Αθλητισμος

Super League: Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν στο τοπικό ντέρμπι

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Ο Άρης φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το σκορ να παραμένει 0-0 στο ενενηντάλεπτο.
SUPER LEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ | ΦΩΤΟ: ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Άρης φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το σκορ να παραμένει 0-0 στο ενενηντάλεπτο.

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται τους βαθμούς.

Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά στο μεγάλο ματς της 24ης αγωνιστικής και είχαν πιο καθαρές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε απαραβίαστα τα γκολ ποστ, ενώ οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά έλεγξαν το ρυθμό χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Χουλιάν Κουέστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χερμάν Μπούργος, που είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί ως νέος προπονητής του Άρη. Ο 53χρονος Αργεντινός παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε ανθοδέσμη στο σημείο που έχει τοποθετηθεί το «μνημείο» του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα στη μνήμη του Θόδωρου Καρυπίδη, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (85’ Μάνος), Εντιαγέ (63’ Μπερτόγλιο), Ματέο (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76’ Φερέιρα), Τσιγγάρας (81’ Κούρτιτς), Σοάρες (65’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς Α., Άκπομ (75’ Τσόλακ).

Super League: Tα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΦΗ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
(1' Μουνίθ, 74' Έρλινγκμαρκ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
(47' Μεντόζα)

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-2
(90'+2' Μανούσος - 29' Ιωαννίδης, 53' Παμλίδης)

ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
(81' Βαλμπουενά)

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
(69' Μάνταλος, 88' Ανσαριφάρντ)

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0

Super League: Η βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα

vathmologia-super-league.png

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ