Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας

Σκορπιέ, σ'έχει πιάσει η άνοιξη

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
girl-standing-in-front-of-new-moon.jpg

Κριός
Η σωματική κούραση και η κακοκεφιά σου σε δυσκολεύουν. Κάνε τα απολύτως απαραίτητα και δες/άκου/διάβασε κάτι για να ξεγελάσεις το μυαλό σου.

Ταύρος 
Από διάθεση καλά πηγαίνεις, εκμεταλλεύσου την για να κάνεις τηλέφωνα, συναντήσεις, συνεννοήσεις με φίλους, για τα χόμπι σου, για τα σχέδια σου.

Δίδυμοι
Οφείλεις να κατευθύνεις την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα στα οικονομικά τους, για να μετριάσεις τις απώλειες σου.

Καρκίνος
Φοράς την καρδιά σου στο πέτο σου, γι' αυτό να θυμάσαι κι όλα τα ωραία που τρέχουν στην ζωή σου, όχι μόνο τα ζόρια σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων
Συμφωνίες, διακανονισμοί και εκκρεμούσες υποθέσεις οικογενειακής και οικονομικής φύσεως είναι στο σημερινό, άνοστο, μενού.

Παρθένος
Δώσε ιδιαίτερη βάση σε κουβέντες, συναντήσεις, τηλέφωνα, γνωριμίες που αφορούν τα προσωπικά σου. Έχουν σημασία.

Ζυγός
Δουλειά ή δουλεία είναι το δίλημμα που τριγυρνάει στο μυαλό σου, ειδικά λόγω οικονομικής αφαιμάξεως, όμως οφείλεις να ασχοληθείς.

Σκορπιός
Σε έχει πιάσει η άνοιξη κανονικά και με τον νόμο αν και κάπως πρόωρα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις λίγο παραπάνω είναι η τσέπη σου.

Τοξότης
Ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο και τέτοιο κλίμα γενικά. Άφησε τα παιδιά σου, το χιούμορ, τον έρωτα να σε ξεκολλήσουν όμως.

Αιγόκερος
Κράτα τις κεραίες σου τεντωμένες για επαγγελματικές προτάσεις και σημαντικές συναντήσεις και γνωριμίες.

Υδροχόος
Το μοναδικό αντίδοτο για την βαρεμάρα σου για οτιδήποτε δεν είναι σεξ, φαγητό ή ύπνος, είναι να ασχοληθείς με φίλους, χόμπι και φιλόδοξα σχέδια.

Ιχθύες
Όλα τα φώτα πάνω σου και καλό θα ήταν να μην σε πιάσουν οι αναστολές και να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ