Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης (video)

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Ημερήσιες προβλέψεις Πέμπτης 9/11

Κριός
Μοιάζεις λίγο «τραβάτε με κι ας κλαίω» στα ερωτικά σου κι ας σου χαλάνε τη βιτρίνα τα όσα συμβαίνουν κι ας μην ξέρεις πως ακριβώς να σταθείς.

Ταύρος
Αν καταφέρεις να μετακινήσεις έστω κι ένα εκατοστό το σκεπτικό σου για τον γάμο σου και την σχέση με τα σόγια, είσαι ο μέγας νικητής. Μπορείς.

Δίδυμοι
Διοχέτευσε την επικοινωνιακή σου διάθεση στην δουλειά και την ρουτίνα σου και μείνε το κατά δύναμη αποστασιοποιημένος από όσα συμβαίνουν.

Καρκίνος
Μην τραβάς το φλερτ ή το παιχνίδι στην σχέση σου στα άκρα, για να μην βρεθείτε από το κρεβάτι κι αγκαλίτσα, να μαλλιοτραβιέστε.

Λέων
Μπαταρίες σε ελαφρώς καλύτερα επίπεδα όμως η διάθεση δύσκολη, αφού παλεύεις με σπιτικές υποχρεώσεις και αρκετά μεγάλο άγχος.

Παρθένος
Φρόντισε το λόγια σου στα παιδιά και τον σύντροφό σου να είναι απαλά, ακόμη κι αν δικαιολογείσαι να σύρεις εξάψαλμο, γιατί σήμερα ότι λες, μένει.

Ζυγός
Ο αέρας βουίζει με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις εν δυνάμει κερδοφόρες εφόσον δεν διστάζεις να κινηθείς έξω από την πεπατημένη σου.

Σκορπιός
Η πειθώ, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες και η σταδιοδρομία σου σε στηρίζουν, αν μπορέσεις να βάλεις λίγο (το τονίζω, λίγο) νερό στο κρασί σου.

Τοξότης
Για να σταματήσει το χρήμα να φεύγει από τις τσέπες σου έτσι, χρειάζεσαι μια καινούρια τακτική οικονομικής διαχείρισης.

Αιγόκερος
Διαπραγματεύσεις και γενικά κουβέντες για μοιρασμένα οικονομικά, από οικογενειακό προϋπολογισμό μέχρι επιχειρήσεις, έχουν την τιμητική τους.

Υδροχόος
Μην υποτιμάς την συσσωρευμένη πίεση των προσωπικών κι επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και την βλάβη που μπορεί να κάνει χωρίς να το περιμένεις.

Ιχθύες
Η καριέρα σου, σου παρουσιάζει καινούριες προοπτικές και η πρόσφατη αλλαγή οπτικής γωνίας και παρεών εμπλουτίζει τα σχέδια και τον φιλικό σου κύκλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ