Αθλητισμος

Roland Garros: Το μήνυμα που έγραψε η Σάκκαρη στην κάμερα (video)

Η αφιέρωση στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη γράφει στην κάμερα του Roland Garros
Η Μαρία Σάκκαρη γράφει στην κάμερα του Roland Garros © Youtube / ERT

H Μαρία Σάκκαρη έγραψε τη λέξη «Hellas» στην κάμερα μετά τη πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros και έστειλε μήνυμα στους Έλληνες στις πρώτες της δηλώσεις.

Μετά το τέλος της εκπληκτικής της εμφάνισης στο Παρίσι με την οποία κέρδισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη θέλησε να κάνει μία συγκινητική αφιέρωση στην Ελλάδα.

Η πρωταθλήτρια του τένις από τη Σπάρτη, μετά την επιβλητική της εμφάνιση απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ, την περυσινή νικήτρια του Roland Garros, έστειλε το δικό της μήνυμα για την Ελλάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη ζωγράφισε με μαρκαδόρο μία καρδούλα, μέσα στην οποία έβαλε τη λέξη «Hellas», όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Η Ελληνίδα αθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ, παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό τένις.

Η αφιέρωση της Μαρίας Σάκκαρη στην κάμερα του Roland Garros! | 09/06/2021 | ΕΡΤ

 

 

Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσω ακόμη. Δεν έχω λόγια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα. Δεν θα σας πω το πλάνο μου για την Ίγκα, γιατί θα ξαναπαίξουμε σίγουρα. Το απόλαυσα.

» Πριν από τον αγώνα κλείστηκα στον εαυτό μου και είπα ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς και πρέπει να το απολαύσεις. Και το απόλαυσα» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ και που μας βλέπουν από την τηλεόραση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα της ΕΡΤ στη μικτή ζώνη τόνισε: «Μελετήσαμε αρκετά την Ίγκα, η ομάδα μου έκανε τα μαγικά της κι εγώ τα εκτέλεσα. Μπήκα στο γήπεδο με πολλή αυτοπεποίθηση και τα κατάφερα. Ήξερα πως αν παίξω το παιχνίδι μου θα δώσω στον εαυτό μου μια καλή ευκαιρία για να κερδίσω. Το επόμενο ματς θα είναι πολύ δύσκολο, θα δούμε».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δύο Έλληνες είναι στα ημιτελικά ενός Grand Slam είπε: «Είναι απίστευτο. Αν μας το λέγατε πριν δύο χρόνια δεν θα σας πίστευε κανείς και θα ήταν δικαιολογημένο. Είναι μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα, χαίρομαι πάρα πολύ για τους Έλληνες. Το δείχνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε αυτή τη χώρα».

Μ.Σάκκαρη: Δείχνουμε στο γήπεδο πόσο αγαπάμε την Ελλάδα | 09/06/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ