Αθλητισμος

Γερμανικό «μνημόνιο» στη Βραζιλία 7-1 (video)

5 γκολ σε 30 λεπτά, 2 στο β' ημίχρονο -γκολ στο 90΄ο Όσκαρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72188-145331.jpg

Δεν είναι σύνηθες σε ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, με ομάδες επιπέδου Βραζιλίας και Γερμανίας, να βλέπεις οκτώ γκολ συνολικά, 5 εξ αυτών στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα. Η επικράτηση της Γερμανίας ήταν καθολική , απέκλεισε την Βραζιλία με 7 γκολ και περιμένει το ματς της Τετάρτης για να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό.

image

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 11΄ με τον Μέλερ , συνεχίστηκε στο 22 με τον Κλόζε και ακολούθησαν ακόμα τρία -δύο του εκπληκτικού Κρόος και ένα του Κεντίρα. Η Γερμανία έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, άλλαζε πάσες σαν Βραζιλιάνα, οι παίκτες της ήταν παντού (όπως φαίνεται και στο γράφημα του ITV) και σκόραραν με την πρώτη ευκαιρία. Ενδεικτικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε 7 ευκαιρίες και έβαλε πέντε γκολ.

n

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι θεατές αποδοκίμαζαν παίκτες της Βραζιλίας -ιδίως τον Φρέντ-και πιο έντονα μετά το 6ο και το 7ο γκολ της Γερμανίας, από τον παίκτη (Σίρλε) που αντικατέστησε τον Κλόζε. Ο στράικερ της εθνικής Γερμανίας ξεπέρασε τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού με 16 γκολ. Στο 90' ο Όσκαρ σημείωσε με ωραίο τελείωμα το μοναδικό γκολ της Βραζιλίας , κάνοντας το 1-7 .

Δείτε τα γκολ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ