Αθλητισμος

Βαγγέλης Τσάπας: Εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας

Τι δήλωσε για την εξαφάνισή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαγγέλης Τσάπας: Εμφανίστηκε μετά από 48 ώρες «εξαφάνισης» ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας στο μπάσκετ
Βαγγέλης Τσάπας © Facebook

Βαγγέλης Τσάπας: «Δεν έχω εξαφανιστεί, υπάρχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα» -Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας.

Εμφανίστηκε τελικά ο Βαγγέλης Τσάπας, ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας που δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες 48 ώρες. Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του ονόματός του, ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο SDNA και εξήγησε τους λόγους της εξαφάνισής του.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισής μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμη καθημερινότητά μου. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εξαφάνιση του Βαγέλλη Τσάπα: Το χρoνικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, καθώς ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Τσάπας έχει εξαφανιστεί εδώ και 48 ώρες Τα κινητά τηλέφωνα του ίδιου όσο και της συζύγου του και της κόρης του, οι οποίες αγνοούνται επίσης, ήταν κλειστά.

Πέρα από τους ανθρώπους του Ιωνικού, αναστατωμένοι ήταν και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του.

Ωστόσο, στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση. 

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Τσάπας είναι και μέτοχος του καταστήματος εστίασης στον Πειραιά, Darling, με τους υπαλλήλους εκεί, δεν είχαν καμία ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του.

Παράλληλα, ο κ. Τσάπας είναι CEO της Hellenic Coin, ενός ψηφιακού νομίσματος, εναλλακτικό του ευρώ και ανάλογο του Bitcoin. Eλληνικό κρυπτονόμισμα με τεχνολογία (blockchain) ανοιχτού κώδικα. Έχει ασχοληθεί και ως χρηματιστής, αλλά και με τα ναυτιλιακά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ