Αθλητισμος

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της «Λεωφόρου», 3-1 τον Παναθηναϊκό

MVP ο Κούρτιτς για τους Θεσσαλονικείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό © Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στη «Λεωφόρο» του Παναθηναϊκού με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Κούρτιτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του Παναθηναϊκού με 3-1 και πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Άκπομ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ αλλά στο 28ο λεπτό ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ τους.

Στο 33' ο Παλάσιος βρέθηκε σε σημείο βολής αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να ζητήσει πέναλτι αλλά με τη χρήση του VAR ο διαιτητής του αγώνα δεν το καταλόγισε για το «τριφύλλι».

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στο «χορτάρι», ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει το δρόμο για δίχτυα όταν στο 59' ο Μαουρίσιο έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Τα λεπτά κυλούσαν σε ισορροπημένους ρυθμούς, ώσπου στο 81ο λεπτό και μετά τη χρήση του VAR, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς και από τα έντεκα βήματα έγραψε το 2-1.

Το τελικό 3-1 πέτυχε ξανά ο Σλοβένος με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ