TV + Series

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο

Η σειρά «Space Force» με τους Στιβ Καρέλ και Τζον Μάλκοβιτς επιστρέφει

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιβ Καρέλ, Τζον Μάλκοβιτς και Μπεν Σουάρτζ πρωταγωνιστούν σεη σειρά Space Force.
© Netflix

Τηλεοπτικός οδηγός με τις νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν στο Netflix τον Φεβρουάριο.

Είναι σύνηθες ο Φεβρουάριος να έχει μέρες με πολύ κακό καιρό. Τα απογεύματα που μπορεί να περάσεις σπίτι, γίνονται όλο και περισσότερα. Το Netflix φέρνει έναν μεγάλο αριθμό από νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα σου κρατήσουν συντροφιά αυτή την περίοδο. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το «Inventing Anna», ο δεύτερος κύκλος του «Space Force», το σίκουελ των «Vikings» και η πορτογαλική αποκάλυψη «Until Life Do Us Apart». Επίσης με ενδιαφέρον αναμένονται η ταινία «My Best Friend, Anne Frank» και το ντοκιμαντέρ «The Tinder Swidler».  

Σειρές του Netflix

01/2/2022

Μεγαλώνοντας τον Ντίον: Σεζόν 2    
(Raising Dion: Season 2)

Η σειρά «Raising Dion» έκανε μεγαλή επιτυχία με τον πρώτο της κύκλο και επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της. Μία ελεύθερη μητέρα μεγαλώνει έναν γιο με υπερδυνάμεις. Στόχος της είναι να τον αναθρέψει όπως ένα κανονικό παιδί, όμως όσο αυξάνονται οι δυνάμεις του, τόσο μεγαλώνει και ο κίνδυνος. Βασίζεται στην ιστορία από το κόμικ του Ντένις Λιου και η Κάρολ Μπάρμπι των «Touch» και «Dash and Lily» σκηνοθετεί. Ο μικρός Τζασάια Γιάνγκ κλέβει την παράσταση, κάνοντας τη σειρά προσιτή για όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Σκηνή από τη σειρά Raising Dion.
© Netflix

04/2/2022

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 2    
(Sweet Magnolias: Season 2)

Μετά τη μεγάλη αποδοχή του πρώτου κύκλου από το κοινό, η δεύτερη σεζόν για τις Μανόλιες ήταν απλά θέμα χρόνου. Τρεις φίλες από τα σχολικά τους χρόνια στη Νότια Καρολίνα γνωρίζουν την περιπλοκότητα της ζωής, της δουλειάς και των σχέσεων. Στα νέα επεισόδια αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις με τις καλές και κακές στιγμές να εναλάσσονται. Πρωταγωνιστούν μία σειρά από καλά ονόματα στον χώρο της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η Μπρουκ Έλιοτ από το «Drop Dead Diva», η Χέδερ Χέντλεϊ με συμμετοχές στα «Chicago Med», «Respect» και η Τζοάννα Γκαρσία Σουίσερ από την ταινία «The Internship». Η Σέριλ Άντερσον μετά το «Charmed» κάνει την επόμενη μεγάλη επιτύχιά της.

Το πρωταγωνιστικό τρίο της σειράς Sweet Magnolias.
© Netflix

10/2/2022

Μέχρι να μας Χωρίσει η Ζωή
(Until Life Do Us Apart)

Για πολλούς πρόκειται μία από τις καλύτερες πορτογαλικές σειρές όλων των εποχών. Μια οικογένεια στην Πορτογαλία έχει τη δική της επιχείρηση διοργάνωσης γάμων. Τα μέλη της έχουν τελείως αντίθετες απόψεις για τη ζωή και την αγάπη. Γυρισμένο αποκλειστικά στην Πορτογαλία αναμένεται να κερδίσει και άλλο κοινό εκτός από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. 

Until Life Do Us Part | Official Trailer | Netflix

11/2/2022

Inventing Anna

Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και μία από αυτές που σόκαραν την Αμερική στο παρελθόν. Αναφέρεται στη ζωή της Άννα Ντέλβιν, που παρουσιαζόταν στον κόσμο ως σταρ του Instagram και Γερμανίδα κληρονόμος. Με τη δράση και το στιλ της έκλεβε τις καρδιές των κατοίκων της Νέας Υόρκης. Μια δημοσιογράφος αναλαμβάνει να εξετάσει πτυχές της ζωής της και να φέρει στην επιφάνεια τα μυστικά της. Η σειρά της Σόντα Ράιμς (Grey's Anatomy, Scandal) θα ολοκληρωθεί σε μόλις μία σεζόν και αυτό από μόνο του την κάνει ενδιαφέρουσα. Τα βλέμματα τραβάει η Τζούλια Γκάρνερ ως Άννα Ντέλβιν. Η δις βραβευμένη με Emmy για τη σειρά «Ozark», υπόσχεται ακόμη μία καθηλωτική ερμηνεία.

Inventing Anna | Official Trailer | Netflix

11/2/2022

Toy Boy: Σεζόν 2    

Μπαίνει στη λίστα με τις ισπανικές παραγωγές που κέρδισαν εκατομμύρια κοινό σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρονιά. Επικεντρώνεται σε έναν άνδρα στρίπερ, ο οποίος καταλήγει 7 χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Στο δεύτερο μέρος ο Hugo ερευνά το θέμα της βόμβας και αντιμετωπίζει νέους αντιπάλους με τη βοήθεια των φίλων του. Η σειρά ξεκίνησε από το ίδιο δίκτυο με το «La Casa De Papel» και έκανε παγκόσμια επιτυχία μόλις μπήκε στο Netflix. Ο Χεσούς Μοσκέρα έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως Hugo και γίνεται το επίκεντρο της σειράς. 

Μία σκηνή από τη δεύτερη σεζόν της σειράς Toyboy
© Netflix

14/2/2022

Αφοσίωση
(Devotion, a Story of Love and Desire)

Οι ευρωπαϊκές παραγωγές του Netflix συνεχίζονται και δίνουν μία σειρά από πολλές επιλογές για τον Φεβρουάριο στους συνδρομήτες του. Ένα φαινομενικά ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι κλονίζεται, όταν η πίστη του άνδρα τίθεται υπό αμφισβήτηση. Τότε και οι δύο μπαίνουν σε ένα νέο παιχνίδι και ξεκινούν να έλκονται από διαφορετικά άτομα. Το ιταλικό «Fedelta» παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό story, κάνοντας το μία ενδιαφέρουσα επιλογή τον μήνα που έρχεται.

Devotion, a Story of Love and Desire | Official Trailer | Netflix

17/2/2022

Ο Νεαρός Βαλάντερ: Η σκιά του δολοφόνου
(Young Wallander: Killer's Shadow)

Οι ιστορίες του αστυνόμου Wallander ξεκινάνε από τη Σουηδία και έπειτα γίνονται remake στο BBC με πρωταγωνιστή τον Κένεθ Μπράνα. Κατά την περίοδο 2008 - 2015 η σειρά απέκτησε μεγάλο fanbase στη Βρετανία. Η νέα εκδοχή εστιάζει στη νεαρή ζωή του αστυνομικού και τις περιπέτειες του μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή. Ο ήρωας ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, που σχετίζεται με ένα εμπρηστικό άρθρο και αφορά μία από τις πρώτες υποθέσεις της Rask στο Μάλμο της Σουηδίας. Πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Πάελσον (Before We Die, Avenue 5) και σκηνοθετεί ο Μπεν Χάρις του «Devils».

Young Wallander | Official Trailer | Netflix

18/2/2022

Ένας από Εμάς Λέει Ψέματα
(One of Us Is Lying)

Η σειρά μπορεί να άργησε λίγο αλλά κατέληξε τελικά στο Netflix. Ο πρώτος κύκλος έκανε επιιτυχία και ο δεύτερος αναμένεται στο άμεσο μέλλον. Η τιμωρία φέρνει κοντά μία πεντάδα από λυκειόπαιδα αλλά ένας φόνος περιπλέκει πάρα πολύ τα πράγματα. Είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Κάρεν ΜακΜάνους, το οποίο χαρακτηρίζεται ως κατάλληλο για ενήλικους. Δημιουργός είναι η Έρικα Σάλεχ από το «Instict» και εκεί θα βρει κάποιος την Ανναλίσα Κοκρέιν από τη σειρά «Cobra Kai». Την πλαισιώνουν οι «Τσιμπούικεμ Ούτσε» από το «The Tomorrow War» και η «Μαριαλίλι Τεχάδα» από τη σειρά «The Purge». Σίγουρα είναι μία στις must επιλογές για τον επερχόμενο μήνα.

ONE OF US IS LYING Trailer (2021) Annalisa Cochrane, Teen, Thriller Series

18/2/2022

Space Force: Σεζόν 2

Μετά από αναμονή σχεδόν δύο χρόνων η δεύτερη σεζόν της σειράς των Στιβ Καρέλ και Γκρεγκ Ντάνιελς, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο. Μια ομάδα έξι ανθρωπων με αρχηγό τον Πτέραρχο Naird φτιάχνουν την ομάδα Space Force. Πρέπει να αποδείξουν πως είναι σε θέση να τη διατηρήσουν. Οι βασικοί χαρακτήρες γεμίζουν από χολιγουντιανό cast με τους Στιβ Καρέλ και Τζον Μάλκοβιτς να μην χρειάζονται διαπιστευτήρια για την αξία τους. Μαζί τους οι Μπεν Σουάρτζ του «Parks And Recreations» και Ντιάνα Σίλβερς των «Ma» και «Booksmart».

Space Force: Season 2 | Official Trailer | Netflix

22/2/2022

Cat Burglar

Οι δημιουργοί του Black Mirror επιστρέφουν στην μικρή οθόνη με μία παραγωγή που δεν περιμέναμε από αυτούς. Δημιουργούν μία animated ιστορία και τη συνδυάζουν με μία σειρά γεμάτη trivia και ερωτήσεις. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Rowdy The Cat ο Τζέιμς Αντόμιαν (Trunk'd)

Cat Burglar | Official Trailer | Netflix

25/2/2022

Βίκινγκ: Βαλχάλα
(Vikings: Valhalla)

Η σειρά «Vikings» μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τουλάχιστον μία επταετία αποσπώντας ταυτόχρονα πολλά βραβεία. Το «Vikings: Valhala» χρονολογείται 100 χρόνια μετά και επικεντρώνεται στις περιπετειες των Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada και του Βασιλιά William του Κατακτητή. Ο σκηνοθέτης Τζεμπ Στούαρτ έχει υπογράψει το σενάριο σε πασίγνωστες ταινίες όπως το «Die Hard», «The Fugitive» και «The Lock Up». Μετά την εκπληκτική παρουσία τους στο «Walking Dead» η Πολιάνα Μάκιντος ηγείται του cast. Δίπλα της θα βρίσκονται οι Φρίντα Γκούσταβσον (Witcher,) και ο Γιόχαν Χάουκουρ Γιοχάνεσον (Infinite, Alpha)

Vikings: Valhalla | Official Teaser | Netflix

Ταινίες του Netflix

01/2/2022

Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη
(My Best Friend Anne Frank)

Μια ταινία που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και στην πραγματική φιλία ανάμεσα στις Άννα Φρανκ και Χάνα Γκόσλαρ. Ολλανδική παραγωγή με τον σκηνοθέτη Μπεν Σόμπογκαρτ να συναντιέται κατ΄ιδίαν με την 90χρονη Γκόσλαρ, ώστε να αλιεύσει πληροφορίες για τη νέα του δουλειά. Εκείνη δέχτηκε με χαρά. Αρκούσε μόνο να δει την ταινία πριν φύγει από τη ζωή ως ένα μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ο Σόμπογγκαρτ πρόλαβε και της έδειξε το έργο του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι ανερχόμενες Άικο Μπιμστόμπερ (So What Is Love, Shit Happens) και Ζοζεφίν Άρεντσεν (My Extraordinary Summer).

Mijn Beste Vriendin Anne Frank trailer (2021) | Nu verkrijgbaar op VOD

04/2/2022

Μέσα απ' το Παράθυρο
(Through My Window)

Ένα νέο ισπανικό ρομαντικό δράμα κάνει πρεμιέρα αυτή τον μήνα στο Netflix. Η Raquel είναι για πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον γείτονά της Ares αλλά δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα στο παρελθόν. Είναι αποφασισμένη να τον κάνει να την ερωτευτεί με τον τρόπο της, όμως δεν γνωρίζει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στον ίδιο της τον εαυτό. Ο Μαρσάλ Φλόρες από το «Animals» σκηνοθετεί και οι ανερχόμενοι Ισπανοί ηθοποιοί Χούλιο Πένια και Κλάρα Γκάλε πρωταγωνιστούν.

Through My Window | Official Trailer | Netflix

09/2/2022

Το Προνόμιο
(The Privilege)

Οι ευρωπαϊκές παραγωγές είναι μόδα και αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα. Η νέα γερμανική ταινία «The Privilege» αφορά μία παρέα φίλων από πλούσιες οικογένειες, που φοιτούν σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Μέσα από μία σειρά μεταφυσικών περιστατικών, θα ανακαλύψουν μία καλά κρυμμένη συνομωσία. Η συνεργασία των Φέλιξ Φουξστάινερ και Καταρίνα Σόντε υπογράφει μία ακόμα ταινία των δύο τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μπορεί να εντοπίσει κάποιος τον Μαξ Σίπελφένινγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στα πολύ γνωστά «Dark» και «7500». 

The Privilege (2022) | Official Hindi Trailer | Netflix

11/2/2022

Άνε+: Η Ταινία
(Anne+: The Film)

Μια ταινία που βασίζεται στη σειρά τριών κύκλων «Anne Plus». Ακολουθεί την Anne, μια κοπέλα στα 20 κάτι της που μόλις τελείωσε με το πανεπιστήμιο. Στη διαδρομή της μετά την αποφοίτηση προσπαθεί να βρει τι ακριβώς θέλει από τη ζωή της και πιέζεται να ασχοληθεί περισσότερο με το γράψιμο. Η Βαλερί Μπισερού θα σκηνοθετήσει εκ νέου την ταινία και η Χάνα Βαν Φλιτ ενσαρκώνει για μία ακόμη φορά τον ρόλο της Anne. 

ANNE+ The Film | Official Trailer | Netflix

11/2/2022

Ψηλό Κορίτσι 2
(Tall Girl 2)

Το σίκουελ ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου μέρος, όπου η Jodie γίνεται πολύ δημοφιλής. Τώρα παίρνει τον βασικό ρόλο στο μιούζικαλ που ανεβάζει το σχολείο της και αυτό απειλεί τη σχέση της και την αυτοπεποίθηση της, παρ΄όλο που αυτό ήταν κάτι που ήθελε πολύ. Η Έιβα Μισέλ (A Christmas Dinner) είναι και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη Σαμπρίνα Καρπέντερ (Horns) και Γκρίφιν Γκλακ (Locke & Key, American Vandal, Why Him) να την πλαισιώνουν. Μπορείτε να δείτε και τον πιο γνωστό Στιβ Ζαν από ττις ταινίες «War For The Planet Of Apes», «Sahara» και «Joy Ride».

Tall Girl 2 | Official Trailer | Netflix

11/2/2022

Bigbug

Η ταινία «Bigbug» κάνει πρεμιέρα στα μέσα του μήνα και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η κωμωδία του Ζαν Πιερ Ζονέ ρίχνει μια ματιά στην ανθρωπότητα του μέλλοντος γεμάτη με ανδροειδή σεφ, ρομποτικά αφεντικά και ασφάλεια με drone. Η γαλλική κωμωδία ίσως είναι μέσα στις αποκαλύψεις του Φεβρουαρίου. Από το cast ξεχωρίζουν οι Ντομινίκ Πινόν (Amelie, Delicatessen. Alien: Ressurection) και Αντρέ Ντουσολιέ (A Very Long Engagement, Amelie, Tell No One). Έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη των Amelie και Delicatessen και αναμένεται από μεγάλο πλήθος κόσμου.

BIGBUG | Official Trailer | Netflix

17/2/2022

Η Γροθιά της Εκδίκησης    
(Fistful of Vengeance)
    

Μια παραγωγή για όλους εκείνους που τους έλειψε πολύ μία ταινία δράσης. Μια αποστολή που ξεκινάει ως μέσο gια εκδίκηση, καταλήγει να είναι η πιο σημαντική μάχη για τη σωτηρία του κόσμου από μια αρχαία απειλή. Αποτελεί σίκουελ της ταινίας του 2019 «Wu Assasins» και είναι σκηνοθεσίας Ρόελ Ρέινε. Ο Ολλανδός σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος για την πασίγνωστη σειρά «Black Sails» και την ταινία «Halo» που είναι βασισμένη στο θρυλικό videogame και θα κάνει πρεμιέρα το 2022. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι γνωστοί Λιούις Ταν (Into the Badlands, Mortal Combat, Deadpool 2) και Ίκο Βάις (Raid 2, The Raid: Redemption).

Fistful of Vengeance | Official Trailer | Netflix

17/2/2022

Erax    
 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ταινία μικρής διάρκειας «Erax». Μαγικά πλάσματα ξεπηδάνε από ένα μαγικό βιβλίο και προκαλούν χάος στις ζωές των Opal και την ανηψιά της Nina. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο στους μικρούς φίλους. Ο Λανς Γκρος (Sleepy Hollow, Temptation) και η Τζασμίν Σέφας Τζόουνς (Monsters and Men) συνθέτουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας.

erax.jpg
© Netflix

17/2/2022

Κατευθείαν στην Καρδιά    
(Heart Shot)

Ακόμα μία μικρού μήκους ταινία που έρχεται στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο. Οι Niky και Sam είναι δύο ερωτευμένες έφηβες που σχεδιάζουν το μέλλον μαζί. Το παρελθόν της πρώτης όμως επιστρέφει και απειλεί τα πάντα. Η Έλενα Χέουζε από την ταινία «Hope» πρωταγωνιστεί στην ταινία της Μαριέλ Γουντς, που είναι υπεύθυνη για τη σειρά «Cobra Kai».

heart_shot.jpg
© Netflix

17/2/2022

Συγχώρα τις Αμαρτίες μας    
(Forgive Us Our Trespasses)
   

Μια ιστορία με επίκεντρο τη Ναζιστική Γερμανία και τη σκληρότητα που έδειχνε σε μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες την περίοδο του πολέμου. Την ώρα που οι Ναζί επιχειρούν να εξοντώσουν όλα τα άτομα με αναπηρία, ένα αγόρι με πρόβλημα στα πόδια του κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Η σκηνοθέτης Άσλει Έικιν μετά το «Single», αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου μια δική της ταινία. Παράλληλα αποτελεί τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο του μικρού Νοξ Γκίμπσον, ενώ το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι Τζάστιν Μέιντεν (Death Race) και Χάνακε Τάλμποτ (Ready or Not, Titans).

forgive_us_our_trespasses_1.jpg
© Netflix

18/2/2022

Rabbids Invasion Special: Αποστολή στον Άρη    
(Rabbids Invasion Special: Mission to Mars)

 Όσοι αγαπάνε τα animation, τότε δεν πρέπει να χάσουν τις περιπέτειες της ομάδας Rabbids. Η απίθανη ομάδα έχει μια αποστολή στον Άρη με πολλά να διακυβεύβονται. Τα μέλη της πρέπει να ενωθούν και να αποτρέψουν όλους όσους θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη. Η ταινία είναι βασισμένη στη σειρά «Rabbids Invasion», που αποτελεί μία animated γαλλική παραγωγή. Με τη σειρά της είναι βασισμένη στο videogame της Ubisoft «Raving Rabbids», το οποίο έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς.

Rabbids Invasion: Mission to Mars | Official Trailer | Netflix

18/2/2022

Texas Chainsaw Massacre  

Ένα από τα πιο θρυλικά horror φρανσάιζ στην ιστορία του κινηματογράφου αποκτάει ένα ακόμα σίκουελ. O Leatherface πέρασε 50 χρόνια κρυμμένος και επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μία παρέα νέων η οποία βρέθηκε στον δρόμο του κατά λάθος. Ο Ντέιβιντ Μπλου Γκαρσία των «Tetajo» «Blood Fest» σκηνοθετεί και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Τζον Λαροκέτ (Night Court, The Librarian, Stripes), Άλις Κριζ (Thor: The Dark World, Star Trek: First Contact, Gretel & Hansel) και Νελ Χάντσον (Outlander, Victoria).

Texas Chainsaw Massacre Trailer #1 (2022) | Movieclips Trailers
 

20/2/2022

Μη Με Σκοτώνεις    
(Don't Kill Me)

Μια ιταλική horror παραγωγή που έρχεται στο Netflix στο τέλος του μήνα. Η Mirta σχεδόν πεθαίνει μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Καταφέρνει να συνέλθει και ανακαλύπτει ότι είναι μέρος ενός πολύ τρομακτικού κόσμου. Οι συντελεστές της ταινίας έχουν την παράδοσή τους στον ιταλικό κινηματογράφο. Ο σκηνοθέτης Αντρέα Ντε Σίκα αναλαμβάνει ένα πρότζεκτ μετά το «Children of The Night» και οι Άλις Παγάνι (Ricordi?, Il Permesso) με τον Ρόκο Φασάνο (Skam Italia, When In Rome) πρωταγωνιστούν. 

dont_kill_me.jpg
© Netflix
 

25/2/2022

Μαντία: Η Επιστροφή    
(Tyler Perry's A Madea Homecoming)

Ο Τάιλερ Πέρι σκηνοθετεί, γράφει και πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά ταινιών «Madea». Αυτή είναι η πρώτη που θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα. Οι οικογένεια της Madea μαζεύτεαι να γιορτάσει την είδοσο του εγγονού της στο πανεπιστήμιο και τότε είναι το σημείο που θα σκάσουν όλα τα οικογενεικά δράματα μαζί. Τον Πέρι συμπληρώνουν ο Μπρένταν Ο΄Κόνορ από τη σειρά ταινιών «Mr's Brown Boys» του BBC και την Ταμίλα Μαν των «Meet The Browns».

Tyler Perry's A Madea Homecoming Trailer #1 (2022) | Movieclips Trailers

25/2/2022

Χωρίς Ανάσα    
(Restless)    

Γαλλική παραγωγή που έχει σαν στόχο να κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται στον τίτλο της. Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός συγκαλύπτει ένα ατύχημα και ξεκινά να δέχεται απειλητικά μηνύματα από κάποιον άγνωστο. Ο Ρεγίς Μπλοντό επιχειρεί την πρώτη σκηνοθετική του δουλειά αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο. Από εκεί και πέρα Σιμόν Αμπκαριάν (Casino Royale, Rendition), Τζεμίνα Ουέστ (Borgias, Kidnapping Mr Heineken) και Φρανκ Γκασταμπίδε (Pattaya, Valide) αποτελούν το πρωταγωνιστικό cast. 

restless.jpg
© Netflix

Ντοκιμαντέρ του Netflix

02/2/2022

Ο Απατεώνας του Tinder    
(The Tinder Swindler)

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν μπει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Φιλικές και μη σχέσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από αυτές με μεγαλύτερη ευκολία. Στον κόσμο του Tinder μπορείς να βρει κάποιος στην πραγματικότητα οτιδήποτε. Σίγουρα μέσα στους ανθρώπους που κάνεις swipe right για να δείξεις τον θαυμασμό σου, υπάρχουν πολλοί με διάφορα μυστικά. Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, «The Tinder Swidler», φέρνει στο φως την ιστορία του ψεύτικου μεγιστάνα διαμαντιών, ο οποίος γνώριζε γυναίκες και τους αποσπούσε μεγάλα ποσά χρημάτων. Τώρα αυτές αναζητούν την εκδίκηση και η ιστορία τους παρουσιάζεται από τη δική τους μεριά. Η δημιουργός του επιτυχημένου ντοκιμαντέρ «Don't Fuck With Cats», Φελίσιτι Μόρις, υπόσχεται κάτι που θα σας κρατήσει σε αγωνία καθ΄όλη τη διάρκεια. 

The Tinder Swindler | Official Trailer | Netflix

02/2/2022

MeatEater: Σεζόν 10, Μέρος 2    

Το ντοκιμαντέρ MeatEater συνεχίζει με τη 10η σεζόν του και έρχεται στο Netflix το δεύτερο μέρος της. Ο οικοδεσπότης Στίβεν Ρινέλα ταξιδεύει σε πολλές περιοχές της γης, ώστε να ανακαλύψει πολλά είδη άγριων ζώων. Το δεύτερο μέρος τον βρίσκει όχι μόνο στο Νέο Μεξικό κυνηγώντας μεγάλα θηράματα μαζί με ένα εισαγόμενο εξωτικό είδος αλλά και στη Χαβάη για αγριοκάτσικα ή ψαροντούφεκο.

MeatEater Season 10 Part 2 is Coming to Netflix February 2nd

16/2/2022

jeen-yuhs: Μια τριλογία για τον Κάνιε - Νέα Επεισόδια Κάθε Εβδομάδα

Ο Kanye West είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Ένα ντοκιμαντέρ δεν θα έφτανε να καλύψει όλο το φάσμα της ζωής του και έτσι τρία μέρη θα καλύψουν την καριέρα του μέχρι σήμερα. Οι παραγωγοί των «Benji» και «South Side» Coodie, Chike Ozah αναλαμβάνουν από κοινού τη δημιουγία των τριών parts και υπόσχονται να φέρουν κάτι πολύ δυνατό στην οθόνη για τους φανς του καλλιτέχνη.

jeen-yuhs: A Kanye Trilogy | Official Teaser | Netflix

18/2/2022

Η Πτώση: Η Υπόθεση της Boeing    
(Downfall: The Case Against Boeing)

Είναι πολλές φορές που κάποιες εταιρείες στον βωμό του κέρδους, έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τη ζωή των πολιτών. Το νέο ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας «Downfall: The Case Against Boeing» φέρνει μπροστά στα μάτια των θεατών μία σειρά από ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων. Οι αποκαλύψεις τους σοκάρουν σχετικά με δύο τραγωδίες που έλαβαν χώρα το 2019 και στοίχησαν τη ζωή σε 346 αθνρώπους. Η Ρόρι Κένεντι του «Last Days In Vietnam» θέλει να κλέψει την παράσταση με ακόμα μία δουλειά της. 

22/2/2022

Μπάμπα Γουάλας: Αγώνας: Σειρά μίας σεζόν    
(Race: Bubba Wallace)

Δεν γίνεται να υπάξει μήνας στο Netflix δίχως ένα sports documentary. Στα τέλη Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του Μπάμπα Γουάλας. Ο διάσημος οδηγός αγώνων NASCAR παρουσιάζεται και δίνει λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία του για μία δύσκολη σεζόν που ακολουθεί. Με ενδιαφέρον αναμένονται facts για τη θρυλική κούρσα αγώνων με τους χιλιάδες ακόλουθους στην Αμερική, που όμως είναι σχετικά άνωστη στη χώρα μας.

RACE: Bubba Wallace | Official Trailer | Netflix

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/2/2022

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 4

Νέα μαθήματα και εκπλήξεις, αλλά τα ίδια αξιαγάπητα γατάκια, όπως ο Φλόιντ! Η Γκάμπι έρχεται μαζί με την παρέα της, τον Πάντι, τον Τσίφτη, το Κεκάκι και το Μωρό Κουτάκι.

03/2/2022

Kid Cosmic: Σεζόν 3

Τα όνειρα του Κιντ να γίνει υπερήρωας πραγματοποιούνται όταν οι Ντόπιοι Ήρωες γίνονται οι μεγαλύτεροι προστάτες της Γης. Πού θα στραβώσει όμως αυτή η φοβερή περιπέτεια;

15/2/2022

Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η Προστάτιδα του Μουσείου: Σεζόν 3

Διαστημικές περιπέτειες, κυνήγι θησαυρού και νέοι φίλοι: η Ρίντλεϊ κι η παρέα της έχουν πολλά να ασχοληθούν, ενώ πρέπει να προστατεύσουν και το μουσείο από κακοτυχίες.

18/2/2022

Το Σόου του Κάπχεντ!   

Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι.

24/2/2022

Karma's World Music Videos 

Μπείτε στον μουσικό κόσμο της Κάρμα, που πιάνει το μικρόφωνο και κουνά τις μπούκλες της σε αυτήν την απολαυστική και φάνκι μουσική λίστα γεμάτη ρίμες και θετική ενέργεια.

Μην χάσετε επίσης

01/2/2021

Ο Δικτάτορας (The Dictator)

the_dictator.jpg
© Netflix

Μητέρα! (Mother!) 

mother.jpg
© Netflix

Ληστεία αλά Ιταλικά (The Italian Job)

the_italian_job.jpg
© Netflix

17/2/2021

Keeping Up with the Kardashians: Season 9

Keeping Up with the Kardashians: Season 10

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ