Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.12.2020

Τοξότη, δες μήπως καταφέρεις να κινηθείς σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, δεδομένων των δυνατοτήτων σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Jasmin Chew / Pexels

Τα Ζώδια της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Να προσέχεις αφηρημάδες, ανακρίβειες κι «αθώα» ψεματάκια γιατί δεν πηγαίνουν πολύ καλά σήμερα όλα αυτά.

Ταύρος
Σημασία δεν έχει μόνο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κάνεις κάτι, έχει κι αν όντως έχει επαφή με την πραγματικότητά σου, λάβε το υπόψη σου.

Δίδυμοι
Κυρίως συγκεντρώσου και λάβε υπόψη τα μηνύματα από τον γάμο και την καριέρα σου, επειδή είναι ακριβέστερα από αυτά που φαντάζεσαι μόνος σου.

Καρκίνος
Προσπάθησε να αποφύγεις τη φουλ σεναριολογία που δεν έχει καν αρχή, μέση και τέλος, αφού βλέπεις καθαρούτσικα προς τα πού πηγαίνει το παρακάτω.

Λέων
Δώσε τόσο όσο χρόνο σε σχέδια και θεωρίες, επειδή η στήριξη που έχεις (ή δεν έχεις), συναισθηματικά και οικονομικά, είναι συγκεκριμένη.

Παρθένος
Εκτός αν είσαι αφεντικό του εαυτού σου και σολάρεις, δεν ωφελεί να κουράζεσαι σεναριολογώντας για την καριέρα σου, οι συνεργασίες σου θέτουν το πλαίσιο.

Ζυγός
Θεμιτό να τα γράψεις όλα για να κάνεις αυτό που σου αρέσει, απλώς μέχρι του σημείου που εμπλέκεται η υγεία ή η δουλειά σου.

Σκορπιός
Κοίτα μήπως το συναισθηματικό δράμα που ζεις το ζεις μόνος σου, επειδή παιδιά και σύντροφος είναι μάλλον σαφείς ως προς το τι γίνεται.

Τοξότης
Δες μήπως καταφέρεις να κινηθείς σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, δεδομένων των δυνατοτήτων σου που τις γνωρίζεις.

Αιγόκερος
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά όσον αφορά στις μικροαγγαρείες και την υγεία σου σήμερα, δώσε την ανάλογη σημασία και προσοχή.

Υδροχόος
Κράτα υποσχέσεις σε σύντροφο, παιδιά και στον εαυτό σου σε επαφή με οικονομικές και συναισθηματικές δυνατότητες.

Ιχθύες
Αναλογίσου μήπως, λέμε τώρα, έχεις κάποιο σοβαρό μερίδιο στον χαμούλη που γίνεται στο σπίτι και το γραφείο και δεν είσαι τόσο αθώος όσο πίστευες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ