι ανολοκλήρωτο αν βλέπεις ότι «πας για κρασάρισμα».

Υδροχόος
Απόφυγε τα οικονομικά ρίσκα σήμερα καθώς και την υπερανάλυση στα ερωτικά σου γιατί είναι μάλλον αμφίβολο να καταφέρεις να βγάλεις άκρη.

Ιχθύες
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου εξαιτίας της επερχόμενης έκλειψης στον ζωδιακό σου σταυρό, ενώ και ενεργειακά χρειάζεσαι τόνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ