Αθλητισμος

O Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τη λευχαιμία

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ», είπε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς
Σίνισα Μιχαΐλοβιτς © EPA / CESARE ABBATE

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Ο προπονητής της Μπολόνια θα δώσει για δεύτερη φορά μάχη με τη λευχαιμία - Η ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου και το δυνατό μήνυμά του.

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ετοιμάζεται να δώσει και δεύτερη φορά μάχη με τη λευχαιμία. Για τις ανάγκες της θεραπείας στην οποία θα υποβληθεί θα χρειαστεί να απέχει από τα γήπεδα και τον πάγκο της ομάδας του.  

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε βγει νικητής στην πρώτη μάχη με τη λευχαιμία πριν από 2,5 χρόνια. «Θα πρέπει να αρχίσω νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια. Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα, αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια. Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου» δήλωσε ο 53χρονος τεχνικός, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και πρόσθεσε:

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις, αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά. Η αρχή του 2022 δεν ήταν τυχερή για την ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν. Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».

 

 

 

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η πρώτη μάχη με τη λευχαιμία

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2019 ότι είχε διαγνωστεί με οξεία μορφή λευχαιμίας. Αργότερα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μετά από τρεις γύρους χημειοθεραπείας, ανάρρωσε πλήρως.

 

 

Ο 53χρονος, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι προπονητής της Μπολόνια από τον Ιανουάριο του 2019 και παρά τις δυσκολίες του εκτός γηπέδου, η ομάδα εξακολουθεί να δείχνει δυνατή τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Μπολόνια βρίσκεται αυτή τη στιγμή 12η στον πίνακα της Serie A και οι επόμενοι αντίπαλοί της είναι η Μίλαν στις 4 Απριλίου, η Σαμπντόρια στις 11 Απριλίου και η Γιουβέντους στις 16 Απριλίου. Ο βοηθός προπονητής, Μίροσλαβ Τάνγκα, θα επιβλέπει αυτούς τους αγώνες όσο ο τεχνικός θα δίνει τη μάχη του. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ