Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020

Καρκίνε, εν μέσω διλημμάτων κι εντάσεων, αναλαμβάνεις δράση, μήπως και σου βγει το πλάνο

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 748
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 6-12 Ιουλίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Για αλλού ξεκινάς κι αλλού βρίσκεσαι στη δουλειά και τα προσωπικά σου
Όλα από αλλού και με διαφορετικές προθέσεις φαίνεται να ξεκινούν στην αρχή της εβδομάδας κι αλλού να καταλήγουν με μία αίσθηση «ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω». Ιδιαίτερα αισθητό το εφέ που πηγαίνεις να ανοίξεις καινούρια πάρε-δώσε, προσωπικά ή επαγγελματικά, με την ευχαρίστηση και την προσμονή που αυτό συνεπάγεται για σένα. Ωστόσο, ξαναβρίσκεσαι να ασχολείσαι με λίγο-πολύ γνωστές καταστάσεις και ιδέες και από το καινούργιο καταλήγεις στο μήπως γίνεται να αλλάξει κάτι για να λειτουργήσουν τα πράγματα ή από πού γίνεται να κόψεις δρόμο για να φτάσεις μια ώρα αρχύτερα εκεί που θέλεις. Πρακτικά, αυτό συμβαίνει εξαιτίας διευκολύνσεων/δυσχερειών όσον αφορά τις οικονομικές σου σχέσεις. Διευκολύνσεων γιατί σου είναι γνωστοί οι κανόνες με τους οποίους παίζεις. Δυσχερειών επειδή το μπλέξιμο είναι μεγάλο και σε βάζει σε ηθικά και άλλα διλήμματα. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία (12) θα δείξει με μεγαλύτερη σαφήνεια πού υπάρχει σημείο επαφής με τους άλλους και πού είσαι μόνος σου. Μπορείς να το αξιοποιήσεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Η καθημερινότητά σου γεμίζει αθώα «φυτίλια» που σβήνεις τείνοντας «στα γνωστά»
Οι πιο αθώες, καθημερινές συζητήσεις και συναντήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν μέσα σου έναν στρόβιλο ανικανοποίητων επιθυμιών, πιθανώς συν κάποια νεύρα, ανυπομονησία και θυμό με διάφορες καταστάσεις της ζωής σου που δεν συμμορφώνονται με την ιδέα που έχεις για αυτές. Σε κάποια σίγουρα έχεις δίκιο, αλλά δεν θα ’ναι ούτε χρήσιμο, ούτε αποτελεσματικό να προσπαθήσεις να κάνεις σε ένα σύντομο  χρονικό διάστημα όσα δεν έγιναν την προηγούμενη διετία. Ούτε μέσα από ξεσάλωμα ούτε μέσα από τον συντηρητισμό θα μπορέσεις να διευθετήσεις όσα θέλεις, αν και το πιθανότερο είναι πως θα προσπαθήσεις επειδή και μόνο το να κάνεις «κάτι» σου δίνει την αίσθηση ελέγχου και ανανέωσης. Με τον Ερμή σε ευθεία πορεία (12) ξεχωρίζεις πιο εύκολα τις γνωριμίες, ιδέες και μετακινήσεις-εκδρομές που έχουν την ποιότητα που επιθυμείς χωρίς πολλές αναλύσεις. Έτσι βοηθιέσαι να δεις τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά στο χρήμα, τα ερωτικά, τη διασκέδαση και τα παιδιά σου, με κριτήρια που δεν περιορίζονται στο «κέρδος», κυριολεκτικό ή μεταφορικό.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τρέχεις να φύγεις για αλλού και άλλα, όμως κάπως απρόσεκτα και ανέτοιμα
Μοιάζεις έτοιμος για όλα κι ακόμη πιο έτοιμος να ξεκινήσεις για παντού στην αρχή της εβδομάδας. Τα «όλα» είναι μάλλον ανεξάρτητα από την καριέρα και τις υποχρεώσεις σου και το «παντού» μάλλον εκεί που δεν έχεις πάει, αλλά ονειρεύεσαι να πας. Χρειάζεται να οργανωθείς λιγάκι και αρκετά λεπτομερώς για να μην είσαι σαν τον τύπο που φεύγει από το σπίτι και κάνει χίλιες διαδρομές γιατί κάτι ξέχασε, κάτι θυμήθηκε, κάτι δεν γινόταν πρακτικά. Τα σοβαρά της ερωτικής και οικονομικής σου ζωής παραμένουν και το να τα βάλεις σε παρένθεση και να την κάνεις είναι κακή ιδέα για την τσέπη και το κρεβάτι σου εξίσου, έστω κι αν είσαι πολύ έτοιμος για οποιοδήποτε πασάλειμμα θα σου επιτρέψει να την κάνεις. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ορθόδρομος στον Καρκίνο (12) σε βοηθά να βγάλεις άκρη με τις οικονομικές σου δυνατότητες, στο σπίτι και το γραφείο, όπως και να ξεπεράσεις κάποια διλήμματα για τις οικονομικές και ερωτικές σου σχέσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Εν μέσω διλημμάτων κι εντάσεων, αναλαμβάνεις δράση, μήπως και σου βγει το πλάνο
Στην αρχή της εβδομάδας βρίσκεσαι κατά κάποιον τρόπο μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης ή στη μέση κάποιων εντάσεων στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, οι οποίες σε αναγκάζουν να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να μην χαθεί τελείως η μπάλα στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Δεν σου καλοκάθεται γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν υπάρχει ο χρόνος για να αξιολογήσεις, να σχεδιάσεις και να αποφασίσεις όπως θα ήθελες. Να έχεις τον νου σου επειδή στη φούρια σου είναι πολύ πιθανό να διαφύγουν από την προσοχή σου σημαντικά πρακτικά θέματα, ενώ ίσως να έχεις να αντιμετωπίσεις και μια λιγότερο-από-ιδανική στάση του συντρόφου, των συνεργατών και της οικογένειάς σου. Σε κάθε περίπτωση ο Ερμής σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου (12) σε βοηθά να βρίσκεις ευκολότερα μια ισορροπία ανάμεσα σε όλα όσα θα ήθελες να πεις κι αυτά που θα είναι όντως βοηθητικό και χρήσιμο να ειπωθούν. Παράλληλα μπαίνουν στην τελική ευθεία σχέδια για ταξίδια και συμφωνίες, με κάποιες αλλαγές από το αρχικό πλάνο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δεσμεύεσαι από θέματα ρουτίνας και υγείας, ενώ βλέπεις πού οδηγούν δεύτερες ευκαιρίες
Να ’σαι κάπως προετοιμασμένος πως αυτά που ξεκινάς, από εκδρομές μέχρι μαθήματα και γνωριμίες, ενώ είναι πολύ ωραία κι ευχάριστα στη θεωρία, στην πράξη το πιθανότερο είναι να έχουν το μπέρδεμά τους και την πρακτική τους δυσκολία. Δεν σου είναι κάτι άγνωστο αλλά αντίθετα, επειδή σου είναι πάρα πολύ γνωστό, χρειάζεται να αντισταθείς στην επιθυμία να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις. Εκτός βέβαια αν αυτό είναι το σχέδιό σου και κάτι που έχεις όντως και ψύχραιμα αποφασίσει και σχεδιάσει. Κάποιο μικρό άγχος ή και καθυστέρηση υπάρχει σε σχέση με χρήματα που είτε είναι αποζημιώσεις, είτε σου έχουν υποσχεθεί ως στήριξη και δεν τα βλέπεις να έρχονται. Το θέμα της υγείας σου οφείλει να είναι με μεγάλη φροντίδα στο νου σου, ακόμη κι αν αισθάνεσαι πολύ καλύτερα από ό,τι τον υπόλοιπο χρόνο. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στον Καρκίνο (12) επιβεβαιώνει υποψίες για το ποιόν φιλιών και σχεδίων, ενώ δείχνει πού οδηγούν δεύτερες ευκαιρίες που μπορεί να δόθηκαν.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ανικανοποίητος μέσα σε ωραία πράγματα και με διλήμματα που δεν θέλεις ν’ ακουμπήσεις
Με έντονη την αίσθηση του ανικανοποίητου ξεκινάει η εβδομάδα σου καθώς αναζητάς να ικανοποιήσεις κάποιες ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές επιθυμίες και ανεξαιρέτως βρίσκεσαι αντιμέτωπος με συμφωνίες, καταστάσεις, ρυθμίσεις και σχέδια που φαντάζουν ιδανικά και θα ’πρεπε να είναι απολύτως ικανοποιητικά, όμως δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που θα ήθελες μέσα σου. Έτσι έχεις αμφιβολίες και πολλή συζήτηση αναλώνεται με φίλους και συνεργάτες για το ποιος είναι τελικά ο σωστός για σένα στόχος, προσωπικά κι επαγγελματικά. Καθώς για να βγει άκρη χρειάζεται μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία και ρύθμιση του τρόπου σκέψης σου για την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, όλα αυτά είναι κάπως ευχάριστα και κάπως μάταια ταυτόχρονα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου (12) τείνει χείρα βοηθείας, αφού είναι ευκολότερο να καταλάβεις τι θέλεις εσύ σε διακοπές, σχέδια και μέλλον και να δεις μια μέση οδό ανάμεσα σε ευθύνες, υποχρεώσεις και τον εαυτό σου, όπως και να αντιληφθείς τι είναι επανάληψη ακόμη κι αν φαίνεται καινούργιο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Διακρίνοντας πολλά που πρέπει να γίνουν και ελάχιστη διάθεση βοήθειας από έξω
Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει να αναζητάς συμπαράσταση ή έστω κάποια δυναμική ανταπόκριση από τους γύρω σου. Η τελευταία υπάρχει, όμως μάλλον είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που προτιμούσες ή με κάποιον τρόπο άσχετη με την πραγματικότητα ως έχει. Στο σπίτι και στο γραφείο τα πράγματα κινούνται σε ρυθμούς καλοκαιρινής τηλεόρασης, με επαναλήψεις και γνωστά θέματα επικοινωνίας, χρημάτων, σπιτιού, του πού πηγαίνει ποιος κοκ. Ο δικός σου προβληματισμός έγκειται κυρίως στο πως θα ξελασκάρεις για να κάνεις τίποτα διαφορετικό με τα πολλά που πρέπει να γίνουν. Σε δεύτερη φάση με διλήμματα ανάμεσα σε συναισθηματισμό, ενοχές και αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως καλύτερο επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία (12) απαλύνει κάπως τις αντιθέσεις και ίσως κάνει ευκολότερο τον συμβιβασμό ανάμεσα στα δύο άκρα των όσων σε φορτώνουν κι όσων σε ωθούν παρακάτω. Χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην κλίνεις ξανά στο να ικανοποιήσεις τους άλλους, καπακώνοντας τα δικά σου. Ο πειραματισμός της τελευταίας περιόδου λογικά θα βοηθήσει.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Διάθεση για νέα δραστηριότητα σε αντίθεση με προϋπάρχουσες καταστάσεις
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με έντονη πολυασχολία και διάθεση να κάνεις τομές στη ρουτίνα, την καθημερινή σου δουλειά και τον τρόπο που φροντίζεις τον εαυτό σου. Καλά και άγια όλα αυτά, ωστόσο αν θέλεις να πετύχεις έστω στο μισό χρειάζεσαι πολύ πολύ καλό πρόγραμμα, επειδή θέλεις έντονα να μπεις σε συνήθειες, τεμπελιές, απολαύσεις και όσα σχετίζεις με το καλοκαίρι σε επίπεδο προσωπικό, εκδρομών, διακοπών. Έτσι δεν είναι τόσο απλά όσα προσπαθείς να οργανώσεις σε πρακτικότερο επίπεδο. Παράλληλα, κάποια σκαμπανεβάσματα και διλήμματα παραμένουν στην ερωτική σου ζωή κι έτσι δεν ξέρεις αν βαδίζεις μόνος ή μαζί με τον άλλο. Παρόμοια και στις οικονομικές σου συμφωνίες. Με τον Ερμή σε ευθεία πορεία (12) η οπτική σου απέναντι στις κουβέντες, επαφές, εξορμήσεις και σ’ όσα θέλεις να κάνεις μεταβάλλεται, με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο να αντιληφθείς πού δεν βρίσκεις σημείο επαφής λόγων των υπαρχόντων κωλυμάτων, ερωτικά ή οικονομικά και ποιος είναι ένα καλύτερος τρόπος να τοποθετηθείς.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Αποφασίζεις να είσαι και να περάσεις καλά κι ίσως υποτιμάς τη σημασία εξελίξεων
Αποφασισμένος να περάσεις καλά ξεκινάς την εβδομάδα σου με κάπως άγριες διαθέσεις, είτε να ερωτοτροπήσεις, είτε να διασκεδάσεις, είτε να κάνεις κάτι δημιουργικό, είτε γενικώς να κυνηγήσεις ό,τι σε κάνει χαρούμενο. Πολύ ωραίο είναι αυτό, χρειάζεται όμως να μπει οπωσδήποτε σε ένα πλαίσιο του «γιατί» και «πώς» για να μη σε οδηγήσει σε σπατάλη ή στο να ξανανοίξεις δύσκολες για σένα ιστορίες, ψυχολογικά και σωματικά, παραβλέποντας τη δυσκολία τους επειδή απλώς βολεύουν και αισθάνεσαι πως «το ’χεις». Ίσως και να το έχεις για λίγο. Από εκεί και πέρα άνοιξε διάλογο με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου, επειδή αν δεν γνωρίζουν, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δεχτείς αυτό που σου είναι αναγκαίο πρακτικά για να θέλεις να συνεχίσεις στη σχέση. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία (12) δρομολογεί τέτοιου είδους σύνθετες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και ίσως σε βοηθά να έχεις κάποιες διαβεβαιώσεις πως οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις δεν έρχονται σε σύγκρουση με τους στόχους σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δεν βρίσκεις ησυχία στο σπίτι και μέσα σου και θέλεις να τα ξεσηκώσεις όλα
Μάλλον θέλεις να ξεσηκώσεις το σπίτι, τον επαγγελματικό σου χώρο και να την κάνεις στην αρχή της εβδομάδας, καθώς το κλίμα δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ’λεγε κανείς ανακουφιστικό. Από μετακόμιση, μέχρι ταξίδι, ανακαίνιση και την τάση να αρπαχτείς με τους δικούς σου, εάν τ’ αποφασίσεις καλό είναι να γνωρίζεις γιατί και πώς. Προσπάθησε να μην αντιδράς απλά. Να είσαι αρκετά επιφυλακτικός, έως και καχύποπτος όσον αφορά οτιδήποτε εμφανίζεται από τα παλιά ή από τα σκοτάδια, σε φιλία, σχέδιο, ομαδικό πρότζεκτ, σχέδιο διακοπών κοκ. Το πιθανότερο είναι πως θα σου βγάλει το λάδι, ακόμη κι αν πλασάρεται ως κάτι πολύ καλό για σένα. Γενικά, μην μπαίνεις οικειοθελώς σε θολά νερά, ακόμη κι αν δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στον Καρκίνο (12) και τον ζωδιακό σου άξονα, αποσαφηνίζει τις δυναμικές στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις, ειδικά τις πρακτικές πτυχές που αφορούν συγγενείς, τα σχέδια για παρακάτω, οτιδήποτε έχει νομικές διαστάσεις κι αφορά τη δουλειά σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κουρασμένος από δουλειά και ρουτίνα και υπερπρόθυμος να την κάνεις για οπουδήποτε
Σου είναι κάπως δύσκολο να καθίσεις σε ένα μέρος και να περιοριστείς σε αυτά που κάνεις, αυτούς που ξέρεις και γενικά βρίσκεις πως ο κύκλος σου, ατόμων και δραστηριοτήτων, χρειάζεται επειγόντως διεύρυνση. Υπάρχουν βέβαια και οι αντίστοιχες προσκλήσεις κι ευκαιρίες που σε στρέφουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ούτε επαγγελματικά, ούτε προσωπικά ωφελούν ιδιαίτερα οι ανοργάνωτες και παρορμητικές κινήσεις εκτός αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τύπου πυροτέχνημα. Κατά τα άλλα καλό θα ’ναι να μην υποτιμήσεις όσα συμβαίνουν στην καριέρα σου, έστω κι αν οι διακοπές ή τα σχέδιά σου λειτουργούν καθησυχαστικά. Επίσης καλό είναι να μη θεωρήσεις φυσιολογικό και δεδομένο το να μη βρίσκεις κατανόηση από συνεργάτες ή σύντροφο στην καθημερινότητά σου. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία (12) σου επιτρέπει να βρεις καλύτερες ισορροπίες ανάμεσα στα προς το ζην κι αυτά που απολαμβάνεις, όπως και στις πιο σοβαρές και πιο ανάλαφρες πτυχές των σχέσεών σου, αφού το τελευταίο διάστημα έχεις κινηθεί στα άκρα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Σε γενναιόδωρη φάση συναισθηματικά και πρακτικά, που έχει και τα ωραία της
Το καταναλωτικό σου ένστικτο συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο στην αρχή της εβδομάδας, είτε πρόκειται για πράγματα, είτε για την ικανοποίηση της επιθυμίας σου για σεξ και συναισθηματική ασφάλεια. Καθώς υπάρχουν όλες οι συνηθισμένες ευκαιρίες να βγεις με φίλους, για ομαδικές δραστηριότητες, για να κινηθείς με τους συγγενείς σου κοκ, καλό θα είναι να είσαι σε θέση να διακρίνεις ανάμεσα στην επένδυση που κάνεις εσύ σε όλα αυτά και πιθανώς στην ικανοποίηση που παίρνεις έτσι, και στο κατά πόσο οι άλλοι κινούνται με παρόμοιο ή διαφορετικό τρόπο. Αν και το να κοιτάζεις πρακτικά ό,τι έχει να κάνει με προσωπικές σχέσεις φαίνεται κάπως ξενέρωτο, καλό είναι να γνωρίζεις τι σου γίνεται κυρίως για να μη βρεθείς να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία (12) βοηθά επικοινωνιακά με τα παιδιά, στα ερωτικά σου και στα δημιουργικά σου πρότζεκτ. Θέλει λίγη προσοχή επειδή προκειμένου να ζήσεις αυτές τις σχέσεις ίσως απλά βρεθείς να προσαρμόζεσαι σε όσα περιμένουν από σένα.  

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ