Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας

Υδροχόε, καθυστερήσεις και ύπουλα ερωτικά μαγειρέματα ξεκαθαρίζουν

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 643
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
idroxoos.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πιέσεις καριέρας που εξισορροπούνται ευχάριστα από τα προσωπικά σου
Προτάσεις, ραντεβού, επαφές, γνωριμίες και πολλή δουλειά είναι το μενού των αρχών της εβδομάδας και ανταπεξέρχεσαι αξιοπρεπώς. Υπάρχει πίεση, όμως αντισταθμίζεται από την προσωπική σου ζωή, όπου τα πράγματα έχουν έναν αέρα φρεσκάδας είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Στην πρώτη περίπτωση καλά κάνεις και τριγυρνάς για ποτά, χόμπι, φαγητά και ό,τι προκύψει. Στη δεύτερη περίπτωση, είναι περίοδος που κάνεις καλή παρέα με τον άνθρωπό σου και καταφέρνεις να ξεχαστείς από υποχρεώσεις και ρουτίνα. Προς το τέλος της εβδομάδας έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις προς δημόσιο, νομικά θέματα, τράπεζες και τα πράγματα τακτοποιούνται, όχι όμως χωρίς ψυχολογικό και πρακτικό κόστος. Πάντως με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη από την Παρασκευή αφήνεις την κλεισούρα πίσω σου για τα καλά και με ανανεωμένες δυνάμεις ετοιμάζεσαι για νέες περιπέτειες. Στην ατζέντα σου μπαίνουν περισσότερες έξοδοι, πράγματα που θέλεις να κάνεις για τον εαυτό σου, πράγματα που θέλεις να δοκιμάσεις και συντόμως και ταξιδάκι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Έξοδοι, καινούργιες παρέες, πάθη στα προσωπικά σου και τάση για μουλάρωμα
Η κλασική σου εμμονή και το πείσμα σου δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου στα προσωπικά σου και τη σχέση με τα παιδιά σου, στην αρχή της εβδομάδας. Αντιθέτως επιβάλλεται να δεις τα πράγματα διαφορετικά και κυρίως χωρίς να κρατάς σκορ, οπότε θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Στη δουλειά καταφέρνεις να εξαργυρώσεις τον κόπο σου και να πάρεις και μπράβο για τις βάσεις και τη σταθερότητά σου. Πάρε μία ανάσα προσωρινά, αλλά μην επαναπαύεσαι σε καμία περίπτωση. Πες ναι σε προτάσεις για εξόδους ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθείς με κάτι καινούργιο και διαφορετικό, στη χειρότερη θα φλερτάρεις και θα επιβεβαιωθείς. Πράγμα που χρειάζεσαι ειδικά από την Παρασκευή που ο Άρης περνάει στον Τοξότη, καθώς η λίμπιντό σου συνεχίζει να κινείται σε ιδιαίτερα υγιή επίπεδα, παράλληλα όμως σε ζώνουν τα φίδια και υποδαυλίζονται οι ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην κολλάς σε πράγματα που είναι αρχαία ιστορία και να μη γίνεις υπερβολικά κτητικός.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σοβαρά έξοδα και υποχρεώσεις, όμως καμία διάθεση σοβαρότητας
Τα έξοδά σου τείνουν στην αφαίμαξη στην αρχή της εβδομάδας και αφορούν κυρίως εσένα και την υγεία σου και το σπίτι σου. Βοηθάει το κοινό πορτοφόλι, αλλά όχι όσο θα έπρεπε ή θα ήθελες. Στη σχέση σου το παιχνίδι παίζεται βρώμικα αφού επιφανειακά τα πράγματα φαίνονται σχεδόν εντάξει, αλλά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δίνουν και παίρνουν. Αυτό σου προξενεί αρκετό άγχος και τείνει να σωματοποιηθεί και να σου βγάλει και σωματικές ενοχλήσεις. Πάντως εσένα το μυαλό σου είναι στο πώς θα γίνει να φύγεις καμιά εκδρομή, πού και με ποιον θα βγεις, άντε και στα μαθήματά σου και τις επιμορφωτικές σου ασχολίες. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 26, η συγκαλυμμένη ένταση βγαίνει στην επιφάνεια δημιουργώντας τριβές στη σχέση σου και ανάμεσα σε σένα και στους συνεργάτες σου. Φαίνεται ότι έκανες το πρόγραμμά σου και λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο, όμως αυτό, δυστυχώς για σένα, δεν μπορεί να συνεχιστεί.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Εκ βαθέων επικοινωνία στα προσωπικά σου και προτάσεις στα επαγγελματικά
Οι κουβέντες γίνονται πιο ουσιαστικές στα προσωπικά σου στην αρχή της εβδομάδας και καταφέρνεις να μοιραστείς πολύ δύσκολα πράγματα με τον άνθρωπό σου. Να το κάνεις για να κρατήσεις αυτό το κανάλι ανοιχτό, καθότι αυτά που γίνονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τον φιλικό σου κύκλο και την τσέπη σου σε φορτίζουν ιδιαίτερα. Πάντως, παρά τις δυσκολίες, αισθάνεσαι ότι η προσωπική σου ζωή σου δίνει παρά σου παίρνει αυτό τον καιρό και μάλιστα πρακτικά και σε επίπεδο πραγματικότητας, όχι δικής σου μυθοπλασίας. Προς το τέλος της εβδομάδας έχε τις κεραίες σου τεντωμένες και για κάποια σημαντική επαγγελματική συγκυρία, πρόταση ή συνεργασία. Από την Παρασκευή, με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, αναγκάζεσαι να εστιαστείς σοβαρά στη ρουτίνα σου, κυρίως επαγγελματική, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά να γίνουν. Παράλληλα επιβάλλεται να υιοθετήσεις ένα πιο δραστήριο πρόγραμμα άσκησης για να αντιμετωπίσεις το άγχος και τη νευρικότητα που θα σου προξενήσει αυτό. Φρόντισε μόνο να επιλέξεις κάποια μορφή εκγύμνασης που πραγματικά σου αρέσει.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Διαδικαστικά, υποχρεώσεις και ροπή στη διασκέδαση και το φλερτ παράλληλα
Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει να τρέχεις για τη δουλειά, για λεφτά, για το σπίτι και να πληρώνεις, γενικά και σε όλους. Για τα επαγγελματικά σου είναι σημαντική και ευεργετική περίοδος, ειδικά για τις συνεργασίες σου, μέσα από τις οποίες καταφέρνεις να εκφραστείς καλύτερα και να δημιουργήσεις. Η σχέση σου με τα παιδιά και τους γονείς σου διανύει μια δυσκολούτσικη φάση καθώς από τη μία είσαι σε οικογενειακή διάθεση και θετικά προδιατεθειμμένος, από την άλλη οι συνθήκες της καθημερινότητας σου δημιουργούν ανησυχία και άγχος. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή, οφείλεις να προσέξεις να μη γίνεις επιθετικός απέναντι στον άνθρωπό σου και τα παιδιά σου χωρίς λόγο, έτσι επειδή «κάτι σκέφτηκες» ή γιατί σε κουρδίζει ο ευρύτερος συγγενικός κύκλος. Αν δε είσαι ελεύθερος, θέλεις να διασκεδάσεις σαν να μην υπάρχει αύριο και πολύ δύσκολα συμμαζεύεσαι. Φλερτάρεις ακατάσχετα, ωστόσο ο παρορμητισμός σου είναι άσπονδος σύντροφος και δεν εγγυάται πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πλην της καλοπέρασης.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ωραίο κλίμα στα προσωπικά σου, εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον
Η επαγγελματική και κοινωνική σου επίδοση καθώς και οι γνωριμίες κι επαφές της περιόδου υποστηρίζουν την καλή σου διάθεση, ακόμη κι αν εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να την αμαυρώσεις με πεσιμιστικές σκέψεις κι ανυπόστατες ανησυχίες. Σε βοηθάει ίσως και το σώμα σου, που δεν είναι στην καλύτερή του φάση, αν και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν το βοηθάς. Προς το τέλος της εβδομάδας ανεβαίνουν οι τόνοι στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στο σπίτι σου, με πρόφαση τα λεφτά ή, χειρότερα, τη ζήλεια και την ανασφάλεια. Οφείλεις να εκμεταλλευτείς το καλό επικοινωνιακό κλίμα της περιόδου για να εξομαλύνεις την κατάσταση στεκόμενος σε γεγονότα έναντι υποψιών και φόβων. Μην μπαίνεις στον πειρασμό να περάσεις περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως στο σπίτι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι νεύρα κι όχι η ξεκούραση και χαλάρωση που επιθυμείς. Και να θυμάσαι να μη μεγεθύνεις δυσανάλογα το οτιδήποτε σου συμβαίνει, γιατί αυτή την τάση θα έχεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Διασκεδάσεις, πολλές μετακινήσεις κι επαφές και μία υπόκωφη απομόνωση
Ό,τι κληρονομικά, νομικά και γενικά εκκρεμούντα ζητήματα υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τα αδέρφια και συγγενείς σου έρχονται στο προσκήνιο στην αρχή της εβδομάδας και σου δημιουργούν πίεση και άγχος. Συζητήσεις κι επαφές είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθησυχάσεις τον εαυτό σου και να μην το ρίξεις στο φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο. Όπως και να ’χει η διάθεσή σου δύσκολα υπονομεύεται, αφού αισθάνεσαι καλά με σένα, με τη σεξουαλικότητά σου και, επίσης, έχεις σχέδιο. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή περνάς και σε πιο εξωστρεφή δράση. Έχεις περισσότερη διάθεση να κυκλοφορήσεις, να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο. Ιδανικά όλα αυτά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται ότι ο κύκλος σου θέλει να σε αναλάβει για να μην είσαι πλέον μόνος σου, μην παραξενευτείς αν βρεθείς ξαφνικά σε στημένες συναντήσεις και «προξενιά». Όλα αυτά θα σε κρατήσουν απασχολημένο για να μη σκέφτεσαι ότι στο βάθος - βάθος αισθάνεσαι αστήρικτος και μόνος.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)Αυξημένα έξοδα, αυξημένη λίμπιντο και διάθεση για ιδιωτικές στιγμές
Ο φιλικός σου κύκλος και η ερωτική σου ζωή δεν σ’ αφήνουν να αγιάσεις στην αρχή της εβδομάδας και συνεχίζεις να γυρνάς ως άσωτος δεξιά-αριστερά. Το ενδιαφέρον είναι ότι μέσα από τις κουβέντες και τις συναντήσεις των ημερών προκύπτει και κάτι ενδιαφέρον οικονομικά για σένα, το οποίο σίγουρα σε τονώνει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Η συγκυρία δε, είναι απολύτως κατάλληλη γιατί με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή, τα έξοδά σου αυξάνονται και δεν μπορείς να τα αγνοήσεις γιατί αφορούν υποχρεώσεις ρουτίνας που έρχονται όλες μαζί καθώς και τη φροντίδα για την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια τονώνεται επαρκώς και η διάθεσή σου για σεξ και με άριστο συγχρονισμό αφού έχεις κυρίως όρεξη για σπίτι και πιο ιδιωτικές καταστάσεις με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι περίοδος που θα σε ευχαριστήσει το να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να καλέσεις κόσμο για μαγείρεμα και φαγητό, ακόμη και το να βάλεις τάξη στο προσωπικό σου χάος.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ενεργειακή ανανέωση, ερωτικό θράσος και πολλάαααα λόγια
Με εκκρεμότητές σου σε διάφορα επίπεδα ασχολείσαι στην αρχή της εβδομάδας. Σε προσωπικό επίπεδο ασχολείσαι με παλιούς σου έρωτες, κυρίως ανιχνεύοντας τις συμπεριφορές που σου έχουν βγάλει το λάδι και δεν θέλεις να επαναλάβεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο ασχολείσαι με το παρασκήνιο της καριέρας και των συνεργασιών σου και με υποθέσεις των οποίων τον οικονομικό αντίκτυπο αισθάνεσαι ακόμη. Βέβαια ό,τι κι αν συμβαίνει δεν έχεις καμία διάθεση να καθίσεις στα αυγά σου ή να δεχτείς συμφωνίες και κουβέντες που δεν είναι δίκαιες για σένα. Εκδρομούλες και έξοδοι συνεχίζονται και μάλιστα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου την Παρασκευή εντείνονται. Παράλληλα τα επίπεδα ενέργειάς σου αυξάνονται εκθετικά και σ’ αυτό βοηθούν κυρίως τα ερωτικά σου, δευτερευόντως οι δημιουργικές σου ασχολίες. Αν είσαι ελεύθερος περνάς ξεκάθαρα σε φάση ερωτύλου τύπου που δεν ξέρει πότε να σταματήσει, αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι κι αυτό μέρος της γοητείας σου. Γενικά, προσπάθησε να μην το παρακάνεις σε οτιδήποτε για να μη γίνεσαι προκλητικός.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Φορτώνεσαι υποχρεώσεις τρίτων κι αναρωτιέσαι αν το πας καλά
Αν η προσοχή σου δεν είναι στραμμένη σε υποχρεώσεις που αφορούν τα σόγια, τους φίλους και τους συγγενείς σου στην αρχή της εβδομάδας, θα είσαι σε μία αρκούντως φιλοσοφική διάθεση. Φαίνεται ότι τα σχέδιά σου και οι φιλίες σου χρειάζονται αλλαγή, αλλά για να αλλάξουν πρώτα πρέπει να αναθεωρήσεις τη νοοτροπία και τη ρουτίνα σου. Η εμπειρία σου σε βοηθάει σημαντικά να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να γίνει, όπως και το γεγονός ότι είσαι σε θέση να εκφράσεις ό,τι σε απασχολεί. Στα προσωπικά σου είσαι σε φάση αράγματος και προτίμηση για ξεκούραση, σεξ και γενικά πάσης φύσεως απολαύσεις. Το να επιβραδύνεις κάπως τον ρυθμό σου δεν είναι άσχημη ιδέα γενικότερα, ειδικά από την Παρασκευή που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και ρίχνει τα ενεργειακά σου επίπεδα. Χρειάζεται καλύτερη φροντίδα για την υγεία σου, ήπια άσκηση και δυσπιστία απέναντι σε όλες τις πεσιμιστικές σκέψεις που θα κάνεις για να βγει καλά και να μην επηρεάσει τον ύπνο σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Καθυστερήσεις και ύπουλα ερωτικά μαγειρέματα που ξεκαθαρίζουν
Προβληματίζεσαι για το τι ακριβώς συμβαίνει στα ερωτικά σου είτε γιατί αυτά που συμβαίνουν δεν είναι να τα βλέπει το φως της μέρας, είτε γιατί δεν καταφέρνεις να ξεκολλήσεις από τα μοτίβα του παρελθόντος σου κι αυτό σου χαλάει τη διάθεση. Όχι σοβαρά βέβαια, αφού σε γενικότερες γραμμές είσαι καλά και στα πάνω σου, με την υποστήριξη της οικογένειας, της νοοτροπίας και της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος είσαι και ιδιαίτερα θελκτικός αυτή την περίοδο. Προς τη μέση της εβδομάδας βλέπεις να ξεκολλάνε και να επανέρχονται και κάποιες ερωτοϊστορίες ή δημιουργικά σχέδια που είχαν μπει στον πάγο. Αυτό σε γεμίζει ενέργεια και ειδικά από την Παρασκευή και μετά, με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, στρέφεις το βλέμμα σου ξεκάθαρα στο μέλλον, στους φίλους σου και στις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες. Σε εμπνέουν ιδιαίτερα και οι συναντήσεις και συζητήσεις των ημερών, αν και χάριν σαφήνειας καλό θα ήταν να ελέγχεις το πόσο ξεφεύγεις στο διάστημα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Σωματική ατονία και κοινωνικοεπαγγελματικά γκάζια
Ακόμη κι αν δεν έχεις κάτι και είσαι απολύτως υγιής, αισθάνεσαι σωματικά σαν να σου βγαίνει η κούραση του προηγούμενου αιώνα. Αυτό έχει και το ανάλογο ψυχολογικό εφέ και δεν είναι ευχάριστο. Πάντως η σχέση σου και η οικογένειά σου είναι υποστηρικτικοί. Εσύ βέβαια κι εδώ προβληματισμένος είσαι γιατί έχεις κάνει κάποιες συνειδητοποιήσεις και έχεις διάθεση να κάνεις ορισμένα πραγματάκια για τον εαυτό σου, τα οποία δημιουργούν περίεργο κλίμα. Μη σκας γιατί η πορεία σου σε επιβεβαιώνει και οι στόχοι σου σε σπρώχνουν πολύ συγκεκριμένα. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι αντιμέτωπος με θεμελιώδεις πεποιθήσεις σου που σου δημιουργούν προβλήματα και αποφασίζεις να κινηθείς διαφορετικά στο μέλλον. Τέλος η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή σε κινητοποιεί αρκούντως κοινωνικά κι επαγγελματικά, κυρίως για να εξοικονομήσεις τα ποσά που χρειάζεσαι για να αισθανθείς οικονομικά ασφαλής. Με το θέμα της ασφάλειας να βγαίνει μπροστά και στο συναισθηματικό επίπεδο, οι απαιτήσεις σου αυξάνονται από τον σύντροφό σου, ειδικά σε μία «επίσημη» σχέση.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ