Αθλητισμος

Basket League: Ηττήθηκε στην έδρα της η ΑΕΚ από τον Κολοσσό

Με 82-85 και ρεσιτάλ τριπόντων, η ομάδα της Ρόδου πήρε τη νίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 82-85. Σπουδαίο διπλό για τους φιλοξενούμενους στην 6η αγωνιστική της Basket League, που έφυγαν με το διπλό από το κλειστό των Άνω Λιοσίων.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ | PHOTO: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 82-85. Σπουδαίο διπλό για τους φιλοξενούμενους στην 6η αγωνιστική της Basket League, που έφυγαν με το διπλό από το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Κολοσσός «απέδρασε» νικηφόρα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων, σημειώνοντας το δεύτερο εφετινό «διπλό» του στην Basket League και υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα στο «σπίτι» της.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 85-82 της Ένωσης, για την 6η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 4-2 το ρεκόρ τους και παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 3-3.

Το ρεσιτάλ του Κολοσσού από τα 6.75 (15/29 τρίποντα), αποτέλεσε το «κλειδί» της επιτυχίας για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, η οποία σήκωσε από την πρώτη περίοδο κεφάλι στο σκορ (16-26 στο 10΄), άντεξε στην αντίδραση της ΑΕΚ και στο τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης φρόντισε να «καθαρίσει» το «διπλό».

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ποτ με 16 πόντους, ενώ από 14 πρόσθεσαν οι Μομίροβ και Ουίλιαμς. Στους 28 πόντους σταμάτησε το κοντέρ του Ανγκόλα από την ΑΕΚ, που δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ