Αθλητισμος

Ο Φαλκάο με 353.000 ευρώ την εβδομάδα στη Γιουνάιτεντ

Φαν Χάαλ: «Ήταν αδύνατο να αφήσω αυτήν την ευκαιρία να χαθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75420-152134.jpg

Την απόκτηση του Κολομβιανού Ραδαμέλ Φαλκάο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κολομβιανός επιθετικός θα παίξει στην αγγλική ομάδα δανεικός για ένα χρόνο από τη Μονακό.  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να καταβάλει 15 εκατομμύρια ευρώ στους Μονεγάσκους για το δανεισμό, ενώ στην περίπτωση εξαγοράς των πλήρων δικαιωμάτων του Φαλκάο η αποζημίωση ορίστηκε σε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ.

«Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που έγινε μεταγραφή. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και όλοι είναι προσηλωμένοι στο να την επαναφέρουν στην κορυφή. Το περίμενα πώς και πώς αρκετό καιρό. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Λουίς Φαν Χάαλ και να συμμετάσχω στις επιτυχίες της ομάδας» ήταν η πρώτη δήλωση του Φαλκάο.

n

Ο Ολλανδός τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» δήλωσε ότι «ευκαιρίες σαν αυτές δε χάνονται. «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ραδαμέλ θα αγωνίζεται σε εμάς για αυτή τη σεζόν. Είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς επιθετικούς. Οι εμφανίσεις του και η συχνότητα με την οποία σκοράρει τα λένε όλα. Όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, αυτού του επιπέδου, είναι διαθέσιμος, είναι μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις», ήταν τα λόγια του πολύπειρου προπονητή», δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ