Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16 Μαΐου 2021

Ταύρε, καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου εστιάζοντας αποκλειστικά στο πού και πώς θες να δεις τον εαυτό σου μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10-16 Μαΐου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5) που φέρνει το θέμα των οικονομικών σου σε άμεση προτεραιότητα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Σε απασχολεί η εδραίωση μιας σχετικής οικονομικής ασφάλειας που θα σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και θα δημιουργεί ένα δίχτυ σταθερότητας, επιτρέποντάς σου να προγραμματίζεις τη ζωή σου όπως θες παρά να προσαρμόζεσαι συνέχεια στα πράγματα «όπως έρχονται». Αυτό το φεγγάρι σου δίνει την ώθηση να επεξεργαστείς νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα, να τολμήσεις ίσως να κάνεις κάτι δικό σου στον τομέα που δραστηριοποιείσαι πιστεύοντας περισσότερο στις ικανότητές σου, να ψάξεις για χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων που «τρέχουν» ή να ζητήσεις αυτή την αύξηση που δικαιούσαι. Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας βέβαια δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία (14/5) «στο σπίτι του», στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 28/7, που θα σε οδηγήσει σε ένα «ταξίδι» στα βάθη του υποσυνείδητου και της ψυχής σου προκειμένου να αφουγκραστείς ανάγκες αλλά και να ανακαλύψεις αλήθειες για σένα που ίσως αγνοούσες. Η νέα θέση του Δία θα λειτουργήσει ως «φύλακας άγγελος» στη ζωή σου, ενώ αυτή η εσωτερική διεργασία μπορεί να σε φέρει και πιο κοντά στο Θείο ή στην πνευματικότητα όπως εσύ την ορίζεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Μαΐου στο ζώδιό σου (11/5), μια Νέα Σελήνη που λόγω των όψεων που σχηματίζει σε επηρεάζει καταλυτικά στο να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, με ορίζοντα μάλιστα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος αυτές τις μέρες. Καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου, τις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες, παραμερίζοντας γνώμες και απόψεις τρίτων, εστιάζοντας αποκλειστικά στο πού και πώς θες να δεις τον εαυτό σου μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Αναζητάς μια καινούργια κατεύθυνση στα επαγγελματικά; Σκέφτεσαι να παντρευτείς; Να πάρεις επιτέλους πτυχίο; Να μετακομίσεις στο εξωτερικό; Να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σου πετώντας τα κιλά του εγκλεισμού; Ό,τι νέο ξεκίνημα και στόχο έχεις στο μυαλό σου μπορείς να τον πετύχεις λειτουργώντας αποφασιστικά και μεθοδευμένα, έχοντας μάλιστα και την εύνοια του μεγάλου ευεργέτη Δία που περνά στις 14/5 στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 28/7 ενεργοποιώντας τον τομέα των ονείρων και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Οι φίλοι σου και οι γνωριμίες σου σε κοινωνικό επίπεδο εν γένει θα παίξουν μάλιστα σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σου, προσφέροντας στήριξη και βοήθεια, ανοίγοντάς σου πόρτες στα επαγγελματικά.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Την ανάγκη σου για ξεκούραση και χαλάρωση σε σωματικό επίπεδο τονίζει η Νέα Σελήνη του μήνα (11/5) στο ζώδιο του Ταύρου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Είσαι από τα πιο ενεργητικά παιδιά του ζωδιακού και σε γενικές γραμμές κατορθώνεις να διατηρείς σχεδόν πάντα το «νεύρο» μέσα στην καθημερινότητά σου, όμως μην ξεχνάς ότι είσαι και εσύ άνθρωπος φτιαγμένος από flesh and blood και χρειάζεσαι ανά διαστήματα πιο πειθαρχημένες ρουτίνες αυτοφροντίδας. Ανασύνταξη δυνάμεων λοιπόν και υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών από δω και κάτω. Παράλληλα αυτό το φεγγάρι μπορεί να δείξει και την ύπαρξη κάποιου παρασκηνίου στη δουλειά, μπορεί όμως από την άλλη να είσαι εσύ αυτός που κάνει κάποιες «διερευνητικές κινήσεις» τις οποίες δεν θες ακόμα να βγάλεις προς τα έξω. Η πολύ σημαντική μετακίνηση του Δία στους Ιχθείς και το μεσουράνημά σου στις 14/5 και η σύντομη παραμονή του μέχρι τις 28/7 μπορεί να δώσει ευκαιρίες εξέλιξης στην καριέρα σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Σενάρια όπως μια προαγωγή, μια νέα δουλειά ή κάποιο καινούργιο άνοιγμα στην επιχείρησή σου είναι πιθανά, γενικά όμως θα είσαι πιο «ορατός» στον χώρο όπου δραστηριοποιείσαι, έχοντας και το drive να διεκδικήσεις αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου.


 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Με τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου (11/5) φαίνεται πως κάτι αλλάζει στο πεδίο των επαγγελματικών σου στόχων, καθώς θα υπάρξουν φιλικά άτομα και άνθρωποι του κύκλου σου που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά προς τα όνειρά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Η πίστη τους σε σένα μπορεί να λειτουργήσει και από μόνη της ως «καύσιμο» για να βρεις like-minded άτομα, συμμετέχοντας σε ομάδες που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα επιδιώκεις να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, συζητώντας, γελώντας και διασκεδάζοντας, ενώ θα θελήσεις να γνωρίσεις και νέο κόσμο στα αισθηματικά, εκμεταλλευόμενος το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς (14/5) για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τις 28/7, που εκτός αυτού θα σε βάλει σε μια διαδικασία «να ανοίξεις το μυαλό» και να κυνηγήσεις όνειρα που σχετίζονται με σπουδές (αν δίνεις εξετάσεις ή Πανελλήνιες θα σκίσεις!), να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο επιμόρφωσης, να πάρεις μια πιστοποίηση, αλλά και να ταξιδέψεις επιτέλους μετά από καιρό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο καθώς αρχικά θα διατρέξει τις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Οι υπόλοιποι θα δεχτούν την εύνοια του από το τέλος του έτους, όταν θα μπει κανονικά σε αυτή τη θέση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά φέρνει η Νέα Σελήνη του Μαΐου την Τρίτη, κυρίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Ο τομέας της καριέρας σου είναι αρκετά ενεργοποιημένος τον τελευταίο καιρό και πιθανώς να έχουν υπάρξει κιόλας κάποιες αλλαγές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, μέσα στη δουλειά τις οποίες κλήθηκες να ακολουθήσεις ή ακόμα και αναπάντεχες εξελίξεις που λειτούργησαν από μόνες τους σαν καταλύτης για τα επαγγελματικά σου. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως φέρνει ευκαιρίες επέκτασης μέσα από μια νέα δουλειά που θα σου επιτρέπει να εκφραστείς πιο δημιουργικά, δίνοντάς σου έμπνευση αλλά και «γεμίζοντάς» σε περισσότερο. Το ένστικτο σου θα παίξει σημαντικό ρόλο, βοηθώντας σε να καταλάβεις τι πραγματικά σε ενδιαφέρει από δω και κάτω. Αν είσαι καλλιτέχνης ή ασχολείσαι με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την προβολή και την επικοινωνία θα μπορέσεις μάλιστα να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να διαπρέψεις. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (14/5) θα σε βοηθήσει σημαντικά να αντιμετωπίσεις φόβους και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν, φέρνοντας παράλληλα εύνοια και σε οικονομικά ζητήματα για όσους έχουν γενέθλια τον Ιούλιο, μιας και το πέρασμά του είναι σύντομο και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7. Οι υπόλοιποι θα ωφεληθούν περισσότερο από το 2022.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πολύ θετική για το ζώδιό σου είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στον Ταύρο καθώς σε ευνοεί σημαντικά στο να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου στα επαγγελματικά και στο κομμάτι των σπουδών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Θα θελήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, να δικτυωθείς πιθανότατα και με το εξωτερικό συνάπτοντας εμπορικές σχέσεις, να τολμήσεις το «μεγάλο βήμα» στήνοντας μια καινούργια επιχείρηση ή να εξελίσσεις την ήδη υπάρχουσα μέσω της τεχνολογίας και του διαδικτύου, αλλά και να κυνηγήσεις προοπτικές σε ζητήματα που αφορούν μεταπτυχιακά, σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στο αντικείμενό σου, εξερευνώντας το πεδίο της γνώσης. The big news is όμως η είσοδος του ευεργέτη Δία απέναντί σου στους Ιχθείς για ένα «δοκιμαστικό» διάστημα μέχρι τις 28/7 που θα φέρει μεγάλη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες για τους γεννημένους τον Αυγούστου σε αυτή τη φάση. Οι υπόλοιποι λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του χρόνου που θα περάσει κανονικά πλέον σε αυτή τη θέση. Τα δώρα του θα είναι πραγματικά υπέροχα: μια καινούργια σχέση που θα φέρει «φως» στη ζωή σου, ένας γάμος που πλέον γίνεται πραγματικότητα ή ακόμα και μια μοναδική νέα συνεργασία στα επαγγελματικά!


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο τομέας των οικονομικών και της ερωτικής σου ζωής αναθερμαίνεται με τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5), ιδιαίτερα αν ανήκεις στη 3ο δεκαήμερο. Φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές για θέματα επιχειρήσεων, οικονομικών που αφορούν κοινούς πόρους αλλά και δοσοληψίες με δημόσιους φορείς, τράπεζες, ιδιωτικά ιδρύματα κ.τ.λ. Ίσως πάλι αποφασίσεις να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να ασχοληθείς σοβαρά με την τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων που χρονίζουν, βρίσκοντας λύσεις. Το πάθος που βγάζεις ανανεώνει την ερωτική σου ζωή καθώς λειτουργείς περισσότερο με το ένστικτο αφήνοντας στην άκρη τη λογική, βρίσκοντας τρόπους να πάρεις και να δώσεις ευχαρίστηση, βιώνοντας έντονα συναισθήματα με τον σύντροφό σου αλλά και «να δοκιμάσεις την τύχη» σου, αν είσαι αδέσμευτος. Η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα και την άλλη πλευρά. Προσοχή μόνο μη βγάλεις ζήλιες και κτητικότητες φέρνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (14/5) μέχρι τις 28/7 σε βοηθάει να εξερευνήσεις καλύτερες προοπτικές για τη δουλειά σου, αν αυτή δεν σε ικανοποιεί πια, αλλά και να βρεις την κατάλληλη φροντίδα σε θέματα υγείας, αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους το 2022.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαΐου που σχηματίζεται στον άξονά σου στο ζώδιο του Ταύρου, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει καινούργια ξεκινήματα στα αισθηματικά με νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου με θετικές προϋποθέσεις αυτή τη φορά, νέες προτάσεις για συνεργασίες στα επαγγελματικά που έχουν μέσα τους τη δυναμική της εξέλιξης, καθώς και κλείσιμο συμφωνιών οικονομικού χαρακτήρα. Θα έχεις περισσότερες επαφές και κινητικότητα το επόμενο διάστημα στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καλό όμως είναι πριν να έχεις δουλέψει μέσα σου το τι ζητάς από αυτές καθώς και ποια είναι τα μακροπρόθεσμα πλάνα με τον σύντροφό σου, αν έχεις ήδη ταίρι. Το σύντομο πέρασμα του Δία στους Ιχθείς από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 άλλωστε «ξεμπλοκάρει» τα ερωτικά σου, ανεβάζει το κέφι και τη δημιουργικότητά σου και σε κάνει να νιώθεις «la Joie de vivre». Αυτή είναι μία από τις πιο τυχερές διελεύσεις στην Αστρολογία και σηματοδοτεί ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα όχι μόνο για το φλερτ αλλά και για την απόκτηση παιδιών, οπότε αν αυτό είναι μέσα στα πλάνα σου μη χάνεις χρόνο! Επηρεάζονται οι γεννημένοι του Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν λίγο μέχρι του χρόνου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Η Nέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο (11/5) σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην εργασία σου αλλά και στο κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Τα οφέλη μπορεί να είναι μια καινούργια δουλειά, μια εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα μέσω κάποιας αναβάθμισης καθηκόντων, αλλαγών που επηρεάζουν την καθημερινότητα ή διαμόρφωσης ενός πιο υποστηρικτικού κλίματος με τους συναδέλφους στο γραφείο. Το πρόγραμμά σου θα είναι πιο απαιτητικό και θα κουραστείς αρκετά, θα θελήσεις όμως να βάλεις τη ζωή σου «σε τάξη» λειτουργώντας πειθαρχημένα, αυξάνοντας την απόδοσή σου και υιοθετώντας παράλληλα πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, βρίσκοντας και χρόνο για ξεκούραση, προστατεύοντας την υγεία σου. Στις 14/5 ο κυβερνήτης σου Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς για μια trial period μέχρι τις 28/7, φέρνοντας ηρεμία σε συναισθηματικό επίπεδο και την αίσθηση ότι «όλα θα πάνε καλά» με κάποιον τρόπο. Θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μια συγκατοίκηση, μια μετακόμιση, μια ανανέωση του σπιτιού σου, να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου αλλά και να αποκτήσεις ένα μωράκι! Τώρα επηρεάζονται οι γεννημένοι του Νοεμβρίου, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν το 2022, όταν θα μπει κανονικά στους Ιχθείς.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Σούπερ βοηθητική για τα ερωτικά σου είναι η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5), που σε καλεί σε να κάνεις focus στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Νιώθεις πιο ευδιάθετος και χαρούμενος, με διάθεση για πράγματα που σε αναζωογονούν και σε κάνουν πιο δημιουργικό, ασχολούμενος με καινούργιες δραστηριότητες ή χόμπι, έχοντας τα μάτια σου ανοιχτά για τον έρωτα που θα σου χτυπήσει την πόρτα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα άτομα, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση πάλι καλά θα περάσεις, με τη σεξουαλικότητά σου μάλιστα να είναι αυξημένη. Για μερικούς αυτό το φεγγάρι θα φέρει και μια εγκυμοσύνη μέσα στο επόμενο διάστημα. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (14/5) μέχρι τις 28/7 είναι μια ακόμα ευνοϊκή συνθήκη για φλερτ και νέες γνωριμίες εν μέσω καλοκαιριού. Η δημοτικότητά σου θα είναι στα πάνω της, θα μπορέσεις να κάνεις επαφές με νέα πρόσωπα και για επαγγελματικούς λόγους, έχοντας δυνατότητες να προωθήσεις τη δουλειά σου καλύτερα, ενώ θα ευνοηθείς και σε θέματα σπουδών (όσα Αιγοκεράκια δίνουν Πανελλήνιες θα έχουν τύχη!) αλλά και ταξιδιών, αν ανήκεις στους γεννημένους του Δεκεμβρίου. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους από του χρόνου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη στον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα στους τομείς του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και εν δυνάμει των επαγγελματικών. Ίσως μπεις στη διαδικασία μιας χωροταξικής αλλαγής μέσω μιας μετακόμισης, που μπορεί να σχετίζεται μάλιστα με ευκαιρίες καριέρας, μιας συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου ή προχωρώντας σε μια ανακαίνιση που θα δώσει φρέσκο αέρα στο περιβάλλον του σπιτιού, ανανεώνοντας τη διάθεσή σου. Θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική πληρότητα βρίσκοντας καταφύγιο από καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά, ερχόμενος πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιοι θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας έναν απόγονο, ενώ άλλοι ίσως έχουν εύνοια μέσω μιας καινούργιας πρότασης στα επαγγελματικά. Στις 14/5 ο Δίας εγκαταλείπει για λίγο το ζώδιό σου περνώντας «δοκιμαστικά» μέχρι τις 28/7 στους Ιχθείς και από τη νέα του θέση σου δίνει ανάσες στα οικονομικά, αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες. Οι υπόλοιποι θα ευνοηθούν από το 2022 που θα περάσει κανονικά στους Ιχθείς. Το εισόδημά σου μπορεί να αυξηθεί, ίσως βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρησή σου μέσω π.χ. ενός δανείου ή καταφέρεις τώρα να τακτοποιήσεις οφειλές που ήταν σε εκκρεμότητα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Με τη Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο (11/5) ανεβάζεις ρυθμούς επικοινωνιακά, καταπιάνεσαι με πολλά και διαφορά μέσα στην καθημερινότητά σου και ατενίζεις με πιο θετικούς οιωνούς το μέλλον, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Τώρα είναι η στιγμή για να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά, σε θέματα που αφορούν το εμπόριο, τη διαφήμιση, το διαδίκτυο, τις εκδόσεις αλλά και τα ταξίδια, κανονίζοντας κάποια για να δικτυωθείς με άτομα από το εξωτερικό αλλά φυσικά και για λόγους αναψυχής εν όψει καλοκαιριού, αλλάζοντας μετά από καιρό παραστάσεις. Θέματα σπουδών και επιμόρφωσης μπορούν να σε απασχολήσουν θετικά, τσεκάροντας π.χ. προγράμματα μεταπτυχιακών που σε ενδιαφέρουν ή ξεκινώντας την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι φυσικά η είσοδος (14/5) του μεγάλου ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου για ένα «δοκιμαστικό» διάστημα μέχρι τις 28/7, πριν περάσει κανονικά στους Ιχθείς στις 28 Δεκεμβρίου για έναν ολόκληρο χρόνο. Θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες, δίνοντας μια πρώτη «ιδέα» από τα δώρα που μπορεί να φέρει. Γίνεσαι τώρα πιο εξωστρεφής, χαρούμενος και έχεις στην τύχη με το μέρος σου σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων και των επαγγελματικών. Καλώς όρισες, Δία!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ