Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 17-23 Μαΐου 2021

Δίδυμε, με τον Ήλιο να εισέρχεται το βράδυ της Πέμπτης στο ζώδιό σου εγκαινιάζεται επίσημα η περίοδος των γενεθλίων σου για φέτος

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 785
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didimoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17-23 Μαΐου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μπορεί να φέρει δυνατότητες και ευκαιρίες για καλύτερα οικονομικά δεδομένα στα επαγγελματικά, κυρίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Οι προοπτικές που σου ανοίγονται μπορεί να αφορούν πράγματα που είτε δεν είχες καν σκεφτεί, είτε γνώριζες αλλά απέφευγες λόγω ανασφάλειας, όμως τώρα χρειάζεται να φερθείς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και διάθεση να αλλάξεις τρόπο δράσης για να βγεις κερδισμένος. Από την Πέμπτη άλλωστε που ο Ήλιος περνά στους Διδύμους θα έχεις περισσότερες επαφές, ραντεβού και συζητήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου για θέματα δουλειάς, σε πιο άνετο μάλιστα επικοινωνιακό στιλ, που μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις σχέσεις. Γίνεσαι περισσότερο διπλωμάτης από το συνηθισμένο σου, «στρογγυλεύοντας» ίσως και μερικές φορές τα πράγματα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σου που εκπλήσσονται ευχάριστα με τον λιγότερο «μπρουτάλ» τρόπο έκφρασης σου. Σ’ αυτή τη λογική ευνοούνται και εξελίξεις στα αισθηματικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Λίγη προσοχή χρειάζεται το Σαββατοκύριακο, καθώς θα υπάρχει μια τάση για επιπολαιότητες και… ψέματα με τις όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική «επανεκκίνηση», αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Δεν είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος όσον αφορά το κομμάτι «αλλαγή», ίσως όμως τώρα κάνεις κάποιες χρήσιμες συνειδητοποιήσεις, που μπορεί μάλιστα να μην σ’ αρέσουν εν πρώτοις και πολύ αλλά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια μεταμορφωτική διαδικασία που θα κάνει την ζωή σου καλύτερη εν τέλει. Αυτές μπορεί κάλλιστα να αφορούν και το κομμάτι των οικονομικών σου, μιας και την Πέμπτη ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτός ο τομέας θα σε απασχολήσει ούτως ή άλλως περισσότερο μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η υλική αλλά και η συναισθηματική σου ασφάλεια, καθώς αυτά πάνε χέρι-χέρι για σένα, χρειάζεται μια πιο προσεκτική «αντιμετώπιση» και ίσως και κάποιες διορθωτικές κινήσεις που αφορούν ανοιχτές εκκρεμότητες και «πάρε-δώσε» με τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς κ.τ.λ. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές καθώς μπορεί να προκύψουν παραλείψεις, ασυνεννοησίες ή ακόμα και λάθη, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται συνεργάτες ή πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Χρόνια Πολλά, Δίδυμε! Με τον Ήλιο να εισέρχεται το βράδυ της Πέμπτης στο ζώδιό σου εγκαινιάζεται επίσημα η περίοδος των γενεθλίων σου για φέτος. Αντιλαμβάνεσαι τώρα καλύτερα τις προσωπικές σου ανάγκες και θέλεις να κάνεις «το κάτι περισσότερο» σε αυτό το κομμάτι, ικανοποιώντας πρωτίστως εσένα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη «τα πρέπει» και τις υποδείξεις που σου υπαγορεύουν «οι άλλοι» στη ζωή σου. Βέβαια μην ξεχνάς πως από next week υποδέχεσαι την πρώτη έκλειψη της χρονιάς (26/5) στον άξονα σου, γεγονός που κάνει το επόμενο διάστημα αρκετά απαιτητικό και δυναμικό σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τον τρόπο που λειτουργείς μέσα σ’ αυτές, καθώς και έναν ανάδρομο Ερμή στο τέλος του μήνα στο ζώδιο σου, που όσο να’ ναι δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση και μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου μαζί με κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, οπότε be ready για μια ενδιαφέρουσα αν μη τίι άλλο γενέθλια χρονιά που θα φέρει μαζί της και σημαντικές αλλαγές με σκοπό να εξελιχθείς και να αναδείξεις το δυναμικό σου. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στις υπερβολικές προσδοκίες και υποσχέσεις στα επαγγελματικά που μπορεί να φέρουν ανακολουθίες σε συμφωνίες και συνεννοήσεις, με τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο σου με τον Δία και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα στους Ιχθείς.


 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω την Δευτέρα μπορεί να φέρει κάποια θετικά ανοίγματα σε σχέση με μακροπρόθεσμους στόχους σου και συνεργασίες στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Επαφές με συλλογικούς φορείς και ομάδες ανθρώπων με ισχυρές διασυνδέσεις μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση ορισμένων σχεδίων σου, ενώ και η συμβολή κάποιων φίλων μπορεί τώρα να αποδειχτεί πολύτιμη. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να αισθάνεσαι κάπως «περιορισμένος» από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου που  μπορεί να λειτουργούν χειριστικά απέναντι σου. Αυτά μπορεί κάλλιστα να είναι και ο σύντροφος σου ή ένας καλός φίλος, οπότε θα χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου, δείχνοντας τι «επιτρέπεις» και τι όχι. Με την είσοδο βέβαια του Ήλιου στους Διδύμους την Πέμπτη μπαίνεις σε μια πιο εσωστρεφή φάση και μπορεί τώρα να παρατηρείς περισσότερο, παρά να αντιδράς στα πράγματα, παίρνοντας τον χρόνο σου για να επεξεργαστείς κάποιες συμπεριφορές. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι μόνος σου από το να συναναστρέφεσαι άτομα που σε κουράζουν ή που βαριέσαι να επικοινωνείς μαζί τους, βγάζοντας μια μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση και απομάκρυνση από οτιδήποτε σου προκαλεί άγχος ή δημιουργεί τοξικότητα στη ζωή σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Θετικά ξεκινά η εβδομάδα σου, με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στο κομμάτι της καριέρας σου που σε βάζουν σε πλεονεκτική θέση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να βγεις κερδισμένος μέσα από επαφές και συζητήσεις με άτομα υψηλότερα στην ιεραρχία που θα σου δώσουν ευκαιρίες ή και πληροφορίες τις οποίες θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου, αξιοποιώντας παράλληλα και την εμπειρία που έχεις αποκτήσει, για να γίνεις πιο αποτελεσματικός στην επίτευξη των στόχων σου. Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ήλιου στους Διδύμους την Πέμπτη ενεργοποιείσαι άλλωστε περισσότερο στο να οργανώσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και στο να δικτυωθείς με τα κατάλληλα άτομα, συνεργάτες, πελάτες που μπορούν να πάνε τη δουλειά σου ένα βήμα παραπέρα. Ή ζωτικότητα σου ενισχύεται και η διάθεση σου γίνεται περισσότερο allegra, κάνοντας σε πιο ανοιχτό σε νέες γνωριμίες, κάτι που θα ενισχύσει και τα αισθηματικά σου. Έχεις όρεξη να βγεις έξω, απολαμβάνοντας ξανά την «ελευθερία» σου και λόγω συνθηκών ύστερα από πολύ καιρό, να δεις τις παρέες σου και γενικά να περάσεις καλά παρέα με φίλους και τον άνθρωπο σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Στις αρχές της εβδομάδας το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή δημιουργικά και επιχειρηματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αυτά μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό, με συνεργασίες που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στα επαγγελματικά σου. Για κάποιους η εύνοια μπορεί να αφορά και θέματα σπουδών, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία ή ακόμα και τα προσωπικά, καθώς γνωριμίες και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας μπορούν να σε ανανεώσουν και να σε βάλουν στη διαδικασία να ανακαλύψεις «καινούργια μονοπάτια» στα αισθηματικά σου. Την Πέμπτη ο Ήλιος εισέρχεται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου στο ζώδιο των Διδύμων και τα ζητήματα της καριέρας γίνονται προτεραιότητα για σένα μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Επικεντρώνεσαι σε θέματα επαγγελματικών, κυνηγώντας άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε πιθανά ανοίγματα στη δουλειά κατέχοντας πόστα με υψηλή επιρροή, διεκδικείς καλύτερους όρους σε συμφωνίες και εδραιώνεις συνεργασίες που σταθεροποιούν τη θέση σου μέσα στο χώρο σου. Προσοχή στις συζητήσεις σου από την Παρασκευή, καθώς μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις που φέρνουν μπερδέματα και «μεγάλα λόγια» που δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Πιο σίγουρος για τον εαυτό σου αισθάνεσαι στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Νιώθεις ότι πλέον «πατάς καλύτερα στα πόδια σου», έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, απόρροια μιας μεταμορφωτικής διαδικασίας που σε ωρίμασε πολύ και σχετικά με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου. Παράλληλα αυτή η όψη είναι βοηθητική για οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, οργανισμούς, εφορίες, ασφάλειες αλλά και κληρονομικά θέματα ή τα οικονομικά ενός ακινήτου, που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και που τώρα φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες λύσεις. Με το πέρασμα του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων την Πέμπτη το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου, η διάθεση σου ανεβαίνει αισθητά και βρίσκεις ξανά την όρεξη να καταπιαστείς με ό,τι σου δίνει χαρά αλλά και να φλερτάρεις «με μπρίο». Η εξωστρέφεια σου σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, συναντάς φίλους και κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, κανονίζοντας κρατήσεις σε ξενοδοχεία και βγάζοντας εισιτήρια για το desired summer destination, γεμίζοντας τον χρόνο σου με στιγμές διασκέδασης μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου απέναντι σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ευκολότερα τις απόψεις και τα θέλω σου με τους γύρω σου, καθώς φαίνεται πως θα είναι περισσότερο πρόθυμοι και «ανοιχτοί» στο να δεχτούν τα αιτήματα και τις προτάσεις σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αυτό φυσικά θα πρέπει να το αξιοποιήσεις αν σε ενδιαφέρει να προωθήσεις συμφωνίες και συνεργασίες στα επαγγελματικά, αποφεύγοντας να καταφύγεις στις γνωστές τακτικές χειραγώγησης που είναι «δεύτερη φύση σου» προκειμένου να πάρεις αυτό που θες. Το οικονομικό σκέλος αυτών των συζητήσεων σε απασχολεί τώρα πολύ μιας και με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους την Πέμπτη μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα θελήσεις να αναδιοργανώσεις τον τομέα των οικονομικών σου, εστιάζοντας τις ενέργειες σου στο να αυξήσεις τα έσοδα σου μέσα και από επιχειρηματικές κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν το επόμενο διάστημα, νέα πρότζεκτ, συνεργασίες με εταιρίες και οργανισμούς αλλά παράλληλα και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που αφορούν χρέη και οφειλές προς τρίτους (τράπεζες, εφορίες κ.τ.λ.). Προσοχή όμως προς το τέλος της εβδομάδας σε βιαστικές αποφάσεις αλλά και σε υπερβολικές υποσχέσεις που μπορεί να κρύβουν παγίδες τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Η εβδομάδα κάνει αυλαία με την θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που μπορεί να σου δώσει το drive να διεκδικήσεις με μεγάλη αποφασιστικότητα το καλύτερο για τα επαγγελματικά σου, στοχεύοντας παράλληλα σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό αντίκρισμα, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Φαίνεται πως πλέον έχεις συνειδητοποιήσει την πραγματική σου αξία και «το πόσο μετράς» μέσα στον χώρο εργασίας σου, αφήνοντας αυτοσαμποταριστικά μοτίβα του παρελθόντος, αρνούμενος πια «να πουλήσεις τον εαυτό σου φτηνά» για να επωφεληθούν άλλοι. «Το τζάμπα τελείωσε» θα μπορούσε να είναι ο σύντομος τίτλος προς κάθε ενδιαφερόμενο και αυτή η στάση σου μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στη δουλειά μέσω καινούργιων συμφωνιών, εξαγορών, συγχωνεύσεων κ.τ.λ. Ένα ακόμη manifestation αυτής της όψης μπορεί να είναι η απόφαση σου να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την υγεία σου, λειτουργώντας με μεγαλύτερη αγάπη προς το σώμα σου, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα θα έχεις μεγαλύτερο resilience και δυνατότητες ανάρρωσης. Η είσοδος του Ήλιου την Πέμπτη απέναντι σου σε βοηθά επίσης στο να μπεις σε μια καινούργια συνεργασία ή σε μια σχέση, όμως χρειάζεται προσοχή από την Παρασκευή καθώς μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα και αντικρουόμενα μηνύματα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η δυναμική όψη τριγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και στον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να λειτουργήσει πολύ αναζωογονητικά για τα προσωπικά σου αλλά και για πιθανά δημιουργικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Είσαι έτοιμος για νέες «προκλήσεις» με γνωριμίες γεμάτες ένταση και πάθος με άτομα που δίνουν υποσχέσεις για «δυνατές συγκινήσεις», κάτι που θα σε ιντριγκάρει πολύ. Ο αισθησιασμός και τα βαθιά συναισθήματα θα είναι παρόντα και στη σχέση με τον σύντροφο σου αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην αφήσεις όμως τα πράγματα να ξεφύγουν με ξεσπάσματα κτητικότητας και ζήλιες άνευ λόγου, χαλώντας το όμορφο κλίμα. Στα επαγγελματικά σου θα εκδηλώσεις μεγαλύτερη φιλοδοξία και αποφασιστικότητα στο να προχωρήσεις καινούργια σχέδια, προχωρώντας σε δράση με τόλμη και δυναμισμό που κερδίζει τις εντυπώσεις, φέρνοντας και συμμάχους. Με την είσοδο άλλωστε του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων την Πέμπτη η δουλειά σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο, με τις υποχρεώσεις να πιέζουν για καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου μέσα στη μέρα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επιτυχώς. Προς το τέλος της εβδομάδας ειδικά χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια «αναμπουμπούλα» στις καθημερινές σου επικοινωνίες και συνεννοήσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κάποιες συνειδητοποιήσεις ή μυστικά που έρχονται στην αντίληψή σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσουν στο να προχωρήσεις σε ορισμένες αλλαγές ή στο να πάρεις αποφάσεις που επανατοποθετούν σχέσεις μέσα στο περιβάλλον της οικογένειας, με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Μπορεί επίσης να κατανοήσεις καλύτερα ένα ψυχολογικό σου «κόλλημα» ή ένα θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί, βρίσκοντας τώρα τρόπους να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Σε πιο mundane level μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ είναι μια καταπληκτική όψη και για να προχωρήσεις σε ένα γερό πέταμα όλων των άχρηστων αντικειμένων και πραγμάτων που έχεις μαζέψει στο σπίτι σου και που εκτός από actual space καταλαμβάνουν και χώρο στο μυαλό σου, δημιουργώντας σου ασυναίσθητα στρες μέσα στην καθημερινότητα σου. Από την Πέμπτη που ο Ήλιος περνά στις Διδύμους «πετάς τη σκούφια σου» για εξόδους και διασκέδαση, έχοντας ως βασικό σου μέλημα να περνάς καλά την κάθε σου μέρα, απολαμβάνοντας τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων, «γκομενίζοντας» δε συστηματικά αν είσαι μόνος, αφού θέλεις το καλοκαίρι να σε βρει οπωσδήποτε με ταίρι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ένα σημαντικό support σχετικά με επαγγελματικούς σου στόχους ή ζητήματα σπουδών μπορεί να υπάρξει στην αρχή της εβδομάδας, μέσα από γνωριμίες του περιβάλλοντος σου που λειτουργούν βοηθητικά, ίσως ακόμα και ως «μέσον», με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Συμφωνίες και συζητήσεις που αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, τα Μ.Μ.Ε. και τη διαφήμιση μπορούν να προχωρήσουν θετικά, ενώ ένα ακόμα σενάριο είναι το γεγονός ότι μπορεί τώρα να μεταβάλεις τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις μέσω της επαφής σου με φιλικά άτομα που ασκούν πάνω σου μια μεταμορφωτική σχεδόν επιρροή. Η είσοδος του Ήλιου την Πέμπτη στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει το ενδιαφέρον σου ως επί το πλείστον στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς προσπαθείς να βάλεις μια τάξη τόσο σε θέματα του ίδιου του ακινήτου, όσο και σε θέματα σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας σου. Προς το τέλος τις εβδομάδας μάλιστα τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν λίγο με τα τετράγωνα που σχηματίζονται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία και τον Ποσειδώνα από το ζώδιόο σου αντίστοιχα, οδηγώντας σε «χαλασμένο τηλέφωνο» και λάθος συμπεράσματα στις μεταξύ σας συζητήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ