Αθλητισμος

Νέο σοκ για τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης

Ισοπαλία υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82894-167046.jpg

Δεύτερο διαδοχικό σοκ σε διάστημα λίγων ημερών για τον Ολυμπιακό, που μετά την ήττα της Τετάρτης από τον ΠΑΟΚ έχασε το βράδυ του Σαββάτου άλλους δύο βαθμούς στο γήπεδό του, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι μουδιασμένοι από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Νωθροί και άκεφοι, οι παίκτες του Μίτσελ έδωσαν από τα πρώτα λεπτά την εντύπωση προβληματικής ομάδας.

Με κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς απειλή, ο Ολυμπιακός ήταν ευάλωτος στις αντίπαλες αντεπιθέσεις και απίστευτα κακός στις στημένες μπάλες, αντιμετωπίζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Στο 7΄ οΡομπέρτο απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γιάκου και στην εκτέλεσή του ο Αυγενικού μόλις και δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 21΄ ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρέθηκε πάλι σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ του Σαπαλίδη, αλλά στο 23΄ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα καθώς σε εκτέλεση κόρνερ οΜιχαήλ βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» την εξέδρα.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη όταν τρία λεπτά αργότερα ο Μιλιβόγεβιτς αποχώρησε τραυματίας. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα, δεν έκανε ευκαιρίες και με το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο αποδοκιμάστηκε.

Με περισσότερη ενέργεια στην επανάληψη, η πειραϊκή ομάδα ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μάνταλος σε επαφή του Σκόνδρα με τονΑυλωνίτη.

Ο Φορτούνης στάθηκε ψύχραιμα και ευστόχησε στο 49΄ απέναντι στον Βελλίδη, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που είχε βρει το γρήγορο γκολ και διέθετε χρόνο για την ανατροπή.

Αφού δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος ο νεαρός διεθνής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει σε ένα λεπτό δύο τα τέρματά του, με τον Βελλίδη να αποκρούει σωτήρια και να το επαναλαμβάνει στο 58΄, σε σουτ του Ντοσεβί, ο Κασάμι έδωσε προβάδισμα στο 75΄ καλά τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι.

Τελικά, όμως, στον ελάχιστο χρόνο κατοχής που είχε στη διάθεσή του ο ΠΑΣ κατάφερε να εκθέσει και πάλι τον αντίπαλό του παίρνοντας μόλις την τέταρτη ισοπαλία στην ιστορία των εκτός έδρας αναμετρήσεών του με τον Ολυμπιακό, καθώς στο 88΄ ο Γιάκος ισοφάρισε και απέδειξε ότι ο πρωταθλητής είναι μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ