Αθλητισμος

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: Στόχος του Γιάννη να βρεθεί στο Τόκιο

Τι δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πάνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA / NUCCIO DINUZZO

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποια η πρόθεσή του για συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

O μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» για την πρόθεση του να ενταχθεί στην εθνική Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, στην περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

«Ο στόχος είναι να είναι εκεί. Πάντα να είναι όταν μπορεί, είναι υγιής και διαθέσιμος», είπε ο κ. Πάνου και αναφέρθηκε και στην πορεία του κορυφαίου μπασκετμπολίστας στο ΝΒΑ στους Bucks. O ίδιος απέδωσε την επιτυχία του στη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει και στην τύχη, που όπως όμως εξήγησε, ότι πρέπει «να έχει δουλέψει πολύ ώστε να την αρπάξει».  

Ο Γιώργος Πάνου μίλησε και για την πορεία του Κώστα Αντετοκούνμπο, για τον οποίο είπε ότι «στόχος του είναι να βρει έναν χώρο και χρόνο συμμετοχής σε ένα περιβάλλον που και θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει, για να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ