Αθλητισμος

Νεϊμάρ: «Παρά λίγο θα ήμουν τώρα παράλυτος»

Περήφανος για τη Βραζιλία, στηρίζει την Αργεντινή στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72503-145953.jpg

Ο σταρ της εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το φάουλ που τον έβγαλε νοκ άουτ από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν τόσο σοβαρό που κινδύνευσε με παράλυση. Ο Νεϊμάρ νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στη μέση από το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κολομβιανού αμυντικού Χουάν Καμίλο Σούνιγκα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής δήλωσε ότι ο Σούνιγκα του ζήτησε συγγνώμη. «Δέχομαι τη συγγνώμη του, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μαρκάρισμα του ήταν αντιαθλητικό. Δεν ξέρω αν είχε πρόθεση να με χτυπήσει. Ευχαριστώ το θεό, διότι αν ήταν λίγα εκατοστά πιο κάτω το χτύπημα σήμερα θα ήμουν παράλυτος».

Ο Νεϊμάρ τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος ως Βραζιλιάνος παρά το διασυρμό της ομάδας του από την εθνική Γερμανίας. «Δεν ντρέπομαι που είμαι Βραζιλιάνος. Δεν ντρέπομαι που ανήκω σε αυτήν την εθνική. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Στο 6 – 0, στο 7 – 0 συνέχισαν να τρέχουν, να αγωνίζονται και να προσπαθούν. Τα έχει αυτά ο αθλητισμός».

Αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Βραζιλιάνος επιθετικός ευχήθηκε να στεφθούν πρωταθλητές κόσμου ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή. «Η ιστορία του Μέσι στο ποδόσφαιρο είναι τόσο σημαντική. Έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια και θα είμαι μαζί του στον τελικό» είπε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε: «Είναι φίλος μου, συμπαίκτης μου και του εύχομαι τα καλύτερα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ