Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.11.2020

Υδροχόε, πάνω σε παλιές βάσεις δεν γίνεται να στηρίξεις καινούργιους στόχους

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τα Ζώδια της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Με μια προσέγγιση, αργά και σταθερά, ενδεχομένως να καταφέρεις να ξεκουραστείς χωρίς να προσβάλλεις ή να αδικήσεις κανέναν.

Ταύρος
Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις την στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου επειδή βλέπεις ότι υπάρχει κάποια καλύτερη προοπτική.

Δίδυμοι
Κράτα τα κανονίσματα και τις συναντήσεις σε αυτούς με τους οποίους δεν ζορίζεσαι, επειδή ζορισμένος είσαι ήδη, δεν χρειάζεται κι άλλο.

Καρκίνος
Μην χάνεις πολύ χρόνο να αποφασίσεις τι θα κάνεις, με ποιον και πότε και δεν ξέρω γω τι, κάνε ό,τι πιο εύκολο κι άμεσο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο.

Λέων
Η σταθερότητα είναι χρήσιμο και καλό πράγμα, όχι όμως όταν έχει απέναντί σου τοίχο. Εκεί είναι πιο έξυπνο να πας γύρω γύρω.

Παρθένος
Και για τα πιο ανώδυνα να πας σήμερα, δύσκολα θα αποφύγεις να μπεις σε πιο βαθιά νερά, οπότε διάλεξε τουλάχιστον με ποιόν θα το κάνεις.

Ζυγός
Ενδεχομένως να χρειάζεται να πάρεις ρεπό από τους άλλους και να περάσεις καλύτερα μόνος σου σήμερα, εάν βέβαια έχεις την δυνατότητα να το κάνεις.

Σκορπιός
Αν δεν καταλαβαίνει με τίποτα ο απέναντι, το να επιμένεις ελάχιστη χρησιμότητα έχει πέραν του να σε εξαντλεί. Δείξε λίγη ουσιαστική καλοσύνη στον εαυτό σου.

Τοξότης
Ξεκούραση χρειάζεται η μέρα και όχι ξεκούραση με την έννοια της «διασκέδασης» ή κάποιας ευχάριστης ασχολίας. Ξεκούραση με την έννοια της παύσης.

Αιγόκερος
Πας να προσεγγίσεις καινούργια πράγματα και άτομα με παλιούς τρόπους, όμως αυτό θα σε κουράσει και θα αναιρέσει αυτό που προσπαθείς να κάνεις.

Υδροχόος
Πάνω σε παλιές βάσεις δεν γίνεται να στηρίξεις καινούργιους στόχους και ισχύει ιδιαίτερα για τα πιστεύω, για το σπίτι σου, για την οικογένειά σου.

Ιχθύες
Αν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου στην φύση λιγάκι, έστω και χωρίς παρέα, θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο από τις ατελείωτες, αναμενόμενες συζητήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ