Αθλητισμος

O Σπανούλης προπονητής στο τουρνουά των μικρών της Euroleague

Δεν διήρκησε και πολύ η αποχή του από το μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει ως προπονητής και μέντορας των νέων αστέρων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στον χώρο του μπάσκετ. Όπως ενημέρωσε η EuroLeague, ο παλαίμαχος γκαρντ θα έχει ρόλο προπονητή σε ομάδες επίλεκτων παικτών στα τουρνουά εφήβων, το γνωστό «Adidas Next Generation Tournament». 

Η διοργάνωση θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου στο Μόναχο και ο Σπανούλης θα αναλάβει μερικές επιλεγμένες ομάδες της λίγκας.

Συγκεκριμένα, με βάση την ενημέρωση που υπάρχει, ο Σπανούλης θα καθίσει αρχικά στον πάγκο τη ομάδας επιλέκτων παικτών στο τουρνουά του Μονάχου (21-23 Ιανουαρίου 2022), ενώ ακολούθως θα κάνει το ίδιο στα τουρνουά του Βελιγραδίου (25-27 Φεβρουαρίου 2022), της Πάτρας (25-27 Μαρτίου) - όπου θα τεθεί δηλαδή αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό - και του Βαρέζε (1-3 Απριλίου). Παράλληλα θα είναι και ο προπονητής της ομάδας επιλέκτων που θα αγωνιστεί στο τελικό του τουρνουά (Final-Eight) που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο με το Final Four του Βερολίνου (27-29/5). 

Στην επίσημη ανακοίνωση, μάλιστα, ανέφερε: «Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία που μου έδωσε η Adidas να επιστρέψω μερικά πίσω, βοηθώντας αυτά τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα με όνειρα, ίδια με αυτά που είχα κι εγώ στην ηλικία τους. Αυτό το τουρνουά μεγαλώνει διαρκώς αυτές τις δύο δεκαετίες και θα αποτελέσει πραγματική τιμή για μένα να δουλέψω με μερικούς από τους μελλοντικούς σταρ του αθλήματος μας».


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ