Αθλητισμος

EURO 2021: Έρευνα της UEFA για το λέιζερ στο πρόσωπο του Σμάιχελ

Οι Άγγλοι κινδυνεύουν για την συμπεριφορά των οπαδών τους κατά τη διάρκεια του ημιτελικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δανός Τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ © EPA/Bjarke Bo Olsen - EURO 2021: Πειθαρχικός έλεγχος στην Αγγλία για το λέιζερ στον Σμάιχελ
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο εναντίον της Αγγλίας για τη συμπεριφορά των οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα του EURO 2021 με τη Δανία © EPA/Bjarke Bo Olsen

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο εναντίον της Αγγλίας για τη συμπεριφορά των οπαδών της κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του EURO 2021.

Πειθαρχικό έλεγχο εναντίον της Αγγλίας άρχισε σήμερα η UEFA. Ο λόγος, το λέιζερ που σημάδεψε στον χθεσινό αγώνα μεταξύ Αγγλίας - Δανίας, τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, Κάσπερ Σμάιχελ. 

Το συμβάν σημειώθηκε σε κρίσιμη στιγμή του χθεσινού ημιτελικού του EURO 2020, όταν  ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, εκτελούσε πέναλτι στην παράταση (103΄). Ο Δανός τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα, αλλά ο Άγγλος στράικερ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1). 

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του μεγάλου ημιτελικού μ ετη Δανία και την Κυριακή θα βρεθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αντιμέτωπη με την Ιταλία. 

Οι Άγγλοι κινδυνεύουν εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους 

Οι Άγγλοι κινδυνεύουν επίσης για την συμπεριφορά των οπαδών τους κατά την διάρκεια των εθνικών ύμνων αλλά και για την χρήση πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών

Όταν παιζόταν ο εθνικό ύμνος της Δανίας από τα μεγάφωνα του «Γουέμπλεϊ», ακούστηκαν αποδοκιμασίες από την εξέδρα την Αγγλίας ενώ έκαναν και χρήση πυροτεχνημάτων εν ώρα αγώνα αλλά και στο φινάλε.

«Η υπόθεση θα εξεταστεί σε εύθετο χρόνο από τον Οργανισμό Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA (CEDB)», δήλωσε το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ακόμα, δεν έχει γνωστοποιηθεί τι είδους τιμωρία μπορεί να επιβάλει η UEFA στην Αγγλία, αλλά δεν αποκλείεται η αγγλική FA να υποχρεωθεί να καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ