Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Ζυγέ, κρατήσου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20170313_090130-979x650.jpg

Κριός
Κανείς δεν ξέρει τι θα βγει από μέσα, όταν ανοίγεις το στόμα σου. Αν είναι γκρίνια, μην περιμένεις κατανόηση, ειδικά από τους δικούς σου.

Ταύρος
Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις, αλλά δύσκολα θα μπορέσεις να συντονιστείς, γιατί κατά βάση, είσαι για κάτι πολύ χαλαρό. Οι άλλοι όχι ιδιαίτερα.

Δίδυμοι
Η έλευση της Παρασκευής δρα ως τονωτικό επάνω σου, όμως η ανάλαφρη διάθεσή σου δεν είναι ό,τι καλύτερο για όσα έχεις να κάνεις στη δουλειά.

Καρκίνος
Επειδή δεν σε βλέπω να μαζεύεσαι σπίτι εύκολα, βάλε μέτρο στο αλκοόλ και μην κάνεις οτιδήποτε θα σε φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σου.

Λέων
Όσο και να κουβεντιάσεις και να αναλύσεις τα οικονομικά και συναισθηματικά σου θέματα, αυτά παραμένουν. Δοκίμασε να τα εκφράσεις διαφορετικά.

Παρθένος
Λίγο αργά στην εβδομάδα για να ασχοληθείς με τα της δουλειάς, ωστόσο γιατί όχι; Απλώς να ξέρεις ότι η αποτελεσματικότητά σου δεν είναι στα συνήθη επίπεδα.

Ζυγός
Κρατήσου μέχρι το τέλος της ημέρας για να περάσεις σε διάθεση ΣΚ, προκειμένου να μην εκνευρίσεις σύντροφο και συναδέρφους.

Σκορπιός
Ανάλωσε την καχυποψία, την παράνοια και τις μηχανορραφίες σου στη δουλειά και τα οικονομικά σου και μείνε σέξι για το βράδυ.

Τοξότης
Το να μαλώνεις για πολιτική/ιδεολογία/θρησκεία/ποιανού σόι είναι το καλύτερο, δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος συνεννόησης με κανέναν απολύτως.

Αιγόκερως
Πολλά και γρήγορα θα διεκπεραιώσεις σήμερα, αν επιλέξεις να ασχοληθείς με δουλειές ρουτίνας.

Υδροχόος
Το χιούμορ μπορεί να μην εκτιμηθεί ιδιαίτερα στη δουλειά, αλλά θα εκτιμηθεί οπωσδήποτε στο φλερτ και τη διασκέδαση.

Ιχθύες
Απόφυγε να μείνεις στο σπίτι και να συναναστραφείς τους δικούς σου, για να μην αρχίσεις να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και τα θέλω σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ