Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 26.10-1.11.2020

Σκορπιέ, σε φάση δύναμης-αδυναμίας μπαίνεις και χρειάζεται να φροντίσεις και τα δύο

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 759
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skorpios.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2020

Kριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Εξαιτίας καλών προθέσεων, ενδεχομένως να βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου
Με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό (28) και τον ζωδιακό σου άξονα χαλαρώνει κάπως η ενασχόληση με τη δουλειά και τη ρουτίνα σου, τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο. Παραμένουν ζητήματα προς συζήτηση, αλλά περισσότερο σε επίπεδο συνεννόησης με συνεργάτες, σύντροφο και γενικά τον απέναντι. Παράλληλα οι συναισθηματικές εξάρσεις στη σχέση με τον σύντροφο και τα παιδιά σου εξισορροπούνται κάπως από κοινωνικές δραστηριότητες και ίσως την προσπάθειά σου να μένεις στην επιφάνεια και να αγνοείς τι γίνεται από κάτω. Παραμένει δύσκολο να λειτουργήσει όπως θέλεις σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σου, όμως αξίζει να προσέξεις παραπάνω τις υπερβολικές παραχωρήσεις απέναντι σε ανωτέρους σου στη δουλειά ή σε οικονομικές συμφωνίες. Και στις δύο περιπτώσεις, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς μήπως δεν είναι και τόσο κακό να ανέβουν λιγάκι οι τόνοι, επειδή τις συμβατικές «ισορροπίες», από ό,τι φαίνεται, τις πληρώνεις πολύ ακριβά. Όσον αφορά στο συναισθηματικό κομμάτι, επειδή όλα εμφανίζονται ιδιαίτερα έντονα, έχε κατά νου πως η υπερβολή σπανίως βοηθάει.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Φαινομενικά «άκακες» επιλογές που όμως στην στήνουν στην επόμενη στροφή
Καθώς ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, και ο ανάδρομος Ερμής περνούν στον Ζυγό (28) «γειώνεται» επαρκώς το πάρε-δώσε με τον σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου, καθώς από το ερωτικό, το ευχάριστο, το δημιουργικό προκύπτουν πρακτικά ζητήματα στα οποία πιστεύεις πως χρειάζονται άμεσες αποφάσεις. Δεν είναι ακριβώς έτσι, απλώς επειδή δεν προτίθεσαι να ασχοληθείς με τα «χοντρά» του σπιτιού, της οικογένεια και του γραφείου, πιάνεις τα ψιλολοΐδια. Όπως και να έχει, να είσαι προσεκτικός ώστε να μην υποτιμήσεις τον κόπο και την προσπάθεια που εμπλέκεται σε φαινομενικά «άκακες» επιλογές, όπως και το πόσο περιοριστικές μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να έχεις υπόψη σου τυχόν συγγενικών θεμάτων ή αμετακίνητων πεποιθήσεων που μπορεί να εμπλέκονται, καθώς εύκολα γίνονται πρόβλημα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι αρκετά σαφές, όσο καλή κι αν φαίνεται μια επιλογή, κάνοντας τα ίδια είναι πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσεις, κάτι που το έχεις μεγάλη ανάγκη, έστω κι αν το κρύβεις κι από τον εαυτό σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Βαριά ρουτίνα που κινείται μεταξύ άκρων, με τόνους δημιουργικότητας κι έρωτα
Ο κυβερνήτης σου, ανάδρομος Ερμής, και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό (28) και συμβάλλουν στο να συντηρήσεις ένα μέτρο ενθουσιασμού και ικανοποίησης και ένα κομμάτι της προσοχής σου στα ερωτικά και τα προσωπικά σου, ενώ βασικά χώνεσαι σε δύσκολα θέματα ρουτίνας και δουλειάς. Στο κομμάτι των παιδιών και των προσωπικών σου, όσο πιο ελαφριά καρδιά κρατήσεις, τόσο το καλύτερο, από την άποψη πως δεν έχουν όσα λέγονται τεράστια βαρύτητα απαραίτητα, ούτε οδηγούν σε κάτι συγκεκριμένο ντε και καλά. Αν κρατήσεις τη διάθεση του «παιχνιδιού», χωρίς κακίες όμως, θα ανταποκριθείς πολύ καλύτερα στις περιστάσεις. Ίσως μάλιστα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις μέσα σου (και εξωτερικά) ορισμένα παλιά τραύματα, απωθημένα και παρεξηγήσεις, διευρύνοντας την οπτική σου, χωρίς παράλληλα να χάνεις την εστίασή σου. Στα οικογενειακά και σπιτικά ζητήματα, χρειάζεται προσοχή όπου εμπλέκονται χρήματα, οργανισμοί και τράπεζες, επειδή οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, χωρίς ωστόσο να σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις και πάρα πολλά μέσα από τα κλασσικά κανάλια. Κυνήγησε συμβιβασμούς και πρωτότυπες προσεγγίσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Γίνεσαι δύσκαμπτος και δυσαρεστείσαι εύκολα επειδή κολλάς στις προσδοκίες σου
Καθώς ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στο ζώδιο του Ζυγού (28) παραμένουν στην επικαιρότητα οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα ακινήτων, κυρίως εξαιτίας παραλείψεων, ασυμφωνιών και των διαφορετικών κινήτρων που έχει ο καθένας. Αν και η διάθεσή σου είναι να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και με τα προσωπικά σου με θετικό τρόπο, η μικρή ευελιξία σου, περιορίζει τις καταστάσεις που μπορείς όντως να «ευχαριστηθείς». Κάποια σχέδια για το μέλλον, κυρίως εξωεπαγγελματικά, και οι φιλίες σου βοηθούν να ελαφρύνει το κλίμα, χωρίς όμως να μπορείς να αποφύγεις τριβές. Έχει γίνει βαριά συναισθηματική επένδυση στα θέλω σου κι έτσι είναι εύκολο να γίνεις εγωιστάκος καθώς κρίνεις τις συμπεριφορές των άλλων βάσει αυτού και είναι πολύ ευκολότερο να απογοητευτείς ακόμη κι αν ο απέναντι κάνει φιλότιμη προσπάθεια, κυρίως ο σύντροφος ή στενός συνεργάτης. Αν και λέγεται ότι είμαστε το κέντρο του προσωπικού μας σύμπαντος, αυτές τις μέρες σε εξυπηρετεί να ξεχάσεις αυτή τη θεωρία, μήπως και μπορείς να βλέπεις τους άλλους.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κοινωνικοποίηση που δίνει διέξοδο για εσωτερικές ταραχές και δυσαρέσκειες
Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό (28) κρατούν ανοιχτή την πόρτα της κοινωνικής σου ζωής, των συναντήσεων και των επαφών, με την ευκαιρία να ρυθμίσεις καλύτερα τις ισορροπίες στις φιλίες σου, όπως και να επανεξετάσεις πρόγραμμα εξωεπαγγελματικών δραστηριοτήτων και σχεδίων. Δεν λείπουν τα ευτράπελα καθώς από τη μία φαίνεται να υπάρχει βιασύνη να γίνουν συγκεκριμένες συνεννοήσεις, από την άλλη είναι κάπως δύσκολο να επιτευχθούν. Χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός σε προτάσεις και συμφωνίες που αφορούν την καριέρα και τον γάμο σου και φαίνονται εξαιρετικές, εάν συμβαδίζουν με την άρνησή σου να κάνεις σοβαρές αλλαγές απέναντι στον σύντροφο ή τις συνεργασίες σου. Κοινώς ότι επιβεβαιώνει την άρνησή σου, δεν είναι καλό. Παράλληλα φρόντισε να αποφύγεις τις καταφάσεις από ευγένεια ή για να διατηρήσεις τα προσχήματα επειδή έχουν άμεσο αντίκτυπο στην δουλειά και την ρουτίνα σου, φορτίζοντας την περισσότερο, ενώ ήδη είσαι πιεσμένος. Αρκετή έξτρα προσοχή στην οδήγηση και τις μετακινήσεις, είναι καλή ιδέα αυτές τις μέρες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Σου έχεις τάξει, αλλά αναβάλλεις μόνος σου επειδή κάτι δεν σου κάνει πλέον
Ο κυβερνήτης σου, ανάδρομος Ερμής, και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό (28)  και συνεχίζεις να έχεις ένα καλούτσικο απόθεμα οικονομικής και χρηματικής ικανοποίησης που βοηθά να ανταπεξέρθεις στις έντονες και όχι απαραίτητα ομαλές επαφές των ημερών. Ειδικά στο πλαίσιο της καριέρας και του γάμου σου, είσαι σε μία παράδοξη «αναμονή», καθώς είναι σαν να σου έχεις τάξει περισσότερα, όμως εσύ ο ίδιος να δυσκολεύεσαι να συμφιλιώσεις τον εαυτό σου με τους στόχους σου. Δεν μπορούν να γίνουν και πολλά γι’ αυτό, πέρα από το να εξετάσεις αν αυτό το έξτρα σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο είναι όντως κάτι που θα σε ευχαριστούσε τώρα ή απλώς το προσδοκάς από συνήθεια. Για την ακρίβεια, αυτές τις μέρες είναι εύκολο να «εμπλουτιστείς» και αντί να το ευχαριστιέσαι, να αισθάνεσαι ένοχος, επειδή υποτίθεται πως κάνεις ωραία πράγματα, όμως εσύ τα αισθάνεσαι ως εγκλωβισμούς. Λοιπόν, αν κάτι δεν το ευχαριστιέσαι, δεν είναι ωραίο για σένα τώρα, ασχέτως τι λέει η θεωρία.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ