Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου

Ιχθύ, κυκλοφόρησε!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sunlight-night-anime-evening-fence-mythology-light-girl-starry-sky-576852.jpg

Κριός
Να θυμηθείς ότι έχεις κοινωνικό κύκλο και σχέση και να βγεις. Ωστόσο επίλεξε ποιότητα έναντι ποσότητας γιατί διαφορετικά μετά θα είσαι χειρότερα.

Ταύρος
Προφανώς και να δεις φίλους, να βγεις, να περάσεις όμορφα. Απλώς κάνε πέντε πράγματα προηγουμένως, όπως γυμναστήριο π.χ.

Δίδυμοι
Πέρασε χρόνο με τα παιδιά και τον σύντροφό σου ή βγες για διασκέδαση, η μέρα φέρνει ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως εξίσου.

Καρκίνος
Φύγε από τις ευγένειες και τις συμβάσεις και εκδηλώσου ουσιαστικά, ασχέτως αν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σου ή το που θα πας το βράδυ.

Λέων
Είτε θα πας λίγο βαθύτερα στην προσωπική σου ζωή και θα μοιραστείς, είτε θα κάνεις σεξομαραθώνιο και μπαρότσαρκες. Ότι προτιμάς.

Παρθένος
Κανόνισε κοινωνικότητες με το τσουβάλι, οπωσδήποτε φαγητό σε μέρος που ικανοποιεί την αισθητική σου και μην.μείνεις.στο.σπίτι.

Ζυγός
Θέλεις να αγιάσεις και δεν σ’ αφήνουν τα γεγονότα στο σπίτι, εκτός αν αποφασίσεις α) να πας εκδρομή με τον άνθρωπό σου β) να το ρίξεις στην φασίνα.

Σκορπιός
Ή ξυπνάς με χανγκόβερ ή δεν έχεις χωνέψει ακόμη το ότι σκέφτεσαι και κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Πάντως μην πολυσκοτιστείς, κάνε πρόγραμμα.

Τοξότης
Χρησιμοποίησε φίλους, χόμπι και την ερωτική σου ζωή ως σωστική λέμβο από τις ανακατατάξεις στο σπίτι και μέσα σου.

Αιγόκερος
Ξέχνα τα παραληρήματα της οικογένειας και τα «δεν μπορείς», «δεν γίνεται», «δεν πρέπει» και πάρε την απόφασή σου βάσει λογικής και γεγονότων.

Υδροχόος
Οικογενειακά ή φιλικά ή επαγγελματικά τραπέζια ευπρόσδεκτα, όπως και οτιδήποτε άλλο προσφέρει ευκαιρία για βόλτα ή εκδρομή.

Ιχθύες
Επειδή η γοητεία σου είναι στο φουλ, άσε τις αφραγκιές και βρες έναν τρόπο να σε κυκλοφορήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ