Αυτοκινηση

Φερνάντο Αλόνσο - Τροχαίο: Τον χτύπησε ΙΧ ενώ έκανε ποδήλατο

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φερνάντο Αλόνσο
Φερνάντο Αλόνσο © EPA

Ο Φερνάντο Αλόνσο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στην Ελβετία. Η ομάδα του Alpine F1 Team επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτηση στα social media.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε ατύχημα, ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά και περιμένει να κάνει νέες εξετάσεις αύριο το πρωί» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Και προστίθεται: «Η Alpine F1 Team δεν θα κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο».

Δημοσίευμα στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο οδηγός της Formula 1 έχει υποστεί κατάγματα. Η είδηση ότι ο Φερνάντο Αλόνσο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο, κάνει τον γύρο των social media, με τους θαυμαστές να περιμένουν με αγωνία τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

 

 

Φερνάντο Αλόνσο - Ο πρωταθλητής της F1 με τους δύο παγκόσμιους τίτλους

Ο Φερνάντο Αλόνσο γεννήθηκε στο Οβιέδο της Ισπανίας στις 29 Ιουλίου 1981. Ο Ισπανός οδηγός της Formula 1 κατέκτησε δύο παγκόσμιους τίτλους στην καριέρα του με την ομάδα της Renault, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2003-2006 και 2008-2009.

Οδήγησε επίσης το μονοθέσιο της Ferrari και της McLaren. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2005 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φόρμουλα 1 και έγινε έτσι ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, σε ηλικία 24 ετών και 58 ημερών. Την επόμενη χρονιά έκανε το back to back, «ζευγαρώνοντας» τα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στην F1:

Fernando Alonso Career Tribute| 2001-2018 | #ThankYouFernando

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ