Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 24-30 Μαΐου 2021

Δίδυμε, σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς την Τετάρτη πραγματοποιείται η πρώτη από τις τρεις συνολικά εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονά σου φέτος

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24-30 Μαΐου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη για το 2021, μια ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (26/5) που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Μολονότι δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σου, εντούτοις δημιουργεί ένα περιβάλλον μεγαλύτερης «αστάθειας» σε θέματα επικοινωνίας και επαφών με το εξωτερικό, είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς, είτε και να για λόγους σπουδών. Θα νιώθεις μια έντονη ανάγκη να «δραπετεύσεις» από τη ρουτίνα και την προβλεψιμότητα που υπάρχει στη ζωή σου, ενδεχομένως και μέσα από ένα ταξίδι, ερχόμενος σε επαφή με νέα ερεθίσματα που θα σου δώσουν ένα insight ως προς το τι να αλλάξεις για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη πληρότητα σε ένα day to day basis, μπορεί όμως να αντιμετωπίσεις προβλήματα που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αυτά μπορεί να αφορούν και νομικά θέματα, το φεγγάρι αυτό είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να θέσεις νέους στόχους, βλέποντας τα πράγματα και από μια άλλη οπτική. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 φέρνοντας κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές στην καθημερινότητά σου, επηρεάζοντας την επικοινωνία, τις εμπορικές συναλλαγές και τις συναναστροφές σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις αυτό το διάστημα αγορές συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη, που θα επηρεάσει κυρίως όσους ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο. Πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι χρήματα από τρίτες πηγές, σε επενδύσεις που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα, σε δάνεια από τράπεζες, σε κληρονομικά θέματα κ.λπ. που θα σε υποχρεώσουν να βρεις λύσεις με επιτακτικό τρόπο. Αναλόγως το πώς θα κινηθείς μπορεί να έχεις και ευκαιρίες για κάποιο κέρδος π.χ. μέσα από πριμοδοτήσεις στη δουλειά, κάποιο μπόνους ή μια χρηματοδότηση που περίμενες, θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις με σύνεση, αποφεύγοντας τις υπερβολές και το ρίσκο, ιδιαίτερα καθώς από τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους μέχρι τα μέσα Ιουνίου, οπότε οφείλεις να είσαι προσεκτικός με all things money μιάς και τα πράγματα θα είναι πο ρευστά, θα έχεις όμως και δυνατότητες να διευθετήσεις παλιά χρέη και εκκρεμότητες. Σε ψυχολογικό επίπεδο νιώθεις αρκετή ένταση καθώς αναμοχλεύονται θαμμένα συναισθήματα, φόβοι και ανασφάλειες που βγαίνουν στη επιφάνεια δημιουργώντας νευρικότητα, περιπλέκοντας καταστάσεις στα προσωπικά σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Σημαντική εβδομάδα για εσένα, φίλε Δίδυμε, καθώς την Τετάρτη πραγματοποιείται η πρώτη από τις τρεις συνολικά εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονά σου φέτος, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές σε καίριους τομείς της ζωής σου. Η συγκεκριμένη ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Θα υπάρχει αρκετή αναταραχή και έντονος συναισθηματισμός αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις, αφού δεν έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα όμως φαίνεται πως δεν αρκεί πλέον για να καλύψει ημίμετρα και ίσως θελήσεις να βάλεις μια «άνω τέλεια» ή να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση ενός κύκλου στα προσωπικά σου, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, κάνοντας χώρο για το καινούργιο στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να αφορά και μια επαγγελματική σχέση, ωστόσο καλύτερα να πάρεις τον χρόνο σου μιας και τα πράγματα θα είναι αρκετά ρευστά το επόμενο διάστημα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να γυρνά ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας μέχρι τις 21/6, δημιουργώντας μπερδέματα και σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία σου, θολώνοντας παράλληλα την κρίση σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα αυτή την εβδομάδα λόγω της ολικής Σεληνιακής έκλειψης - Υπερπανσέληνου στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη, που θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Το άγχος στην καθημερινότητα χρειάζεται λειτουργική διαχείριση καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και θέματα που έρχονται στην επιφάνεια που απαιτούν έξυπνους χειρισμούς, επηρεάζοντας τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σου. Μπορεί π.χ. ένας νέος συνεργάτης ή ένας πελάτης να ζητά πράγματα με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι είχες συνηθίσει να δουλεύεις, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στο πόστο ή στις ευθύνες που έχεις αναλάβει ή ακόμα και μια καινούργια πρόταση που «σε ξεβολεύει». Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με θέματα υγείας καθώς θα νιώθεις εξαντλημένος, με τις άμυνές σου να είναι πεσμένες και την υπερκόπωση «έτοιμη» να σου χτυπήσει την πόρτα, έτι περαιτέρω μιας και στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, φέρνοντας more στρες στην καθημερινότητά σου. Αν όμως εστιαστείς στο να φροντίσεις τον εαυτό σου, βελτιώνοντας τη διατροφή σου, κόβοντας βλαβερές συνήθειες, υιοθετώντας παράλληλα ένα πρόγραμμα άσκησης, θα μπορέσεις να πετύχεις μια μεταμόρφωση σχετικά με την εικόνα του σώματός σου τους επόμενους μήνες.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Τα φώτα πέφτουν στα αισθηματικά σου με την total eclipse of the moon στο ζώδιο του Τοξότη (26/5) που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Παρότι δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σου, η έκλειψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και στρες αλλά και ενδεχομένως απρόβλεπτες καταστάσεις σε μια προσωπική σχέση. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις ανασφάλειες και φόβους γύρω από το κομμάτι της δέσμευσης να βγάλουν ζήλιες και ξεσπάσματα, εξασκώντας την αρετή της «αυτοσυγκράτησης». Παράλληλα «έχε τα μάτια σου ανοιχτά», αν είσαι single σχετικά με νέα πρόσωπα που μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Ίσως πάλι πάρεις αποστάσεις από μια σχέση που σε παιδεύει ψυχολογικά, κλείνοντας «έναν κύκλο αγάπης και πόνου» που έφτασε στη τέλος του. Αντίθετα κάποιοι ίσως πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς, ενώ θέματα παιδιών μπορεί να σε απασχολήσουν γενικώς περισσότερο. Παράλληλα και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το τέλος της εβδομάδας μέχρι τις 21/6 μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από μια φιλική σχέση που αποκτά πιο «ερωτική χροιά», ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις παλιούς συνεργάτες και φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί τελευταία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη -Υπερπανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη σε αφορά άμεσα καθώς ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας - οικογένειας, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι δεδομένη και μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα «πληγολογίας» και ανασκόπησης παρελθοντικών καταστάσεων που σου έχουν αφήσει «πικρία», βγάζοντας παράπονα προς γονείς και μέλη της οικογένειας που «δεν σου φέρθηκαν όπως έπρεπε». Μπορεί να αισθάνεσαι σαν «το δουλάκι» που τρέχει για όλους και στο τέλος «μένει ρέστο», εισπράττοντας αχαριστία και αλλά παρόμοια, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και καυγάδες μέσα στο σπίτι ή και με συνεργάτες στη δουλειά που λειτουργούν αναλόγως. Μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και φρόντισε να βάλεις τα όρια, περιφρουρώντας την ψυχολογική σου υγεία, αποφεύγοντας την αναστάτωση. Κάποιοι θα θελήσουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την πατρική οικογένεια, άλλοι θα προχωρήσουν σε μια χωροταξική αλλαγή ίσως και για επαγγελματικούς λόγους, ενώ άλλοι μπορεί να κάνουν σχέδια για μια ανακαίνιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου. Στο τέλος της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος δυσκολεύοντας την συνεννόηση, φέρνοντας θολούρα, εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Τον «κακό χαμό» στην καθημερινότητά σου φέρνει η πρώτη ολική Σεληνιακή έκλειψη για το 2021 στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Αν και δεν είναι αρνητική per se προς το ζώδιό σου, δημιουργεί πολλή ένταση, τρέξιμο και «αναμπουμπούλα» στο πρόγραμμά σου, κάνοντας «τα νεύρα σου κρόσσια». Οι απαιτήσεις των άλλων προς το πρόσωπό σου, συνεργατών, συναδέλφων, πελατών, φίλων, συντρόφων, αλλά και αδελφών, συγγενών, γειτόνων θα είναι αυξημένες, με το 24ωρο να αποδεικνύεται πολύ λίγο για να τα προλάβεις όλα. Add to that και αλλαγές ή ξαφνικές ανατροπές στον προγραμματισμό της δουλειάς αναφορικά με σχέδια, πρότζεκτ, ταξίδια, συναντήσεις και εμπορικές συναλλαγές και έχεις την τέλεια συνταγή για ολικό «κρασάρισμα» mentally αλλά και physically. Έτσι, ενώ από τη φύση σου είσαι ένας γενικά ήρεμος και καλοκάγαθος άνθρωπος, μπορεί τώρα να μεταμορφωθείς σε super villain, ξεσπώντας αδιακρίτως επί δικαίων και αδίκων, εκπλήσσοντας τους πάντες. Σε συνδυασμό και με την ανάδρομή πορεία του Ερμή από το τέλος της εβδομάδας, το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και θα χρειαστεί σωστή διαχείρηση για να ανταπεξέλθεις. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σου μέσο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο τομέας των οικονομικών σου έρχεται σε πρώτο πλάνο με την ολική Σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται την Τετάρτη στον Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Ο «συναισθηματικός αναβρασμός» θα είναι έντονος και βαθιές υποσυνείδητες ανασφάλειες σχετικά με το οικονομικό σου μέλλον θα έρθουν στην επιφάνεια, πιέζοντάς σε να πάρεις αποφάσεις για να βελτιώσεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα, μια έκλειψη μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές που δημιουργούν αποσταθεροποίηση, η δική σου όμως αντίδραση στα γεγονότα θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, εφόσον καταφέρεις να λειτουργήσεις ψύχραιμα και απευαισθητοποιημένα, κοιτάζοντας cold bloodily το συμφέρον σου. Ίσως μάλιστα υπάρξουν και ευκαιρίες για κέρδος μέσω π.χ. μιας καινούργιας συνεργασίας, μιας χρηματοδότησης ή λόγω της έναρξης μιας παράλληλης δεύτερης εργασίας. Παίζει βέβαια και το σενάριο να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει initiate τις αλλαγές, σκοπεύοντας να κλείσεις ζημιογόνες καταστάσεις, αφήνοντας λ.χ. μια δουλειά που δεν σου επιτρέπει να εξελιχθείς ή διακόπτοντας μια συνεργασία ή μια επιχείρηση «που σε βάζει μέσα», ενώ και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δώσει λύσεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος με εφορίες, τράπεζες, κληρονομικά κ.λπ.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Είσαι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της εβδομάδας με την ολική Σεληνιακή έκλειψη - Υπερπανσέληνο του «ματωμένου φεγγαριού» που σχηματίζεται την Τετάρτη στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Είναι η πρώτη από τις τρεις συνολικά εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη για φέτος, που θα σηματοδοτήσουν κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική φόρτιση «χτυπάει κόκκινο» και μπαίνεις τώρα στη διαδικασία «να περάσεις από κόσκινο» σχέσεις και συνεργασίες, συνειδητοποιώντας πράγματα που δεν είχες αντιληφθεί ή «δεν ήθελες» να δεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποκαλύψεις που οδηγούν σε κορύφωση μια ήδη δύσκολη σχέση ή συνεργασία, βάζοντας οριστικό τέλος σε ένα σημαντικό προσωπικό ή επαγγελματικό κεφάλαιο. Η συμβουλή βέβαια είναι να μη δράσεις άμεσα, αλλά να δώσεις χρόνο στα πράγματα να δείξουν τη δυναμική τους, καθώς εκτός των άλλων ο Ερμής γυρνά ανάδρομος απέναντι σου μέχρι τις 21/6 επηρεάζοντας την κρίση σου, όμως ό,τι φύγει με αυτό το φεγγάρι σίγουρα οφείλεται σε βαθιές παθογένειες που δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούν άλλο την ψυχή σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω το κομμάτι της υγείας σου αυτές τις μέρες, γιατί θα είσαι «σαν θηρίο στο κλουβί», εξαντλώντας τον εαυτό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη αποτελεί αναμφίβολα την κυριότερη αστρολογική επιρροή της εβδομάδας, «φορτίζοντας» έντονα τον ψυχισμό σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά «περίεργη» και περισσότερο «ευαίσθητη» του συνηθισμένου σου, καθώς θα αναδυθούν από μέσα σου ένα σωρό απωθημένα, ανασφάλειες, πικρίες και φοβίες που σχετίζονται ίσως και με δύσκολα γεγονότα του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι είχες ζοριστεί πολύ τα τελευταία χρόνια και κουβαλάς «μπόλικα μπαγκάζια» με «άλυτα θέματα» που εξακολουθούν να σε επηρεάζουν, λειτουργώντας ως handicap για την ευτυχία και την εσωτερική σου ηρεμία. Αυτό το «ματωμένο φεγγάρι» σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια «κατάδυση» εντός σου, αποβάλλοντας άγχη και «βαρίδια» που αφορούν ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά απέναντί σου, είτε στα προσωπικά είτε στη δουλειά σου. Δώσε προτεραιότητα στο να γιατρέψεις τις πληγές σου και να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου, μέσα από ένα πλαίσιο αγάπης και αυτοφροντίδας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το τέλος της εβδομάδας θα φέρει άλλωστε περισσότερο στρες, εμπόδια και ενδεχομένως παρασκήνιο στα εργασιακά, κάνοντας επιβεβλημένη την υιοθετηση πιο υγιεινών συνηθειών στην καθημερινότητά σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η εβδομάδα «κάνει αυλαία» με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (26/5), επηρεάζοντας τους τομείς της φιλίας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Θα αναθεωρήσεις λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό των επαγγελματικών σου, θέλοντας να επεκτείνεις τις συνεργασίες σου με like-minded άτομα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή σου, η «σύγχυση» όμως που επικρατεί στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου μπορεί να φέρει ρήξεις με συνεργάτες, ομάδες που συνεργάζεσαι ή και φιλικά σου πρόσωπα. Ο φανατισμός, η απολυτότητα των θέσεών σου και η «υιοθέτηση» εκ μέρους σου κουτσομπολιών που δεν ευσταθούν μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα, οδηγώντας ακόμα και σε κλεισίματα σχέσεων που είχες επενδύσει αρκετα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο λόγος για τις διαφωνίες να είναι και οικονομικός και να αφορά κάλλιστα και μια προσωπική σχέση. Για όλα αυτά ευθύνεται βέβαια και ο Ερμής στους Διδύμους, που μολονότι ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το τέλος της εβδομάδας μέχρι τις 21/6, επηρεάζει ήδη, φέρνοντας παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, αλλά και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν, καλώντας σε να αποφασίσεις αν θα δώσεις τώρα μια δεύτερη ευκαιρία.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η πρώτη έκλειψη για το 2021 είναι εδώ, ολική Σεληνιακή παρακαλώ, στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζεται την Τετάρτη, επηρεάζοντας κομβικά τον άξονα καριέρας - οικογένειας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Οι εξελίξεις που αναμένονται μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου, ίσως και με απρόβλεπτο τρόπο. Τα σενάρια πολλά: μπορεί π.χ. να αποφασίσεις να βάλεις ένα τέλος σε ένα σημαντικό κεφάλαιο στα επαγγελματικά στο οποίο είχες επενδύσει αρκετά αλλά πια έχει διαμορφωθεί μια «άβολη» κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί πλέον, βάζοντας πλώρη για μια καινούργια συνεργασία, κάνοντας μια κίνηση ματ που θα δημιουργήσει κραδασμούς και ανακατατάξεις στην καριέρα σου. Ίσως πάλι χρειαστεί να κάνεις μια χωροταξική αλλαγή, μετακομίζοντας π.χ. ακόμα και στο εξωτερικό κυνηγώντας μια επαγγελματική ευκαιρία που δεν μπορείς να αγνοήσεις, αλλάζοντας σπίτι για να μεγεθύνεις την οικογένειά σου ή ξεκινώντας τώρα τη δική σου επιχείρηση αλλάζοντας τον χώρο εργασίας σου. Ίσως πάλι υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα που σε «ξεβολεύει». Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινά άλλωστε και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους, γεγονός που φέρνει περισσότερο στρες, παρεξηγήσεις και μπλεξίματα, δημιουργώντας παράλληλα και αρκετό εκνευρισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ