Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 29.06-05.07.2020

Ταύρε, έχεις μια εσωτερική ένταση και την εντύπωση ότι ξαναπαίζεις την ίδια πίστα στη ζωή σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 747
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Σκίζεσαι για να ευχαριστήσεις τους γύρω προσπαθώντας να πάρεις κάτι πίσω κι εσύ
Στην αρχή της εβδομάδας μπαίνεις σε μια διάθεση τύπου «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ειδικά αφού γίνεται αρκετά εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου πως οτιδήποτε επιθυμείς είναι ένας αξιόλογος σκοπός. Προσπάθησε να αποφύγεις την κατάχρηση της γοητείας ή του δυναμισμού σου για να επιτύχεις πράγματα στην καριέρα σου. Αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει θα εμφανιστούν ούτως ή άλλως. Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερο (2) είναι εύκολο να φορτωθείς όσο περισσότερα μπορείς για να εξυπηρετήσεις τους άλλους αλλά ουσιαστικά με άλλο, προσωπικό κίνητρο. Καλό θα ’ναι να μην αναλάβεις εκ νέου υποχρεώσεις κι ευθύνες μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) κάνει δύσκολο να αρνηθείς χατίρια και ίσως σε παρασύρει σε υπερδραστηριότητα στο σπίτι και τη δουλειά προκειμένου να ικανοποιήσεις σύντροφο, παιδιά, τη δημιουργικότητά σου. Λίγη προσπάθεια να εντοπίσεις τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κάνεις το καθετί θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτά που έχουν πραγματική σημασία και μπορούν να δώσουν χαρά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Εσωτερική ένταση και η εντύπωση ότι ξαναπαίζεις την ίδια πίστα στη ζωή σου
Η διαχείριση της διάθεσής σου είναι μια πρόκληση από μόνη της αυτές τις μέρες. Αυτό ίσως συμβαίνει για ψυχολογικούς λόγους καθώς φτάνεις στα όρια της υπομονής σου με κάποια γνωστά μοτίβα που σε επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως πάλι συμβαίνει επειδή αισθάνεσαι μεγαλύτερη σωματική ένταση και δυσκολεύεσαι να ηρεμήσεις ή να κοιμηθείς καλά. Στις ερωτικές σου σχέσεις και στις οικονομικές σου συνεργασίες και συμφωνίες, έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι στάσιμα, έστω κι αν φαίνεται να υπάρχει πρόοδος, ίσως κι εντυπωσιακή. Η αίσθησή σου είναι σωστή. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (2) επιβεβαιώνει την τάση αυτή καθώς φαίνεται να ξαναβρίσκεσαι σε γνώριμα μέρη, κουβέντες και δραστηριότητες, τα οποία όμως παρουσιάζονται ως καινούργια. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις μάλλον τον τρόπο και την ποιότητα επικοινωνίας και επαφής, έστω κι αν τα άτομα και οι συνθήκες παραμένουν ίδια. Έτσι βρίσκεις στήριγμα μέσα σου, όπως και στην οικογένειά σου, χωρίς απλά να συμμορφώνεσαι ή να επιβάλλεσαι.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θέλεις μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης και οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Η προσοχή σου μετατοπίζεται σταθερά από τις κοινωνικές κι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο, με τους φίλους σου, όπως και στα σχέδιά σου. Οι ισορροπίες με σύντροφο, συνεργάτες, όπως και οι συμφωνίες στο πλαίσιο των οποίων κινείσαι, ιδιαίτερα οικονομικά, χρειάζονται μεγάλη προσοχή αφού εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη δική σου συνέπεια και σταθερότητα και τις επιλογές που είναι καλύτερες για όλους. Ωστόσο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερο (2) η τάση είναι να βάλεις τα πράγματα σε κουτάκια και ζυγαριές, αποκλείοντας μάλλον παρά συμπεριλαμβάνοντας, καθώς αυτό φαίνεται πιο κερδοφόρο από κάθε άποψη. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις την ποιότητα των καθημερινών σου επαφών και επικοινωνίας. Το γεγονός πως υπάρχουν, δίνει μια σιγουριά σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, όμως ίσως όχι με τον τρόπο που θα ήθελες. Ίσως είναι χρήσιμο να συγκρίνεις από πού ξεκίνησες και πού είσαι για να μπορέσεις να ξεφορτωθείς ορισμένες περιοριστικές φοβίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ενοχλείσαι εύκολα από τους άλλους κι απ’ τον εαυτό σου, όμως μη βιάζεσαι να αντιδράσεις
Φρόντισε να χρησιμοποιείς την κοινή σου λογική για να καταλαβαίνεις με τι από όσα συμβαίνουν στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις αξίζει να ασχοληθείς. Είναι εύκολο να ενοχληθείς από το παραμικρό τόσο στη δουλειά, όσο και στα ερωτικά σου και τη σχέση με τα παιδιά σου, ακόμη κι αν οι άλλοι δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο και τον ζωδιακό σου άξονα (2) σε σπρώχνει να προσπαθήσεις παραπάνω από όσο ίσως χρειάζεται και πιθανώς για να διατηρήσεις συνθήκες που δεν είναι της αρεσκείας σου, από συνήθεια. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (5) σε βοηθάει να δεις καλύτερα τη συμβολή σου στις σχέσεις σου, τα στοιχεία σου που σε βάζουν κατά κάποιο τρόπο στην άκρη, όπως και όσα σε κάνουν επιθυμητό και αξιόλογο. Αυτά δεν είναι άσπρο-μαύρο, όμως δεν είναι και τόσο μπερδεμένα όσο νομίζεις. Αξίζει να δεις πώς μπορείς να τα συνδυάσεις καλύτερα στο μέλλον.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Απαιτητική εβδομάδα που κάνει δύσκολο να αποφύγεις κούραση και βαριά διάθεση
Έχει τη δυσκολία της η εβδομάδα καθώς χρειάζεται να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού, της οικογένειας ή των παιδιών σου, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Από την άλλη, είτε είναι ζητήματα που αφορούν την υγεία είτε πρακτικές διαδικασίες, δεν σε πιάνουν προ εκπλήξεως, το αντίθετο. Αυτό εντείνει την επιθυμία σου για διακοπές, όπως και για να κάνεις κάτι διαφορετικό καθώς οι συνθήκες είναι απαιτητικές, η κούρασή σου αρκετή και αισθάνεσαι πως σου λείπει η υποστήριξη. Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερο (2) πιέζεσαι να ξαναμπείς σε καλούπια, ευθύνες και προσπάθειες που είχες αφήσει. Καλό είναι να έχεις κατά νου κατά πόσο ωθείσαι όντως από την ανάγκη ή από τον φόβο ν’ αποφύγεις κάτι που ουσιαστικά συμβαίνει ήδη. Η έκλειψη Σελήνης (5) στον Καρκίνο εστιάζει μάλλον στο δύσκολο και το αρνητικό της ζωής σου και του εαυτού σου παρά το αντίθετο. Έχε στον νου σου μήπως βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια άλλων και τελικά αυτό είναι το πρόβλημα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Περίεργη αίσθηση ακόμη και στα πολύ ευχάριστα, όμως δυσκολεύεσαι να αναθεωρήσεις
Γνωριμίες, προτάσεις, συνεννοήσεις με την οικογένειά σου, επαφές και εκδρομές που φαίνονταν μόνο θετικά, χαρούμενα και δημιουργικά έχουν αρχίσει να σου δίνουν την αίσθηση μιας επανάληψης ή την αίσθηση ότι δεν βλέπεις ολόκληρη την ιστορία. Δίκιο έχεις, όμως με λίγη επιφύλαξη, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περίοδο, αρκεί να μην προσανατολιστείς στο να «αρμέξεις» καθεμία από αυτές τις καταστάσεις μέχρι εκεί που πραγματικά δεν πάει. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (2) ίσως διευκολύνει το να κάνεις ακριβώς αυτό, δηλαδή να προσπαθήσεις για υπερβολικά συγκεκριμένα αποτελέσματα εκεί που είναι μάλλον απίθανα. Η έκλειψη Σελήνης (5) στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές στις φιλίες, τις ελεύθερες ασχολίες σου και σε καθετί που σχεδιάζεις, αρκεί να λάβεις υπόψη σου όλες τις φορές που απέτυχες κι όσα σου έμαθαν αυτές. Χρειάζεται κάποια ευελιξία από μέρους σου, αντί να προσκολλάσαι πεισματικά στις επιλογές σου και να πιστεύεις ότι με αρκετή (άπειρη) προσπάθεια θα λειτουργήσουν.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ανακύκλωση θεμάτων στο σπίτι, ευκαιρίες και αμφιβολίες στην καριέρα σου
Στην αρχή της εβδομάδας πιέζεσαι αρκετά στο σπίτι και τον οικογενειακό σου χώρο καθώς καλείσαι να ξαναπιάσεις γνωστές οικονομικές υποθέσεις, ενώ φαίνεται να υπάρχει μικρή ή και καθόλου πρόοδος σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία ειδικά με συναισθηματική διάσταση. Δεν σου είναι κάτι άγνωστο όμως γίνεται ακόμη πιο σαφές ότι ακόμη κι αν τα πράγματα είναι σε κάποιου είδους ισορροπία, δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτή. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (2) εντείνει την παραπάνω αίσθηση καθώς τα πολλά που αναλαμβάνεις και χρεώνεσαι για το σπίτι και την οικογένεια σε βαραίνουν κάπως δυσανάλογα, ακόμη κι αν είσαι βέβαιος πως κάνεις το σωστό. Με την έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) η προσοχή σου στρέφεται στην καριέρα και τους στόχους σου, καθώς γίνεται σαφές τι χρειάζεται για να φτιάξεις καλύτερη κατάσταση. Ενδεχομένως να δυσκολεύεσαι να βρεις την αυτοπεποίθηση για να λειτουργήσεις βάσει των σχεδίων σου λόγω ατελειών. Αυτές όμως αποτελούν έναυσμα για να διορθώσεις πορεία, όχι για να δεχτείς ό,τι σου σερβίρουν.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτοπεριορίζεσαι επικοινωνιακά λόγω συνήθειας
Στην αρχή της εβδομάδας αντιλαμβάνεσαι αρκετά καθαρά πως το να κινείσαι αποκλειστικά μέσα στη ζώνη ασφαλείας σου στις επαφές σου σε κρατάει πίσω, έστω κι αν σου παρέχει μια αίσθηση οικονομικής και συναισθηματικής σιγουριάς. Πιθανόν να αντιληφθείς ότι κάποιες σχέσεις σου ή μοντέλα επικοινωνίας, αν και βολικά, ματαιώνουν ή καθυστερούν λύσεις ή και ολοκληρώσεις και τέλη που χρειάζονται για να προχωρήσεις. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (5) εντείνει την τάση σου να περιοριστείς επικοινωνιακά ή να χρεωθείς ολόκληρη την ευθύνη για διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, ακόμη κι εξόδους. Έτσι μπορεί να ελέγχεις καλύτερα την ποιότητα, όμως παράλληλα περιορίζεις τον κύκλο και τις επαφές σου. Η έκλειψη Σελήνης (5) παρουσιάζει δυνατότητες για ανανέωση, αυτοβελτίωση, διεύρυνση προσωπική κι επαγγελματική, όπως και για να εξυγιάνεις τη σχέση με τους συγγενείς σου. Αρκεί να είσαι πρόθυμος να αποφύγεις τον υπερσυναισθηματισμό και την αντιδραστικότητα. Μια καινούρια οπτική γωνία μπορεί να ωφελήσει και τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κάπως ανήσυχος για τα οικονομικά και τα ερωτικά σου, έστω κι αν σου βγαίνει το στοίχημα
Στην αρχή της εβδομάδας τα πράγματα στην τσέπη και το κρεβάτι σου κινούνται λίγο πολύ βάσει των προσδοκιών σου, από την άποψη ότι ξέρεις τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και τοποθετείσαι, όπως συνήθως κι αυτό λειτουργεί. Απόλαυσε το θετικό, όμως λάβε υπόψη σου πολύ σοβαρά οποιαδήποτε υποψία σου ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά επειδή, σε δεύτερο χρόνο, όντως οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερο (5) οι άμυνές σου σε ό,τι αφορά την οικονομική και συναισθηματική σου συμπεριφορά είναι στα πάνω τους. Προσπάθησε να μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου αγνοώντας τι συμβαίνει στο παρόν για χάρη του τι θα μπορούσε να συμβεί. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) ρίχνει φως στο βαθύτερο κομμάτι των ερωτικών σου σχέσεων, όπως και στις οικονομικές σου συμφωνίες. Είναι ευκολότερο να δεις καθαρά πού σε οδηγούν οι προσπάθειες σου να βελτιωθείς και να ανανεωθείς προσωπικά κι επαγγελματικά, τονίζοντας πως δεν γίνεται να το αντιμετωπίσεις επιφανειακά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δυσκολεύεσαι να αφήσεις αυτά που σε δυσκολεύουν και κάνεις ακόμη μια απόπειρα
Στην αρχή της εβδομάδας σε πιάνει μια αρκετά έντονη νοσταλγία ή ξεροκεφαλιά και θέλεις να βρεθείς ξανά χωμένος ως τον λαιμό σε ασχολίες, φιλίες και σχέδια που διέγραψες ως «όχι κι ό,τι καλύτερο», επειδή έχεις την ευκαιρία κι ίσως επειδή πρόσκαιρα ξεχνάς την ταλαιπωρία που σου έχουν προξενήσει. Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, ανάδρομος στο ζώδιό σου (2) επιβεβαιώνει αυτή την τάση να πας οικειοθελώς να παιδευτείς στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, ειδικά όπου αισθάνεσαι ότι έχεις ευθύνη για όλα, δηλαδή παντού και πάντα. Μαζί με την πρόσκαιρη ικανοποίηση πως έχεις τον έλεγχο της κατάστασης όμως έρχεται η κούραση, η δυσφορία, ίσως και η σωματική δυσχέρεια. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο και τον ζωδιακό σου άξονα (5) σου δείχνει αρκετά καθαρά τις δυναμικές στις σχέσεις και τις συμφωνίες σου. Συγκεκριμένα το πόσο καλά ή όχι λειτουργούν οι προσπάθειές σου να διασφαλίσεις οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Θα επωφεληθείς από την κουβέντα για το επόμενο βήμα πρακτικά, χωρίς κλισέ ή μαλώματα όμως.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Καθυστερούν ολοκληρώσεις, καταλήξεις και λύσεις, σε κάποιες περιπτώσεις ανακουφιστικά
Στην αρχή της εβδομάδας βρίσκεσαι τρόπον τινά προ εκπλήξεως καθώς βλέπεις να καθυστερεί και να αναβάλλεται η ολοκλήρωση κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων. Ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται και τι φταίει, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι δεν εξαρτάται καθόλου από σένα. Ενδεχομένως η καθυστέρηση ή και η παύση να είναι μέχρι κι ευπρόσδεκτη, αλλά καλό θα ’ναι να μη χαλαρώσεις τελείως επειδή επίκειται και τρίτη πράξη. Το νου σου για θέματα υγείας που επίσης δείχνουν σημεία ύφεση ή βελτίωσης, καλό είναι να συνεχίσεις τις ορθές πρακτικές. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (5) τονίζει τέτοιες ευαισθησίες σωματικές και ψυχολογικές και ως ένα βαθμό σε κάνει να αμφισβητείς όποια πρόοδο έχει γίνει. Απόφυγε αυτό το άκρο. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) σε εστιάζει σε τέτοια θέματα ρουτίνας, υγείας, πρακτικά με αφορμή τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Βγες από τον αυτοματισμό και κουβέντιασε ιδέες για το πώς μπορεί να συμβαδίσει καλύτερα το επιφανειακό με το πιο σοβαρό κομμάτι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δίνεις ευκαιρίες κι εκτιμάς περισσότερο την ανάγκη για απλότητα στα ερωτικά σου
Είσαι έτοιμος να δώσεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε ασχολίες, μέρη, ιδέες κι άτομα που θεωρούσες ότι δεν έχουν θέση στο μέλλον και τα σχέδιά σου, στην αρχή της εβδομάδας. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι ότι οι στόχοι σας συναντιούνται κι αυτό να βοηθά να υπάρξουν καλύτερες ισορροπίες. Έχε το νου σου να κρατήσεις τα ευχάριστα και θετικά, να θυμάσαι όμως πως ισχύουν κι όσα έχουν προηγηθεί. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερο (2) θα βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση αφού θα εγγυηθεί πως η κατάχρηση της υπομονής, της καλή σου διάθεσης, ακόμη και το οικειοθελές θόλωμα των νερών, θα είναι αρκετά κουραστικό ώστε να συνεχιστεί για πολύ. Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (5) είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απλοποιήσεις διαδικασίες στα ερωτικά σου, τη σχέση με τα παιδιά σου και στη δημιουργική σου ζωή. Φαίνεται πιο ξεκάθαρα το τι έχεις ανάγκη στην καθημερινότητά σου, πέρα από το κλισέ και τη φαντασίωση και είναι ευκαιρία να κουβεντιάσεις διαφορετικά για σπίτι, οικογένεια και σχέση.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ