Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 7-13 Ιουνίου 2021

Δίδυμε, οι προβολείς στέφονται πάνω σου αυτή την εβδομάδα

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 07-13 Ιουνίου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων την Πέμπτη, η τελευταία για το φετινό καλοκαίρι που θα επηρεάσει κυρίως το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου δεν είναι αρνητική προς το δικό σου ζώδιο, ωστόσο μπορεί να φέρει ξανά ζητήματα από το παρελθόν που αφορούν σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, φίλους και γενικά κοντινά σου άτομα, με την επικοινωνία να μη διευκολύνει ιδιαίτερα την κατάσταση λόγω και της παρουσίας του ανάδρομου Ερμή. Ζητήματα εμπορικών συναλλαγών, μεταφορικών μέσων και σπουδών μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στο κομμάτι της οδήγησης. Ακόμη, όσοι δίνουν Πανελλήνιες θα πρέπει να είναι πιο «σχολαστικοί» με το γραπτό τους, τσεκάροντας ότι έχουν κατανοήσει πλήρως το θέμα προτού αρχίσουν να γράφουν. Η ενέργειά σου παίρνει ένα μεγάλο boost από την Παρασκευή που ο κυβερνήτης σου Άρης αφήνει τον «ιδιοσυγκρασιακό» Καρκίνο και περνά στον «φλογερό» Λέοντα. Η ερωτική σου ζωή αναμένεται «καυτή» αυτό το καλοκαίρι, καθώς μπαίνεις με δυναμισμό στο παιχνίδι του φλερτ αλλά απολαμβάνεις και περισσότερο τον έρωτα με τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείονται και ευχάριστες εκπλήξεις σε θέματα απόκτησης παιδιών καθώς η γονιμότητά σου θα είναι «στα φόρτε» της.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Άλλη μια έκλειψη που αφορά τον τομέα των οικονομικών σου πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ανασφάλεια σε αυτό το κομμάτι, ωθώντας σε ενδεχομένως και σε σπασμωδικές κινήσεις «για να καλύψεις τα σπασμένα». Ωστόσο θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις κάτι τέτοιο και να κρατήσεις καλύτερα στάση αναμονής σε καινούργιες προτάσεις ή συμφωνίες που πιθανά θα προκύψουν το επόμενο διάστημα και φαίνονται υπέρ το δέον δελεαστικές, μιας και ο Ποσειδώνας, που συμμετέχει στην έκλειψη, μπορεί να δημιουργήσει έδαφος για εξαπάτηση. Για τον ίδιο λόγο χρειάζεται προσοχή και λεπτομερές τσεκάρισμα σε κάρτες, δοσοληψίες, ηλεκτρονικές συναλλαγές και αδικαιολόγητα υψηλούς λογαριασμούς. Η παρουσία του Άρη από την Παρασκευή στο ζώδιο του Λέοντα για τον επόμενο ενάμισι μήνα περίπου είναι μια συνθήκη μεγαλύτερης πίεσης και άγχους τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο στον χώρο της οικογένειας και των επαγγελματικών. Θέματα που αφορούν το σπίτι, όπως μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση μπορεί να σε «τρέξουν» αρκετά, δεν αποκλείεται όμως και κάποιο μέλος της οικογένειας να χρειάζεται τώρα την αυξημένη φροντίδα σου, όπως π.χ. ένας γονιός.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Οι προβολείς στέφονται πάνω σου αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε, με τη Δακτυλιοειδή Ηλιακή έκλειψη στην 19η μοίρα του ζωδίου σου την Πέμπτη, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η δυναμική της είναι τέτοια που μπορεί να φέρει κομβικές αλλαγές στη ζωή σου, ανοίγοντας προοπτικές αλλά και μεταβάλλοντας το περιβάλλον στα επαγγελματικά, στις προσωπικές σου σχέσεις και σε ζητήματα εξωτερικής εμφάνισης. Επειδή ωστόσο πραγματοποιείται στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, παίζουν δύο ακόμα τινά: οι αλλαγές αυτές μπορεί να καθυστερήσουν να εκδηλωθούν και να λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο εξάμηνο (για κάποιους βέβαια πιο attuned ενεργειακά ίσως έχουν ήδη ξεκινήσει) ή μπορεί να αφορούν και θέματα του παρελθόντος που με κάποιο τρόπο έρχονται ξανά στην επιφάνεια, επηρεάζοντας τις εξελίξεις, αποτελώντας τη βάση για τη «μετάβαση» στο επόμενο στάδιο. Η όλη διαδικασία θα σε φέρει σε επαφή με τη «ρίζα» των βαθύτερων αναγκών και επιθυμιών σου, μεταμορφώνοντάς σε εκ βαθέων. Πρόκειται για ένα ολικό νέο ξεκίνημα που «θα σε σπρώξει μπροστά». Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα από την Παρασκευή αυξάνει την εξωστρέφειά σου και σε «προμοτάρει» επικοινωνιακά, τονίζοντας τη διάθεση για παιχνιδιάρικες καταστάσεις στα αισθηματικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
«Αποτοξινωτικό» χαρακτήρα έχει για σένα η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων που θα επηρεάσει πρωτίστως όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Φαίνεται πως έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση παρασκηνίου στα προσωπικά ή στα εργασιακά σου, με γεγονότα και «δράσεις» που εσύ αγνοείς, συν τω χρόνω όμως θα έρθουν εις γνώσιν σου και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Καλύτερα ωστόσο να μη βιαστείς να καταλήξεις άμεσα σε συμπεράσματα. Ίσως πάλι νιώθεις ψυχολογική πίεση από θέματα του παρελθόντος που δημιουργούν ακόμα ανασφάλεια, παρασύροντάς σε σε ένα «τρενάκι» αρνητικών σκέψεων και υποθέσεων που δεν σε ωφελούν. Αντίθετα, αξιοποίησε την ενέργεια που εκλύεται από την έκλειψη για να αποβάλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε καταπιεστικό και ζημιογόνο για την ψυχή και το σώμα σου, γεμίζοντας «το κενό» με μελλοντικά σχέδια και πλάνα που «σε βγάζουν μπροστά». Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή αυτές τις μέρες και θα πρέπει να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Βοηθητικά ως προς αυτό θα λειτουργήσει η μετακίνηση του Άρη από το ζώδιό σου, που «σε έτρεξε» πολύ το τελευταίο διάστημα, στον Λέοντα (11/6). Οι ρυθμοί «πέφτουν» και επικεντρώνεσαι τώρα στους οικονομικούς σου στόχους, θέλοντας να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων την Πέμπτη μπορεί να δρομολογήσει αλλαγές και εξελίξεις σχετικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους, επηρεάζοντας κυρίως το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επεξεργάζεσαι πιθανώς πλάνα για συνεργασίες και ομαδικά πρότζεκτ με like-minded άτομα και ίσως μάλιστα σε προσεγγίσουν άνθρωποι με τους οποίους είχατε δουλέψει ξανά στο παρελθόν. Ωστόσο θα επικρατεί ένα θολό τοπίο γύρω σου λόγω και της συμμετοχής του Ποσειδώνα με τετράγωνο στην έκλειψη, που δεν ευνοεί τις γρήγορες αποφάσεις και τα άμεσα ξεκινήματα, ενώ μπορεί να οδηγήσει ενδεχομένως και σε αυταπάτες. Από την άλλη, μια φιλία μπορεί να σου ανοίξει σημαντικές πόρτες επαγγελματικά, θα πρέπει όμως παράλληλα να αποφύγεις να μπλέξεις love and friendship together, εξιδανικεύοντας καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε «παρατράγουδα». Την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου «φουλάροντάς» σε ενεργειακά, βάζοντάς σε ξανά δυνατά «στο παιχνίδι». Ο ενθουσιασμός επιστρέφει και η αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά σε κάνει ριψοκίνδυνο, δημιουργώντας και σκηνικά σύγκρουσης όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Σημαντική η εβδομάδα που ξεκινά, φίλε Παρθένε, καθώς φιλοξενεί την Ηλιακή έκλειψη, τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη του φετινού καλοκαιριού, στο ζώδιο των Διδύμων (10/6), που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ο τομέας της καριέρας σου είναι prone για ριζικές αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις, που όμως μπορεί να καθυστερήσουν ακόμα και μέχρι το φθινόπωρο, μιας και η επιρροή της δεν αφορά μόνο το άμεσο μέλλον. Βλέπεις, ο κυβερνήτης σου Ερμής, που είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, κάνει σύνοδο με τα Φώτα. Έτσι νέες προτάσεις που έρχονται τώρα μπορεί να τροποποιηθούν στη συνέχεια ή να σε βάλουν σε μια διαδικασία να διαλέξεις μεταξύ μιας ήδη δοκιμασμένης πορείας και ενός καινούργιου εγχειρήματος, που ενέχει όμως μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Ίσως πάλι βρίσκεσαι ήδη σε συζητήσεις, ωστόσο δώσε χρόνο στα πράγματα και εστίασε στην πραγματικότητα γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες εξαιτίας και της συμμετοχής του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, την Παρασκευή, σε καλεί να κάνεις την υγεία σου απόλυτη προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα, περιορίζοντας καταστάσεις που σε στρεσάρουν, βρίσκοντας χρόνο μέσα στη μέρα και για τον εαυτό σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με την Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται την Πέμπτη στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μπαίνεις σε μια διαδικασία να σχεδιάσεις ξανά το μέλλον σου αναφορικά με τα επαγγελματικά, τα ζητήματα ανώτατων σπουδών αλλά και του εξωτερικού, προχωρώντας και σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τις προοπτικές σου το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, τόσο η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή όσο και αυτή του Ποσειδώνα στην έκλειψη, δημιουργεί μια σύγχυση στην ατμόσφαιρα και ένα «αίσθημα αναποφασιστικότητας» που σε αποσυντονίζει, καθυστερώντας παράλληλα τις εξελίξεις. Ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης και του επικοινωνιακού «μπλεξίματος» μέσα στην καθημερινότητα χρειάζεται να ληφθεί επίσης υπόψιν σχετικά με αποφάσεις που θα παρθούν. Όσα παιδιά δίνουν εξετάσεις θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένα και να προσέξουν τυχόν λεπτομέρειες, όπως υποερωτήσεις και σχόλια που μπορεί να τους ξεφύγουν, καθώς και να μη βιαστούν να παραδώσουν την κόλλα τους πριν τη διπλοτσεκάρουν για λάθη απροσεξίας. Την Παρασκευή ο Άρης περνάει στον Λέοντα, παρακινώντας σε να γίνεις πιο «ομαδικός παίκτης» στη δουλειά, επεκτείνοντας τον κοινωνικό σου περίγυρο, δίνοντας επίσης και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα βρίσκεται σε «αναβρασμό» με την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του τέλους του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Φοβίες, ανασφάλειες και άγχη σχετικά με προσωπικά και οικονομικά ζητήματα δημιουργούν πίεση και αποδιοργάνωση εντός σου, την οποία όμως θα πρέπει να διαχειριστείς, κάνοντας τώρα τη «σούμα» που θα σε οδηγήσει ενδεχομένως και στο τέλος αδιεξόδων καταστάσεων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αυτές ίσως σχετίζονται και με θέματα του παρελθόντος που επανέρχονται για να κλείσουν πια με οριστικό τρόπο. Ίσως αυτό βέβαια δεν γίνει και τόσο άμεσα λόγω και της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή που μπορεί να κρατήσει λίγο ακόμη τα γεγονότα στο on/off, βγάζοντας και μια τάση για ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές που θα πρέπει να καταπολεμήσεις. Eventually όμως τα πράγματα θα «κατασταλάξουν». Οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες, αποζημιώσεις, κληρονομικά κ.λπ. δικά σου ή του συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν επίσης με αυτό το φεγγάρι, «υποχρεώνοντάς» σε να βρεις λύσεις. Την Παρασκευή ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας σου, αυξάνοντας τη φιλοδοξία σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Αυτή την εβδομάδα υποδέχεσαι τη δεύτερη και τελευταία γι’ αυτό το καλοκαίρι έκλειψη στον άξονά σου στις 10/6, που θα επηρεάσει ιδιαίτερα όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους που δίνει έμφαση στο κομμάτι του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών σου, προμηνύοντας σημαντικές αλλαγές. Μια σχέση αλλάζει στάτους περνώντας στο επόμενο στάδιο, μια άλλη ολοκληρώνει τον κύκλο της κάνοντας χώρο για το καινούργιο στη ζωή σου, ένα άτομο από το παρελθόν που επιστρέφει αλλάζει τις ισορροπίες προκαλώντας ισχυρές «δονήσεις» στα προσωπικά σου, μια συνεργασία σε βάζει σε διλήμματα κ.λπ. Πάντως φαίνεται πως το παρελθόν θα παίξει τον ρόλο του στα πράγματα, μέσω καταστάσεων που βγαίνουν στην επιφάνεια και μέσω συνειδητοποιήσεων και διαπιστώσεων για πράγματα που συνέβαιναν και ως τώρα αγνοούσες, όπως π.χ. μια εξαπάτηση ή μια απιστία. Λόγω όμως της ανάδρομης πορείας του Ερμή αλλά και της συμμετοχής του Ποσειδώνα που μπορεί να λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά, καλύτερα να περιμένεις μέχρι τις 21/6 για να πάρεις τις αποφάσεις σου, ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να φανούν ακόμα και μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Στις 11/6 ο Άρης περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας την όρεξή σου για ταξίδια και νέες γνώσεις, βοηθώντας και όσα Τοξοτάκια δίνουν Πανελλήνιες.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Focus στην υγεία και στην εργασία σου κάνει η Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων την Πέμπτη, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Μια αλλαγή στην υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά, όπως ένα διαφορετικό ωράριο, ένα καινούργιο πόστο, περισσότερες αρμοδιότητες που αυξάνουν τις απαιτήσεις λόγω μιας νέας πρότασης που σε εξελίσσει σημαντικά, ή αντίθετα λόγω της αποχώρησης ενός «συνεργάτη κλειδί», είναι μερικά από τα σενάρια που παίζουν με αυτό το φεγγάρι. Η καθημερινότητά σου είναι επιβαρυμένη και λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή που φέρνει αρκετό τρέξιμο, ενώ και η συμμετοχή του Ποσειδώνα δημιουργεί συνθήκες σύγχυσης, αποσυντονίζοντάς σε αναφορικά με τη στόχευσή σου. Λόγω όλων αυτών, η υιοθέτηση ενός πιο λειτουργικού daily προγράμματος και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής που θα σε στηρίζει, λειτουργώντας εξισορροπιστικά, κρίνεται μονόδρομος για να μην «κλατάρεις». Είσαι άνθρωπος με γερή κράση από τη φύση σου, υπάρχουν όμως και όρια στο πόσο «αντέχεις» να εξαντλείς τον εαυτό σου. Μια «ανάσα» βέβαια θα την πάρεις με την έξοδο του Άρη από τον Καρκίνο την Παρασκευή, που σε ζόρισε το προηγούμενο διάστημα. Η νέα θέση του στον Λέοντα «φουντώνει» το σεξουαλικό πάθος, αυξάνοντας τη λίμπιντο και τις «ερωτικές συγκινήσεις» μέσα στο καλοκαιράκι.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Τα προσωπικά σου, τα δημιουργικά σχέδια αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους (10/6), κυρίως αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να αναγεννηθεί μέσω μιας καινούργιας γνωριμίας που θα σε ενθουσιάσει, ενώ ενδέχεται αυτή η συνάντηση να έχει και «καρμική χροιά». Υπάρχει όμως ένα «πέπλο ασάφειας» στην ατμόσφαιρα που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις προθέσεις του απέναντί σου, με την εξιδανίκευση και το «παραμύθιασμα» να οδηγούν ορισμένους σε παροδικές απογοητεύσεις. Το παρελθόν πάλι μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά, φέρνοντας «ημιτελείς καταστάσεις» ξανά στο προσκήνιο, με δυναμική εξέλιξης ή αντίθετα οριστικού «ξενερώματος». Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση ίσως υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, καλύτερα όμως να μην αντιδράσεις βιαστικά αλλά να περιμένεις ως τις 21/6, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, για να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις. Άλλοι πάλι θα κάνουν πλάνα για να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο ή για να δημιουργήσουν οικογένεια. Στις 11/6 ο Άρης θα περάσει απέναντί σου στον Λέοντα, αυξάνοντας τις συναναστροφές σου σε κοινωνικό επίπεδο, ευνοώντας τις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές συνεργασίες, φέρνοντας παράλληλα και περισσότερο ανταγωνισμό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η Ηλιακή έκλειψη της Πέμπτης στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει καίρια τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Κληρονομικά, ζητήματα ακίνητης περιουσίας και θέματα μέσα στην οικογένεια θα σε απασχολήσουν περισσότερο, όχι απαραίτητα μόνο άμεσα, αλλά και μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Μια αλλαγή κατοικίας λόγω έκτακτων συνθηκών, όπως π.χ. λόγω της έλευσης ενός νέου μέλους στην οικογένεια που δημιουργεί την ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο, μια μετακόμιση στο εξωτερικό για σπουδές ή εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων το επόμενο διάστημα, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ίσως πάλι προχωρήσεις στην αγορά ενός νέου σπιτιού ή στην πώληση ενός ακινήτου. Από την άλλη, μπορεί η οικογένεια να αποτελέσει εστία έντασης και αναστάτωσης με ζητήματα που «σκάνε» και αφορούν μέλη της, όπως γονείς και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η σύγχυση και η «συναισθηματική υπερένταση» θα είναι εμφανείς αυτές τις μέρες λόγω και της συμμετοχής του Ποσειδώνα στην έκλειψη. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα την Παρασκευή αυξάνει τις ευθύνες στα εργασιακά, καθώς και το τρέξιμο στην καθημερινότητα, ωθώντας σε να υιοθετήσεις αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης του άγχους σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ