Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη

Μια κίνηση που σπανίζει για τα ελληνικά δεδομένα και δείχνει το μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη με ένα tweet.
© EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη με ένα tweet.

Μπορεί να ήταν αντίπαλοι για 11 συνεχόμενα χρόνια, όμως ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει σήμερα την τεράστια αξία του Βασίλη Σπανούλη και με ένα tweet τον αποχαιρετά όπως του αξίζει. Ο Σπανούλης που ανακοίνωσε σήμερα το «αντίο» του από το μπάσκετ, είχε αγωνιστεί για 4 χρόνια με τη φανέλα του «Τριφυλλιού» κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. 

Συνολικά με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Σπανούλης κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 3 Κύπελλα Ελλάδος και μια Ευρωλίγκα, στην οποία είχε αναδειχθεί και MVP του Final 4. 

Το 2010 αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον αιώνιο αντίπαλο και έκτοτε κάθε φορά που επισκεπτόταν το ΟΑΚΑ, ήταν ο πιο μισητός παίκτης για την κερκίδα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός σήμερα αποφάσισε να αποχαιρετήσει επίσημα τον Βασίλη Σπανούλη σε μια κίνηση που σπανίζει για τα ελληνικά δεδομένα και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι «Πράσινοι» στο tweet τους ανέφεραν: «Βασίλη Σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις στη συνέχεια της σταδιοδρομίας και της ζωής σου!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ