Αθλητισμος

Euro 2020: Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων (18/6)

Ποιες ομάδες αγωνίζονται και ποιες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Βελγίου με τη Δανία
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Βελγίου με τη Δανία © EPA

Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του Euro 2020 με τη συνέχεια της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Άλλες έξι εθνικές ομάδες ρίχνονται σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουνίου, στη «μάχη» για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης, η Σουηδία αναμετράται με τη Σλοβακία στις 16:00 με τις δύο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Η μεν Σλοβακία για να «κλειδώσει» την πρόκρισή της ενώ η Σουηδία για να αποκτήσει προβάδισμα για ένα εισιτήριο που θα την οδηγήσει στη φάση των «16».

Στις 19:00, ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας και πρώτο για τον τέταρτο όμιλο με την Κροατία να αντιμετωπίζει την Τσεχία. Οι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαν ηττηθεί με 1-0 από την Αγγλία στην πρεμιέρα και θέλουν το τρίποντο για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη, η Τσεχία έδειξε κόντρα στη Σκωτία τι μπορεί να κάνει και ευελπιστεί να το πετύχει ξανά.

Τέλος, στις 22:00 η Αγγλία υποδέχεται στο Γουέμπλεϊ τη Σκωτία σε μία αναμέτρηση που αναμένεται εξαιρετικά δυνατή και ενδιαφέρουσα. Τα «λιοντάρια» με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» ενώ οι Σκοτσέζοι επιθυμούν διακαώς τους πρώτους τους βαθμούς στο Euro.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ