Αθλητισμος

Drive to Survive: Όλο το παρασκήνιο της μάχης Hamilton-Verstappen

Στις 11 Μαρτίου στο Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν
Λούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν © EPA/Carlos Ramirez

Drive to Survive - Formula 1: Έρχεται το παρασκήνιο της περσινής μονομαχίας ανάμεσα σε Hamilton και Verstappen.

Οι κινητήρες των μονοθεσίων της Formula 1 αρχίζουν να ξαναζεσταίνονται ενόψει της νέας χρονιά, την ώρα που το Netflix ανακοίνωσε την 4η σεζόν του Drive to Survive. Όλο το παρασκήνιο από την επικών διαστάσεων μάχη του 2021, ανάμεσα στον Λούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 11 Μαρτίου. 

Οι φαν της Formula 1 και του Drive to Survive θα μπορέσουν σε 10 επεισόδια να δουν την περσινό πρωτάθλημα της F1 από τα παρασκήνια και τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες σε μία από τις μεγαλύτες μονομαχίες όλων των εποχών, που έβγαλε νικητή τον οδηγό της Red Bull στον τελευταίο αγώνα.

Παράλληλα, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δουν σε αυτά τα επεισόδια πως η McLaren πήρε το μοναδικό διπλό αποτέλεσμα της σεζόν στη Monza, τον Hamilton με 15 προσπεράσεις στο Sao Paulo Sprint.

Τον Esteban Ocon να κερδίζει το γκραν πρι στην Ουγγαρία, τον Sergio Perez να κερδίζει το δραματικό GP του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά τον Verstappen τον παρθενικό του τίτλο στην F1.

Formula 1: H επική κόντρα Χάμιλτον - Φερστάπεν

Μεγάλες συγκινήσεις και αλλεπάλληλες ανατροπές χάρισε το περσινό πρωτάθλημα της Formoula 1, που ομολογουμένως ήταν ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Η κόντρα του Verstappen με τον Hamilton και της Mercedes με την Red Bull, με τον διευθυντή αγώνα Μάικλ Μάσι και τους αγωνοδίκες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του, την εξέλιξή του αλλά και το κλείσιμό του, ήταν οι παράγοντες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ολόκληρο της Formula 1 κρίθηκε όχι απλά στον τελευταίο αγώνα της στο Αμπου Ντάμπι αλλά στον τελευταίο γύρο του αγώνα.

Το Drive to Survive, που καταγράφει τα παρασκήνια τη Formula 1 τα 4 τελευταία χρόνια, είναι σίγουρο ότι θα δώσει έναν τόνο ριάλιτι στα όσοι συνέβησαν πέρυσι και παράλληλα θα ανοίξει πολλές συζητήσεις για τους κανονισμούς αλλά και τους πρωταγωνιστές του 2021. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ