Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.10.2020

Τοξότη, έχε κατά νου ότι οι κουβέντες τις ημέρας είναι κυρίως θεωρητικές, όσος ενθουσιασμός και γενική συναίνεση κι αν υπάρχει.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Alexas Fotos / Pixabay

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Κράτη τα σχέδια με φίλους, για δραστηριότητες, στο βραχυπρόθεσμο και το εφικτό, δεν ωφελεί να στεναχωριέσαι για όσα δεν μπορείς να κάνεις.

Ταύρος
Είναι βέβαιο πως όταν κάνεις πράγματα με άλλους, δεν γίνεται να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Φυσιολογικό είναι όμως, δεν είναι συνομωσία εναντίον σου.

Δίδυμοι
Είναι αρκετά ενοχλητικό να βλέπεις άνοιγμα και βελτίωση σε πράγματα, αλλά να μην μπορείς να τα κάνεις τίποτα. Όσο μπορείς, απόλαυσε την ίδια τη βελτίωση.

Καρκίνος
Μέσα στην πολλή ανάλυση και το ξεψάχνισμα των σχέσεών σου κάπου ξεχνάς να νιώσεις. Χρειάζεται όμως, δεν γίνεται σχέση με λογιστικό φύλλο.

Λέων
Καλύτερα να παίξεις παρεϊστικα και ομαδικά αν όντως το αισθάνεσαι και είσαι ξεκούραστος, ειδάλλως θα έχεις την εντύπωση ότι τους κουβαλάς στη ράχη σου.

Παρθένος
Άφησε κάποιον «αέρα» και κάποια περιθώρια σ’ αυτά που περιμένεις από τις δουλειές και τις καθημερινές σου προσπάθειες, οικονομικά και συναισθηματικά.

Ζυγός
Ίσως να θέλεις πάρα πολύ να έρθει κι ο φίλος ή ο σύντροφός σου στην ίδια ωραία φάση με σένα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από σένα, οπότε απλά χαλάρωσε.

Σκορπιός
Δες φίλους σου αν θέλεις στο σπίτι, και μην ζοχαδιάζεσαι που διαταράσσεται το πρόγραμμά σου, χρειάζεται κι αυτή η διαταραχή.

Τοξότης
Έχε κατά νου ότι οι κουβέντες τις ημέρας είναι κυρίως θεωρητικές, όσος ενθουσιασμός και γενική συναίνεση κι αν υπάρχει.

Αιγόκερος
Δεκτό ότι θα 'θελες να απολαμβάνουν και οι δικοί σου αυτό που απολαμβάνεις εσύ, όμως επειδή δεν γίνεται με το ζόρι, καλύτερα μην προσπαθήσεις καν.

Υδροχόος
Ίσως να μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι καταλαβαίνεστε και συνεννοείστε σε παρέες και με τον σύντροφό σου, είναι δυσκολούτσική η επικοινωνία.

Ιχθύες
Προσπάθησε να μην γενικεύεις σε μεγέθη Τιτανικού και με φουλ κυνισμό το ότι πιθανώς δεν μπορείς να κάνεις/ έχεις κάτι που θέλεις. Δυσάρεστο ναι, τραγικό, όχι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ