Αθλητισμος

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η πρόταση γάμου που δέχθηκε αθλήτρια

Μετά την κούρσα, δέχθηκε την έκπληξη του συντρόφου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρόταση γάμου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Πρόταση γάμου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © Youtube / E-ARTS CAMBODIA

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Τόκιο: Η πρόταση γάμου που δέχθηκε τυφλή αθλήτρια από τον οδηγό - σύντροφό της.

Μπορεί η Keula Nidreia Pereira Semedo να μην κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως, η πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον οδηγό - σύντροφό της, ήταν μία από τις στιγμές που αναμφισβήτητα ξεχώρισαν στην κορυφαία διοργάνωση. 

Η σπρίντερ με προβλήματα όρασης δεν κέρδισε μια θέση στον ημιτελικό στα 200 μ. Τ11, αλλά είπε το «ναι» στον αγαπημένο της, που έκανε μία παραδοσιακή πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά της.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια. Υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα όλα μαζί. Απλώς το γεγονός ότι ήμουν εδώ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, δεν ένιωσα σχεδόν τα πόδια μου γιατί ήμουν τόσο νευρική», δήλωσε η αθλήτρια στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε:
«Πάντα είχα το όνειρο να παντρευτώ, αλλά δεν είχαμε προγραμματίσει τίποτα μέχρι τώρα. Δεν έχουμε μιλήσει γι 'αυτό και δεν το περίμενα καθόλου». 

Ο οδηγός - σύντροφός της δήλωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου, αφού μετρά ήδη 11 χρόνια μαζί. Για τον Vaz da Veiga δεν υπήρξε καλύτερο μέρος από το τέλος της κούρσας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Surprise Proposal at Paralympics

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ